Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 05:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Lap 2005, 21:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.10
Amžius:
47
Automobiliai:
E36 325i Coupe 92'
Sveiki,
Is vidaus uzgaravo E36 priekines faros stiklas. Ar galima kaip nors nesunkiai isdziovinti? Ar reikia imt lauk visa fara? Gal nusiima tik priekinis faros stiklas? Siaip maciau keleta kregzdziu su apgaravusioms faroms, tai gal cia dazna kregzdziu liga?

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 02:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.12
Amžius:
39
Automobiliai:
Octavia III (daily car)
Pro cee'd (wife's daily car)
E46 330 XI (snow fun)
Tiesog issiimk visa lempa, nuimk galine lempos dali, tai yra kur statos halogenke kad butu skyle vidun.Palaikyk visa lempa virs dujines ir gerai pasildyk,vanduo turi savybe garuoti - elmentaru :D

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.10
Amžius:
47
Automobiliai:
E36 325i Coupe 92'
Nu atrodo teks taip ir daryti :). Bet lempa isimti nera taip paprasta. Pagal bentley manuala reikia nuimti kelias plastmases virs radiatoriaus. O po to, sudejus viska atgal, dar teks reguliuoti, kad i dangu nesviestu. Galvojau, kad yra koks paprastesnis budas :)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 13:26 

mynde325 rašė:
Nu atrodo teks taip ir daryti :). Bet lempa isimti nera taip paprasta. Pagal bentley manuala reikia nuimti kelias plastmases virs radiatoriaus. O po to, sudejus viska atgal, dar teks reguliuoti, kad i dangu nesviestu. Galvojau, kad yra koks paprastesnis budas :)

Kartais taip buna. Dabar tau reikia kokio garazo kur galetum uzsidaryti su savo E36 :D dar reix sviestuvelio kokio nors, acuktuvu acukti varztus laikancius plastmase per viduri tarp zibintu ir svarbiausias dalykas rankena i kuria isistato 8mm galvute sesiakampiems varztams acukineti. Taigi nuardai plastmase ta per viduri, isimi posukius(cia jei pirmakart darai gali prireikti sviestuvelio) ir tada su 8mm galvute issukineji lempos varztus(viena ranka issukineji, kita prilaikai tuos plastikinius kakucius :!: ), jei tu plastikiniu suduku labai neprasukiosi isimant ir idedant lempa zibintu perreguliuot nereix!!! Kad matytu kur yra varztas vairuotojo pusej kampe apacioj vel gali pasinaudot sviestuveliu... Kai issuksi visus varztus belix atjungti zibintu laidu jungtis, viena apvaliai reikia sukti berods pries laikrodzio rodykle, kitai tokias mazas zasliopkytes acegsi, ir pagaliau acargiai isiminesi zibinta, cia nekartok mano klaidu, nejudink tu plastikiniu varztu kad lempos neissireguliuotu...

Isimta lempa isardai, pas mane 3 zasliopkes virsuj acisega, 2 apacioj. Dalis su stiklu ir lesiais aciskiria nuo dalies su reflektoriumi. Dar nuimi apsauginius dangtelius(ten kur lemputes) nuo galines dalies. Viska geriausia dziovinti su buitiniu fenu, as taip ir dariau.... dar nakciai gali palikt kur silta ir nera dregmes, veliau surinkineji zibinta, patikrini ar neuzsikise 2 alsuokliai(vienas turi but virsuj kitas apacioj, gali pravalyt juos...), apsauginiu dangteliu dar nededi, itartinas vietas dar uztepi su silikonu :!: nes niekad nzn gal nuo senatves kur nesandarumas yra :!: pries nesdamas i lauka silta zibinta ji kokiam saltesniam(bet sausam) kambari atvesink, nes antraip jis gali dar labiau uzrasot :!: man taip buvo. Jei viska taip padarysi turetu sussitvarkyt, man susitvarke :)

P.S. dar patikrink apsauginiu dangteliu tarpines, nes jos turi tendencija trukineti nuo neteisingo uzdejimo ir t.t.

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.10
Amžius:
47
Automobiliai:
E36 325i Coupe 92'
Dekui uz issamu atsakyma. Atrodo sekanti savaigali turesiu darbo :)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 15:26 

Pas mane buvo uzrasojes viena karta, tai nieko nedariau ir pats atrasojo. :roll:

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 16:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.12
Amžius:
39
Automobiliai:
Octavia III (daily car)
Pro cee'd (wife's daily car)
E46 330 XI (snow fun)
Nerka rašė:
Pas mane buvo uzrasojes viena karta, tai nieko nedariau ir pats atrasojo. :roll:
Nu kaip cia pasakius. . .Rasoja todel kad i lempos vidu patenka dregme, tai esant siltam orui,pro kur ta dregme pateko bedziusstan lempai ta dregme pro ten ir isgaruoja.Beta klausimas ar tai nepasikartos?Vistiek siulyciau issiimt lempa ir paziuret ar visur sandari, ar sandari gumine tarpine kur issima halogenas ir t.t. :)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2005, 16:54 

Pas mane rasoja pastoviai, ypac lietuj lyjant, zinau, kad buna dvieju budu ten tos faros kitos be zakliopkiu, o uzklijuotos.....idomu butu rast pro kur ta dregme patenka.....

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 09:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
dolphin rašė:
<...> veliau surinkineji zibinta, patikrini ar neuzsikise 2 alsuokliai(vienas turi but virsuj kitas apacioj, gali pravalyt juos<...>

o konkrečiau galima kur tie alsuokliai? bo čia mano kolegai vienam irgi rasoja, tai galėsiu paporinti jam, bo kai savo ardžiau nemačiau niekur alsuoklių jokių :)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 12:21 

Gal kokiam manuale yra parodyti tie alsuokliai?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 15:40 

Įtariu_BITES rašė:
dolphin rašė:
<...> veliau surinkineji zibinta, patikrini ar neuzsikise 2 alsuokliai(vienas turi but virsuj kitas apacioj, gali pravalyt juos<...>

o konkrečiau galima kur tie alsuokliai? bo čia mano kolegai vienam irgi rasoja, tai galėsiu paporinti jam, bo kai savo ardžiau nemačiau niekur alsuoklių jokių :)

Blemba sunkiai paaiskint galiu kai pac nematau dabar, bet juos geriausia pastebeti taip: kai ackiri dali su reflektorium nuo dalies su stiklu, ant dalies su stiklu matosi kvadratukas - anga :!: ar kazkas tokio, tokia pat angele yra ir kitoj dali, galiausiai tai iseina i faros isore. Kitas alsuoklis skirtas faros daliai su reflektoriumi, tai velgi reikia ieskot angeles :!: O zibinto isorej galima rasti toki kaip kanaliuka besileidzianti zemyn tai ir yra 1 is dvieju alsuokliu. Dar as jum photo bandysiu paieskot :wink:

StandartinėParašytas: 28 Lap 2005, 15:52 

viewtopic.php?p=57506#57506

kazka bandziau idet, tik nesu isitikines ar ten tikrai alsuoklis, bet bent jau atrodo labai panasiai jie :wink: :)

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2010, 20:06 

Pas mane ta pati beda. Sugalvojo viena diena ir užrasojo iš "lempos":D ir tik šiltam/sausam orui esant šiek tiek pradžiūsta...
Bet palijus vel tas pats.
Išdžiovinau be vargo nuėmęs dangtelius ir pastatęs paprasta fena, per kokia valanda dingo..., bet neilgam. Tai manau kalti dangteliai. Tos gumos apie dangtelius gal nesandarios?

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2010, 22:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
Ex E36 coupe 318is M42
visa tema perskaityk ir zinosi galimus vairiantus

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2010, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Zatoishi rašė:
Pas mane ta pati beda. Sugalvojo viena diena ir užrasojo iš "lempos":D ir tik šiltam/sausam orui esant šiek tiek pradžiūsta...
Bet palijus vel tas pats.
Išdžiovinau be vargo nuėmęs dangtelius ir pastatęs paprasta fena, per kokia valanda dingo..., bet neilgam. Tai manau kalti dangteliai. Tos gumos apie dangtelius gal nesandarios?

Pas mane viena pusė anksčiau rasojo, bet nestipriai, ir tik tada kai didelė drėgmė, tai nuėmiau dangtelį nuo ilgų šviesų, ir ramu, jokio rasojimo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: