Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 15:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 16:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 2002
Variklis: 2.0d
Degalai: dyzelinas

Problema/klausimas: gal kas esate eme kuro baka? ar daug problemu su situo reikalu? itariu, jog kazkas jame kisasi #-o o gal yra koks stambaus valymo filtriukas dar kur idetas?

Paskutinį kartą redagavo armis 20 Vas 2009, 11:25. Iš viso redaguota 3 kartus.

StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 17:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d 2000
cia tau kaip ir man bus
isimk galine sedine ir ten abejose pusese rasi du dangtelius atsusi desini nes ten stovi filtriukas ir siurbliukas o kairej grizimas.
man siurbliukas durniavo kartais dirbo kartais ne. tai nupjoviau ta slangute ir vazineju visai be siurbliuko

StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.15
Amžius:
34
Automobiliai:
X5 - E53
Nikas:
napoleonasss
Audrioska rašė:
cia tau kaip ir man bus
man siurbliukas durniavo kartais dirbo kartais ne. tai nupjoviau ta slangute ir vazineju visai be siurbliuko

apie kokia slangutes nupjovima sneki, zmogus tik norejo paklaust kaip bakas nuseima,

armis rašė:
gal kas esate eme kuro baka? ar daug problemu su situo reikalu? itariu, jog kazkas jame kisasi #-o o gal yra koks stambaus valymo filtriukas dar kur idetas?

bakas nusiema netaip ir lengvai: pirma issiardai siurbliuka pludes issitrauki veliau is apacios du prilaikimus neemi, tik vat yra viena didele beda, kad reikia kardana nusiimt.

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 20:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
dekui uz paasikinimus, bet kiek supratau beda ne tame #-o atjungiau nuo bako slangiukus ir pajungiau tiesiai is "kanistriuko" kad imtu dyzeli, visvien taspats #-o

labai sunkiai vedasi, atrodo noretu vestis, bet truksta, ir vedant girdisi toks kalenimas, kaip plaktuku per priekala... uzvedus ant laisvu apsuku purtoso, panasiai kaip vienas cilindras nedirbtu, bet gaza priima normaliai, tik apsukos uzkila iki 4000. Su trauka viskas normaliai... Kame galetu buti saknys?

StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 23:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
man tas pats buvo kai siurbliui galas buvo atejes, purtesi visa kratesi lb sunkiai vedesi, kol isvis nebeuzkuriau, irgi ziurejau ir siurbliuka bake ir filtrus, tiesa gaza priimdavo ir gerai, tai galvojau niekaip negali but siurblys :) o dumu tau nemeta? tiesa diagnostika tau turetu padeti, man pagelbejo...

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 12:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
O klausyk jeigu pas mane kai tie salciai -15 ir t.t. kuriant masina visa kalatojasi ismeta dumu normaliai paskui pradedant silt varikliui viskas atsistoja kaip turi but, bet kaip salciu nera vedasi normaliai be jokiu purtymusi..Cia normalu?

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 12:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
cia zvakes pas tave nepasildo normaliai ir todel nevisi cilindrai dirba kol susila.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 18:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
wowfka rašė:
man tas pats buvo kai siurbliui galas buvo atejes, purtesi visa kratesi lb sunkiai vedesi, kol isvis nebeuzkuriau, irgi ziurejau ir siurbliuka bake ir filtrus, tiesa gaza priimdavo ir gerai, tai galvojau niekaip negali but siurblys :) o dumu tau nemeta? tiesa diagnostika tau turetu padeti, man pagelbejo...

tik uzvedus atrodo meta ir tokius tirstus :roll:
bet man tai cia labai staigiai tie simptomai pasireiske, pries tai jokiu problemu nebudavo, uzsivesdavo is puses apsisukimo :|
ir kiek tau viskas sukainavo, kur tvarkeisi?

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 19:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
Tai ir man is niekur atsirado taip staiga, vaziavo normaliai uzkurdavau ir lengvai, kol viena ryta pradejo durniuot. Pozymiai tai tikrai pas tave lb panasus kaip ir pas mane buvo.
Kainavo viskas 1200 lt su darbu. tvarkiausi kaune domeikavoje sutvarke gerai neturiu prie ko prisikabint, jau 15k prasukau.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
garantija dave? prasukai dar kieknors su tokiais pozymiais? ka diagnostika rode?

StandartinėParašytas: 07 Vas 2009, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
garantijos kazkokios oficialios nedave, nu sake jei kas atsitiks susistarsim. problemu nebus del patvarkymo. jau kai mano prasidejo tie pozymiai tai kuo toliau tuo blogiau daresi, pravazinejau kokia pora savaiciu kol nebeuzkurdavau(reikdavo uztempt). Diagnostika parode "Kuro siurblio adatos pakelimo daviklis" ir degimas kad blogas ar kazkas pan...

StandartinėParašytas: 08 Vas 2009, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
o gal yra kur arciau siauliu koks geras meistras, na aisku isskyrus dizva, nes man ten nelabai patiko :^o

StandartinėParašytas: 09 Vas 2009, 18:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
tai vat snd pasidariau diagnostika, pradzioj kompas rode perdideli purkstuku netiksluma, buvo itarti jie, poto vaziuojant namo uzsidege pakaitinimo zvakiu lempute ir masina isvis nebetrauke #-o gryzau pas meistra, vel pajungem rode klaidas su slegio reguliatoriumi ir purkstukais, ziurint realaus laiko parametrus, pastebeta, kad siurblys duoda per dideli slegi, tai pradzioj meistras patare issivalyti slegio reguliatoriu, sake jei kazkiek pades, tai bus kaltas jis, naujo kaina apie 600lt, tikiuos tuom viskas ir pasibaigs [-o<

StandartinėParašytas: 12 Vas 2009, 00:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.21
Amžius:
46
Automobiliai:
E60 530xd '06
Audrioska rašė:
cia tau kaip ir man bus
isimk galine sedine ir ten abejose pusese rasi du dangtelius atsusi desini nes ten stovi filtriukas ir siurbliukas o kairej grizimas.

koks numeris to filtriuko?

StandartinėParašytas: 20 Vas 2009, 01:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
pagaliau snd pasiemiau savo masiniuka is meistru [-o<
zodziu buvo uzsikijave purkstukai, kai tuos sutvarke, paaiskejo, kad dar ir slegio reguliatoriu parejas, tai sumoj gavosi 2000lt #-o
kiek meistras aiskino, tai beda prastame kure [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: