Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 21:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 20:26 

zexel rašė:
Kas liečia gelsvus snarglius ant tepalo probkės - tai nebūtinai kas nors bloga su motoreliu turi būti: nors ir Castroli pilu, bet važinėju trumpais atstumais dažniausia ir kai tik drėgnas oras būna - atsiranda geltonos apnašos, o vasarą kai sausa - jų nėra

Cia tepalo kondensatas.Daug kam taip saltesniais orais buna.Paprasciausiai dregme is tepalo garuoja ir kaupiasi auksciausioje vietoje(ant propkes).Siaip ir ant voztuvu dangtelio kazkada teko matyti.Beje,panasiais snargliais praeita ziema tetos golfui variklio alsuoklius uzkise buvo.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2005, 14:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
Simsas rašė:
Dekui uzh patarimus, galva netrukus , kompresija neseniai matavo. Speju tik kondensatas nes vazhineju ish tiesu mazhais atstumais ir tepalas ish bachku ne pac geriausias. Antifryzas nedingineja, o ir tepalo kiekis nedideja
visco 3000 tas pats sh.. tas kondensatas ,,vazineju su savo jai beveik 2 metai ir viskas ok.. nesiparink.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2005, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.13
Amžius:
40
Nikas:
LRS
Kas liecia minimalu antifrizo dinginejima tai nesuk sau galvos. Pas mane tas pats kai dapilu iki pat Cold ribos. kai maziau jo buna siek tiek - nustoja dinginet.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2005, 19:19 

REDline rašė:
tozi sami :? tepale antifrizo nera, tepala jau reikia keist nes ir kompensatoriai kalena. O + mieste kasdien nedideliais atstumais vazineja+ne is gero gyvenimo dujom...kiek ramina tik tai jog patikima ir teisingai ideta iranga.
O cia toks BONUS klausimelis. Antifrizas dingineja (nors kaip minejau tepale jo nera) bet labai idomiai. Uzpilu iki ribos COLD kai saltas variklis, (nu cia ir taip aisku :) ) ir per koki menesi jis palenga dingineja iki tol kol nukrenta kokius 10cm. Tada sustoja ir nebedingineja. Mano nuomone kaltas radiatorius, kazkur virsuje turetu buti nedidele skylute. Bet siaip ziurint kur leidzia nesimato. Are klystu? gal; gali buti ir kokiu kitu priezasciu? :roll:

Pas mane ir taspats. Bet pas mane leidzia radijatorius apacioj kur pletimo bakelis isistato. Ir matosi dreksta tik isilus varikliui pacioj pradzioj. Kai uzkaista tai garuoja ir nesimato.

StandartinėParašytas: 22 Lap 2005, 11:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Kaldunas rašė:
Pas mane ir taspats. Bet pas mane leidzia radijatorius apacioj kur pletimo bakelis isistato. Ir matosi dreksta tik isilus varikliui pacioj pradzioj. Kai uzkaista tai garuoja ir nesimato.

va ir pas mane taip buvo, kad kol šalta nesimato, o kai kažkada karštą užsivariau ant duobės, radau prie radiatoriaus vieną šlangą aprasojusią. per ją ir lašėjo kol karštas aušinimo skystis, padidėjęs slėgis ssitemoje ir šlangos karštos. žodžių užveržiau tą šlangą ir viskas pasitaisė, aušinimo skysčio dabar tiek kiek reikia ir jis nedinginėja.

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 01:42 

Įtariu_BITES rašė:
kažkur tema apie tai buvo. čia gali būti trūkusios galvos požymis. o antifrize tepalo nėra? arba tai gali būti rezultatas to, kad važinėjama trumpais atstumais ir ten tiesiog kondenstas susikaupęs.
Taip tu teisus,bet tai gali buti,ir galvos tarpine gali praleidineti kompresija. tai dazniausiai pasitaiko vazinejant trumpus atstumus.

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 11:50 

O ar tikrai iki tos zimos COLD tik pilasi antifryzas? Kazkur skaiciau, kad jei per mazas lygis buna tai gali but ne taip ir silta salone, ar tiesa?

StandartinėParašytas: 29 Lap 2005, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
taip tikrai, aušinimo skysčio, kai jis šaltas, turi būti iki ribos COLD. kai jis pašyla, išsiplečia. o jei antifryzo per mažai, tai gali ir nepakankamai gerai šildyti.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery