Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Spa 2025, 05:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Vas 2009, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.13
Amžius:
42
I common rail dyzelius reikia pilti tik kura is degalines (ne biodyzelina). Net zaidimai su kanistrom dazniausiai baigiasi liudnai. 2000Lt per pigiai. Uz tiek pinigu tau neisvale visos sistemos. Gali but, kad problemos pasikartos, nes bake ar sistemoje gali buti like nuosedu.

StandartinėParašytas: 20 Vas 2009, 15:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d `03
zalias dyzelinas, tai ne joks "biodeyzelinas" [-X
ka tu skaitai sistemos isvalymu? visas kuras is bako buvo istrauktas, pakeistas filtras :)

StandartinėParašytas: 20 Vas 2009, 19:01 

aha, butu ydomu suzinot koks ten filtriukas stovi dar.

StandartinėParašytas: 21 Vas 2009, 09:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.13
Amžius:
42
Sistemos isvalymui reikia bent jau nuimti baka ir nuvezti ji plovimui i Svaros brolius :wink:
Nepatikesi, kiek bake buna purvo ji nuemus. Labai daug. Filtriukas taip pat ne panaceja, nes jis ne viska filtruoja. Gali manim netiket ir tikrai nenoriu gasdinti, bet buvo gyvu pavyzdziu, kai zmones investave 2000, turejo investuoti dar 4000, kad is naujo sutvarkyti purkstukus + isplaut visa sistema.
Zalias dyzelis tikrai ne biodyzelinas. Mano subjektyvia nuomone jam taikomi zemesni kokybes reikalavimai ir i savo CR'a (jei tureciau) jo nepilciau, bet tai tikrai ne taisykle. Ta prasme neverta del sito diskutuot, nes tai yra jokiais faktais neparemtas isitikinimas :D

armis rašė:
zalias dyzelinas, tai ne joks "biodeyzelinas" [-X
ka tu skaitai sistemos isvalymu? visas kuras is bako buvo istrauktas, pakeistas filtras :)

StandartinėParašytas: 21 Vas 2009, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.10.13
Automobiliai:
E46d
Kubush rašė:
...Mano subjektyvia nuomone jam taikomi zemesni kokybes reikalavimai ir i savo CR'a (jei tureciau) jo nepilciau...

Kubush, negazdink zmoniu :!: Paprasta salerka ten tas zalias. Na as jo nepilu, nes gaunu paprasto. O jei negauciau, tai pilciau ta zalia ir net nesukciau galvos.

StandartinėParašytas: 21 Vas 2009, 15:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
pilu zale jau puse metu i sava bemsiuka, kaip purtesi variklis taip ir purtosi :DDDD blogiau nebus :DDD
o jei cia snekat kad po 2000 + 4000 investuojat i tai kad purtosi auto, tai durciau ta masina nesukes galvos :DDD gal del to kad studentas esu :DD
ps. pas mane ir kuriasi saltas sunkokai ir purtosi saltas ar siltas, prie tam tikru apsuku atleidus gaza ir labai purtosi, net dreba auto, tai va reiktu man daug ka ten keist, bet turbut pavasara i turgu auto eis, parduosiu pigiau truputi nei kiti ir nesuksiu galvos apie 1500 e kisima, geriau tuos 1500 e dadesiu ir paimsiu 2004 330d :D

aisku pas mane paziuros kad auto nelaikau ilgiau nei metus, nu max 1.5 metu , kad kaina isvis nepabegtu labai ir keiciu i kazka vis naujesnio , bet E46 pamilau tai dabar svajoju apie 330d coupe/sedan 150 kw.

StandartinėParašytas: 21 Vas 2009, 22:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.13
Amžius:
42
Radai kuo girtis. Vazineji lauzais ir dziagiesi. Idomus poziuris =D>

StandartinėParašytas: 22 Vas 2009, 14:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
Kubush rašė:
Radai kuo girtis. Vazineji lauzais ir dziagiesi. Idomus poziuris =D>

na as ir pabreziau kad cia mano poziuris :) as geriau su E46 apytvarkingiu ( ne lauzu tikrai) vazinesiu, nei su idialiu E36 :)

StandartinėParašytas: 23 Vas 2009, 00:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d `03
kubush, esi tikras egzpertas, mat tau zalias atitinka tik prastesnius reikalvaimus... =D> #-o kazin kodel naujausi traktoriai su common railais dirba be problemu, ir dar dalykas, kad per metus jie to kuro velniai zino kiek per tuos purkstukus praleidzia, ir ka, viskas tvarkoje :) reikia tik tinkamas cisternas laikymui turet ir is patikimo pardavejo pirkt :^o vat mano klaida buvo, kad atsiemiau "skolinta" dyzelina ir toks s... gavos, kai pries tai ant tos pacios zalio 35kkm pramyniau be problemu :twisted:

StandartinėParašytas: 23 Vas 2009, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.13
Amžius:
42
Etiketes lipdyk sau [-X Aiskiai parasiau, kad tai mano poziuris. Galime gilintis i diskusijas, bet tikrai neverta to daryt. Pilkis, ka tik nori ir idemiai skaityk postus :!:

StandartinėParašytas: 23 Vas 2009, 10:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E39 520 M47 00' Touring
ex E34 530 M60 94
Na kiek man zinoma, dazytas dyzelis niekuom nesiskiria nuo nedazyto, tas pats kuras, tik zymejimo sumetimais, nudazytas kita spalva ir tiek, kuri jokios itakos kurui neturi.
Rusiska kuras irgi savo kokybe nesiskiria nuo musu, net dar ir geresnis, tik per tokius asmenys, kurie pasipelnimo tikslais, jo kokybe suprastina ir pardavineja mazesne kaina ( kuri labai zmones vilioja) ir po pasklinda gandai del prastos kuro kokybes ir pasekmes vartojan juos. O kaip jau zinom ar pastebejom, visad labiausiai skilda neigiami gandai ;) Tad visos sios diskusijos ir kyla, kai zmones perka produkta is nepatikimu zmoniu arba prisiklauso tu gandu.

Tema manau galima rakint, nes sioi temoi iskelta problema kaip ir sutvarkyta jau ;) Tad moderatoriai netinginiaujam.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery