Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 10:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
keletas foto padėta čia:
viewtopic.php?p=59082#59082
gal kas susidūręs su tokiu gedimu buvo ir žino kiek čia darbo pakeisti salnikus (jei per juos varo) ir kiek tai kainuoja. nesinori, kad visus tepalus išleistų :(

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
pas mane greiciu deze irgi truputi pasitepalavus.

Buvo bajeris, pries pora metu, kai draugeli mazdaug nuo Kryzkanio iki kauno partempiau ir pastebejau, kad kazkaip begiu rankena itartinai ikaitus :o . Kita diena patikrinau tepalo lygi greiciu dezej, o ten sausa :lol: . Pilpyliau tepalo iki normos, pravazinejau du metus ir no problemo, nei tepalas dingsta, nei deze nestreikuoja :) . Kogero sveicaras keisdamas tepala pamirso jo pripilti :D

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Pas mane panasiai apsirasojes variklio priekine dalis ir greiciu dezes rieboksliai. Kiek buvau informuotas rieboksliai kainuoja nedaug ~30 lt ribose, ten plius minus. Zodziu del tokiu dalyku nereikia parintis per daug, ju pakeitimas apsimoka, jei pili gera tepala. svarbiausia, kad leistu rieboksliai, nes jei leidzia variklio tarpines, tai jas pakeisti reikia dx variklio ardyti :-( siaip labai sunku is tu photo tixliai konstatuoti kur leidzia... Greiciu dezes riebokslius pakeisti servise kainuoja ~70-80 + detales, o su varikliu skirtingai nuo modelio, priklausomai nuo kiek ardyti reikia. Zodziu sitas dalykas nera labai brangus...

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
Įtariu_BITES rašė:
keletas foto padėta čia:
viewtopic.php?p=59082#59082
gal kas susidūręs su tokiu gedimu buvo ir žino kiek čia darbo pakeisti salnikus (jei per juos varo) ir kiek tai kainuoja. nesinori, kad visus tepalus išleistų :(

pagal viska reiktu nuimineti reduktoriu ir jis ant varstoto... + prie viso to reikia atsargiai su pagrindine verzhle, nes po to reduktorius prades kaukti... TIS'e rasho apie tai... darbo visai dienai...

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
prakalejas rašė:
Pas mane panasiai apsirasojes variklio priekine dalis ir greiciu dezes rieboksliai. Kiek buvau informuotas rieboksliai kainuoja nedaug ~30 lt ribose, ten plius minus. Zodziu del tokiu dalyku nereikia parintis per daug, ju pakeitimas apsimoka, jei pili gera tepala. svarbiausia, kad leistu rieboksliai, nes jei leidzia variklio tarpines, tai jas pakeisti reikia dx variklio ardyti :-( siaip labai sunku is tu photo tixliai konstatuoti kur leidzia... Greiciu dezes riebokslius pakeisti servise kainuoja ~70-80 + detales, o su varikliu skirtingai nuo modelio, priklausomai nuo kiek ardyti reikia. Zodziu sitas dalykas nera labai brangus...

nu nu. Pvz leidzia priekinis greiciu dezes salnikas arba galinis varklio? Taigi tokiu atveju greiciu deze nuimti reikes. Kol litras per 1000 km neisbega, tai manau ardyti tikrai neverta ...

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
tai, kad aš toks pedantiškas esu, tai ir noriu susitaisyti. tai pavarų dėžę ir pačiam galima nuimti kokį šeštadienį su alaus bonka :)
o ką apie reduktorių tiksliau galit pasakyti?

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Įtariu_BITES rašė:
tai, kad aš toks pedantiškas esu, tai ir noriu susitaisyti. tai pavarų dėžę ir pačiam galima nuimti kokį šeštadienį su alaus bonka :)
o ką apie reduktorių tiksliau galit pasakyti?

as tai tau siulyciau atsisukti uzpylimo varzta ir pasiziureti ar netruksta tepalo. Jei viskas ok, tai siulau apsimesti kad tau [CENZŪRA] :lol:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 11:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
o užpylimo varžtas reduktoriuje tai tas kur foto matosi? toks iš reduktoriaus galo?

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Įtariu_BITES rašė:
o užpylimo varžtas reduktoriuje tai tas kur foto matosi? toks iš reduktoriaus galo?

is galo ir tas kur auksciau (mazdaug per viduri). Iki tos skyles turi buti ir pripilta tepalo. Kai pyliau tepala i greiciu deze, tai tikrinau ir reduktoriuje. Reduktorius pas mane sausas, tai tepalo buvo tiksliai iki skyles. O kad butu apsitepalaves, tai tepalo daug nereikia, isbega keli lasai ir taip atrodo, todel ir pas tave tepalo gali buti pakankamai.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 12:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Rytisss rašė:
is galo ir tas kur auksciau (mazdaug per viduri). Iki tos skyles turi buti ir pripilta tepalo. Kai pyliau tepala i greiciu deze, tai tikrinau ir reduktoriuje. Reduktorius pas mane sausas, tai tepalo buvo tiksliai iki skyles. O kad butu apsitepalaves, tai tepalo daug nereikia, isbega keli lasai ir taip atrodo, todel ir pas tave tepalo gali buti pakankamai.

tai jei žiūrėti pirmoj foto, tai tas varžtas kur aukščiau yra? o gal iš reduktoriaus man per tą varžtą varo, bo lyg ir nuo jo parbėga. reiks kercher'į pasijungti ir nuplauti visus tepalus nuo pavarų dėžės ir reduktoriaus ir bus matyti tada pro kur leidžia.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 12:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tai zinoma geriausia nustatyti pro kur bega tik nuplovus svariai. Tik dabar sezonas nedekingas, sunku pamatyti, nes dregme ismeto skyscius placiai :-( bet kokiu atveju pasirinkimo nera, tik reikia nedaug pravaziuoti ir viskas bus aisku.
Įtariu_BITES rašė:
tai jei žiūrėti pirmoj foto, tai tas varžtas kur aukščiau yra? o gal iš reduktoriaus man per tą varžtą varo, bo lyg ir nuo jo parbėga. reiks kercher'į pasijungti ir nuplauti visus tepalus nuo pavarų dėžės ir reduktoriaus ir bus matyti tada pro kur leidžia.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 12:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Įtariu_BITES rašė:

uzpylimo varztas (kamstis) tai tas kur auksciau yra. Tas kur zemiau, tai tepalo isleidimui

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 19:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.19
Amžius:
44
Automobiliai:
E-39 528
E-38 728
e-39 530d
Įtariu_BITES rašė:

nemanau kad tau pro varzta leidzia, sprenziant is nuotrauku tai salnikas prie kardano verkslena!

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 23:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
for Bites
pries keichiant rebuokslius :) ,atsuk kamstukus ir patikrink tarpines aliuminines po kamstukais,jos bus pas tave suestos musu drusku,pakeisi i varines nustok rasoti :wink:
itariu tame pas tave beda prie reduktoriaus,o kas lechia dezes-gali buti alkuninio salnikas ir gali buti sankabos cilindiriukas(leidzia),patikrink dar....ar tai transmisinis tepalas,ar variklinis ar stabdziu skistis ir ligi paziurek stabdziu bakelije.... gal chia ir nbus baisiai brongiai 8)

StandartinėParašytas: 05 Gru 2005, 23:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
E36Coupe rašė:
for Bites
pries keichiant rebuokslius :) ,atsuk kamstukus ir patikrink tarpines aliuminines po kamstukais,jos bus pas tave suestos musu drusku,pakeisi i varines nustok rasoti :wink:
itariu tame pas tave beda prie reduktoriaus,o kas lechia dezes-gali buti alkuninio salnikas ir gali buti sankabos cilindiriukas(leidzia),patikrink dar....ar tai transmisinis tepalas,ar variklinis ar stabdziu skistis ir ligi paziurek stabdziu bakelije.... gal chia ir nbus baisiai brongiai 8)

siaip greiciu dezej kamsciai ne varztai, o konusai su sriegiu, ten jokiu tarpiniu nera

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery