Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 21:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 299 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Sau 2009, 18:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Kiek zinau tai subam yra specialiai pritaikyta palange. O ten kur rodei linka tai yra originalus garso stiprintuvas. Kurio taip pat reikes. Kiek girdejes stiprintuvai buna su dsp procesorium ir be dsp procesoriaus. Jei nori auto tureti dsp reikes stiprintuvo su dsp.

StandartinėParašytas: 01 Sau 2009, 18:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
laisvas rašė:
Kiek zinau tai subam yra specialiai pritaikyta palange. O ten kur rodei linka tai yra originalus garso stiprintuvas. Kurio taip pat reikes. Kiek girdejes stiprintuvai buna su dsp procesorium ir be dsp procesoriaus. Jei nori auto tureti dsp reikes stiprintuvo su dsp.

Originalus garso stiprintuvas yra detale nr.2
O nr.1 taip iseina yra dsp procesorius.. Kurio as neturiu..

StandartinėParašytas: 01 Sau 2009, 19:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Susimaisiua trupuciuka ir nesupratau kuria detale ziureti. Pats dsp procesorius man atrodo, kad jau buna paciame stiprintuve. Ten kiek supratau kazkos dsp valdymo modulis.

StandartinėParašytas: 01 Sau 2009, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Kazin ka tas valdymo modulis atlieka? Jis man reikalingas ar cia tik papildomas zaisliukas?

StandartinėParašytas: 02 Sau 2009, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Aiva rašė:
Kazin ka tas valdymo modulis atlieka? Jis man reikalingas ar cia tik papildomas zaisliukas?

Kazkodel persasi mintis, kad tas dsp valdymo modulis buna automobiliuose kuriuose nebuna navi. Tikriausiai per ta dsp control moduli pasirenkama visus ekvalaizerius ir tt. Tokia mano nuomone, jei kas zinot tiksliai, papasakokit.

StandartinėParašytas: 03 Sau 2009, 00:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.06
Amžius:
35
Automobiliai:
BMW E39 530i Individual 02'
BMW E39 525i TOPAZ BLUE 02' (Ex)
BMW E38 730d ORIENTBLAU 00' (Ex)
BMW E38 730d JET-BLACK 99' (Ex)
Na pas mane auto su NAVI ir DSP irgi yra :wink: Jo,per DSP valdos ekvalaizeriai,gali echo padaryt ir t.t.

StandartinėParašytas: 03 Sau 2009, 02:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E38 740i M62 96'
DiMoN rašė:
Na pas mane auto su NAVI ir DSP irgi yra :wink: Jo,per DSP valdos ekvalaizeriai,gali echo padaryt ir t.t.

Mano automobilyje taip pat yra jie abudu.

StandartinėParašytas: 03 Sau 2009, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
Cituoti:
Na as jau isigyjau DSP Ziuresim kas cia gausis. Pirkau is forumiecio egiuxxxxx. 4 i dureles, 4 sub i palange ir garso stiprintuvas. Aisku ir su visais laidais. Pakainavo 500lt. Siaip jau susitares buvau is anksto kas man visatai sudes, bet nors ir isgazdino visas kuokstas laidu, bet susidomejau pabandyti pats pasikrapstyti prie masinos.

1. Klausimas: Tie galiniai sub dedasi i palanges vidu, po palange ar tam reikalui isvis eina atskira palange?
2. Viskas butu daug paprasciau atkirpt laidus ir prijungt nauja sistema prie senu laidu. Bet pagalvojau ar tai nepakenks kokybei? Ar tai isvis turi reiksmes? Ar reiks pravesdinet visus iki dureliu is naujo?

Na as jau isigyjau DSP :) Ziuresim kas cia gausis. Pirkau is forumiecio egiuxxxxx. 4 i dureles, 4 sub i palange ir garso stiprintuvas. Aisku ir su visais laidais. Pakainavo 500lt. Siaip jau susitares buvau is anksto kas man visatai sudes, bet nors ir isgazdino visas kuokstas laidu, bet susidomejau pabandyti pats pasikrapstyti prie masinos.

1. Klausimas: Tie galiniai sub dedasi i palanges vidu, po palange ar tam reikalui isvis eina atskira palange?
2. Viskas butu daug paprasciau atkirpt laidus ir prijungt nauja sistema prie senu laidu. Bet pagalvojau ar tai nepakenks kokybei? Ar tai isvis turi reiksmes? Ar reiks pravesdinet visus iki dureliu is naujo?

Pasiseke tau nes as jau buciau nupirkes :D dar kaip tik galvojau po svenciu nuleksiu :twisted: teks ieskot kaskur kitur,as bandysiu pats detis,ir nemanau kad reikia laidus keist skirtumo juose neturetu but,tik naujus laidus vedziotis i palange reikes,o koki stiprintuva nusipirkai keliu fyskiu? nes kiek zinau turi buti trys,o senajame bus tik dvi kazin kas ten dar papildomai jungiasi,gerai dar vat kad ne vienas as cia toks,bus is ko pasisemt ziniu =D>

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 09:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
O visdelto fiskes neatitinka.. :) Jau gal ir buciau viska pasidares, bet pas mane ateina i galines dureles po viena dviguba spalvota laida, o i priekines po viena spalvota dviguba ir dviguba juoda laida. O su DSP ateina i gala du spalvoti dvigubi, o i prieki net trys spalvoti dvigubi ir po juoda dviguba.
Man labai idomu ka veikia tas juodas dvigubas laidas? Juoda su balta linija ir juoda su ruda linija. Mano sistemoj jis ateina kazkur is po galinio bamperio eina kartu su visa pravodke ir iki priekiniu dureliu koloneliu. Nei per stiprintuva, nei per garso moduli, o tiesiogiai. Ir TIK i priekines dureles.
O naujoj sistemoj jo kartu su visa pravodke nera, bet i fiskes jau ateina toks pats laidas. Blogiausiu atveju pajungsiu ta juoda nuo senos sistemos, bet ar kas galit paaiskinti kam jis reikalingas? Galetu but kazkoks maitinimas, bet kad galines dureles jo negauna..

Beje stiprintuvas tryju fiskiu :) O as ir paskubejau iki svenciu nusipirkt, nes po svenciu jau galvojau kad nespesiu :)

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
nu va as irgi radau treciadieni jau tureciau turet visa sistema,neisiaiskinai dar su stiprintuvu kas ten per trecia fiske?

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Mantinis rašė:
nu va as irgi radau treciadieni jau tureciau turet visa sistema,neisiaiskinai dar su stiprintuvu kas ten per trecia fiske?

Kur uz kiek radai? Kas ieina i komplektacija?

O kur is tu fiskiu yra trecia? :lol: Siaip visos atlieka kazkokia funkcija ir nezinau kaip ten su dviem fiskem viskas sujungta.
Pas mane kaip as suprantu viena fiske gauna valdyma ir signala is garso bloko, kita isejimai i dureles, o trecia didziausia isejimas i palange ir dar du stori laidai. Vienas rudas, kitas raudonas su zalia juosta. Rudas, tai kaip suprantu minusas ateina, o raudonas eina i fiske, kuri man yra kazkoks kryziazodis.. Ji eina po galiniu bamperiu ir ten nueina nemazai laidu. Niekaip nesuprantu, kur jie ten veda.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Kvailai pasijauciau atrades kur eina ta fiske :mrgreen:
Tie laidai ne po bamperiu eina o paprasciausiai is ten nuo akumo, per saugiklius ateina pliusas (raudona, zalia) ir dar keletas laidu, kurie ateina per saugiklius ir pasiskirsto po visus blokus :)

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
visa lietuva apskambinau tik vienoi vietoi radau uz 400 koloneles su dezutem palange su 4bosavykais ir stiprintuvas,tik tiek kad e laidu..dar lauksiu pirmadieni draugas turi paskambint gal bus dar neisardyta su hifi pats nuvaziuociau is arciau paziuret kaip ten viskas.dar nesigaili kad prasidejai? :D
kuri trecia nezinau tik zinau kad viena fiske per daug yra ant dsp stiprintuvo,pats daba greiciau noriu parsigabent viska ir isistudijuot kaip cia kas tik reiks iskaskur silta garaza pasiskolint

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 18:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Mantinis rašė:
visa lietuva apskambinau tik vienoi vietoi radau uz 400 koloneles su dezutem palange su 4bosavykais ir stiprintuvas,tik tiek kad e laidu..dar lauksiu pirmadieni draugas turi paskambint gal bus dar neisardyta su hifi pats nuvaziuociau is arciau paziuret kaip ten viskas.dar nesigaili kad prasidejai? :D
kuri trecia nezinau tik zinau kad viena fiske per daug yra ant dsp stiprintuvo,pats daba greiciau noriu parsigabent viska ir isistudijuot kaip cia kas tik reiks iskaskur silta garaza pasiskolint

As tai uzvakar prisirengiau kad vos rankas per alkunes sulenkiau ir kieme krapsciaus, bet rytoj jei tikrai bus tokie salciai tai ir man turbut teks persikelt i garaza.
Aisku kad nesigailiu! Ir idomu susipazint su auto artimiau ir dar galbut bus geras rezultatas.
O kodel tau neduoda pravodkes, ten kur perki viska? Neaisku dar ar ir tarp DSP irangu nebuna skirtumu? Jei laidai bus nuo kitur ir kasnors nesueis, tai paskutinius plaukus nusirausi ieskodamas galu.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2009, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
tai kad viskas jau isimta isardyta,laidai tikriausiai ismesti,velnias zino kaip ten yra,kai savo akim poamatysiu gal bus aiskiau, gal nors fyskes bus,o gal dar kur kitur rasiu [-o< kazin ar buna skirtumas tarp top hifi sistemu,o kaip patys garsiakalbiai ir ju dezutes skiriasi nuo paprastu? kaip suprantu turetu but galingesnes,ir cia ziuriu niekas tiksliai nezino ar pajungus vien tik dsp stiprintuva atsiras dsp funkcija?ir ar nera skirtumo koks garso blokas buvo masinoi,koks tv..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 299 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery