Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 15:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Lie 2008, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:1998-11
Variklis:3.0
Degalai:dyzelinas

Problema/klausimas: auto padauztas gryzo is svetur,stovejes be akumo(nes masinoj isvis nebuvo kai gryzo)...na ir bortas meta tokia klaida ir zinoma vaziuoja avariniu rezimu(atbulinis,o i prieki treciu begiu)...suprantu ka tas uzrasas reiskia isvertus,sia savaite jungsiu kompa ir t.t.,bet gal kam teko susidurti su tokia butent beda??...nemanau,jog pries avarija su tokiu vazinejo,nes auto tvarkingas,tepalai pakeisti pries 2000km(radau atzymas) ir padangos naujos sumontuotos 18....reiskias ruosesi vazineti zmogus,pokol nesudauze...dauzimas:pazesiti abu auto sonai,priekis sveikas,dugnas neliestas-tad versija del avarijos atkrenta,kad ten kazka nulauze ar nutrauke...

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.05
Amžius:
44
Automobiliai:
[E32] 735 `91
[E36] 320 `91
[E38] 740 `94
[E39] 530d `99
manau geriausia nuwazuot pradziai i diagnostika galiu parekomenduoti irmi is maseto jonavos gatveje jai jis negales paziuret wadinasi i motosporta ten durniu kontora bet paspardzius i uzpakaly seip ne taip padaro o greiciausia bus nutrauktas laidelis kokis nors kuris tiekia informacija greiciu dezei esme kad deze negauna valdymo todel pas ja serviso rezimas seip jai po avarijos tai tik kokia magistrale nutraukta manau nesunku radus tik sunku prieiti :) sekmes paieskose

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 16:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
Kriugeriux rašė:
manau geriausia nuwazuot pradziai i diagnostika galiu parekomenduoti irmi is maseto jonavos gatveje jai jis negales paziuret wadinasi i motosporta ten durniu kontora bet paspardzius i uzpakaly seip ne taip padaro o greiciausia bus nutrauktas laidelis kokis nors kuris tiekia informacija greiciu dezei esme kad deze negauna valdymo todel pas ja serviso rezimas seip jai po avarijos tai tik kokia magistrale nutraukta manau nesunku radus tik sunku prieiti :) sekmes paieskose

na jo,palandziojus po 1-2 metu senumo temas,supratau,jog net nuo blogo abs daviklio gali deze vaziuoti avariniu rezimu,o tai reiskas,jog gali buti smulkmena-na tikiuosi,svarbu,jog dezes lupti ir remontuoti nereiktu :lol: ...dar kilo klausimas:ar galima vaziuoti tuo avariniu rezimu su ta auto?nes man kazkaip atrodo pjauni ten ta deze-sankama isvaziuodamas treciu begiu is vietos...dabar kiek reikojo transportuoti tai rinkausi traukima ant sniuro su uzkurta masina...

StandartinėParašytas: 10 Lie 2008, 09:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
na ka,naujienos nekokios-reiks lupti deze...numatomas remontas su tepalais ir pan.3000lt :( ....automobilis buvo priziuretas iki avarijos kaip ir rasiau,tad galvojau,jog su deze viskas bus OK,o meistrai,pas kurios remontuosiu pateike tokia versija,kuri jiems daznai pasitaiko:uzlinko deze,kad maziau minuso tureti automobili dar "prasuka"ant draudimo(apgadina,lengvai sudauzo ir pan.)-kaip ir logiska....p.s.paguoda ta,jog gera kaina pirktas,tai rezume gausis savikaina kaip ir rinkoj,bet bent zinau kas,kur ir kaip daryta automobyje...

StandartinėParašytas: 14 Lie 2008, 18:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
O kokia dėžės problemą rado? Kokias klaidas meta?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2008, 14:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
gogy rašė:
O kokia dėžės problemą rado? Kokias klaidas meta?

nuskaite,jog is 3 ten kazkokiu davikliu dezei vienas nesiuncia parametru...iskart pasake:problema bus mechanine ir 99proc.,jau zino kas,nes cia sitose dezese sake kitokiu gedimu neteko remontuoti...na taip ir buvo,isardzius rado ten detale galima sakyti su isbirejusais dantukais(todel elektroniskai rode daviklio beda,nes jis nuo tu dantuku nuskaito)...rezume palikau masina po savaites pasiemiau sumokejes 3000lt( cia su filtru ir naujais tepalais zinoma)

StandartinėParašytas: 27 Spa 2008, 13:47 

pas mane ta pati beda turbut bus bet remontas tikrai nekainuos 3000lt uz tiek kita deze normale galima nupirkti 3000tikrai prdaug zinok mano nuomone. man sake kad su tokiu gedimu dezes imti nereikes.beja kokia klaida pas tave mete kai diagnostika padare ar ne solenoid p/n lock?

StandartinėParašytas: 28 Spa 2008, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
deveta deze pirkti tai kaip loterija, nebent garantija duos kasnors :) man tai klausimas iskilo ar imanoma paciam gaut visas tas dalis ir pasikeist ? nes tiem servizam moket tokius litus gaila, beto kokybes is ju sunkiai sulaukt, kaip ne sau tai belekaip :)

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 13:32 

sanimda rašė:
deveta deze pirkti tai kaip loterija, nebent garantija duos kasnors :) man tai klausimas iskilo ar imanoma paciam gaut visas tas dalis ir pasikeist ? nes tiem servizam moket tokius litus gaila, beto kokybes is ju sunkiai sulaukt, kaip ne sau tai belekaip :)

tai jo as manau kad galima. tie kur remontuoja dezes tai gauna juk. o meistrai tai lupa pinigus gerus ipac is tu kur nieko nesupranta prisneka visokiu nesamoniu kad pakeitem ta ir ana o istikruju kanors trupuciuka pakrapsto ir viskas.

StandartinėParašytas: 29 Gru 2008, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.14
Amžius:
37
kad nekurt naujos temos.
mano 2.8 mechanika,
pakeiciau prietaisu skydeli ir raso ta "getriebenotprogram", vaziuot galiu, viskas norm, tik rodo per maza greiti ir apsukas, bakas irgi pilnas, o rodo 60l. kaip supratau sis skydelis nuo automato, ar neimanoma nieko padaryt kad dingtu si klaida ir realius skaicius rodytu?
p.s dabar ijungus atbulini nenusileidzia veidrodelis ir PDC automatiskai neisijungia

StandartinėParašytas: 29 Gru 2008, 19:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
Man irgi jau būtų dėžę meistrai perrinke ir rimtam servise ir irgi bučiau mokėjęs kažkiek tūkstančių, nors tereikėjo keist pakabinamą guolį. bet aišku servisuose išminčiai būtų dėžę perrinkę, paėmę litus ir net neaišku ka būtų sakę. nieks nieko nepadaro šiais laikais. buvau susitares tepalus keist ir filtriuka. sako: atvaryk čia tokią valanda paimam su filtriuku su viskuo tau kainuos ten 550Lt. Tai pagalvojau pasikeisiu pats ir sakau: aš nupirksiu iš jūsų filtriuką. pasimete, pavarte kataloga, pasimaivė ir sako mes šiuo metu neturim filtriukių, užsakius po savaites atvežtų. (nu čia kalba apie greičių dėžę) Bet būtent tą dieną servise jie man būtų pakeitę ir tepalus ir filtriuką(filtriuko neturėdami, bet būčiau susimokėjęs :D kaip visad :D )

StandartinėParašytas: 29 Gru 2008, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.14
Amžius:
37
nu pas mane beda skydelyje, ar galima istrint ta klaida, kad atpazintu kad yra mechanika, perprogramuot ar ka ten daryt, ar isvis imanoma tai padaryt?

StandartinėParašytas: 29 Gru 2008, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.01
Automobiliai:
E39 530D
imanoma,o sena skydeli turi?

StandartinėParašytas: 30 Gru 2008, 02:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
velek rašė:
nu pas mane beda skydelyje, ar galima istrint ta klaida, kad atpazintu kad yra mechanika, perprogramuot ar ka ten daryt, ar isvis imanoma tai padaryt?

Ne trint tau reik, o skydely prie masinos pririst, su paprasta diagnostika toki triukai nesidaro. Kaune tai yr nemazai vietu kur tai atlieka, o Vilniui tai nzn :roll:

StandartinėParašytas: 30 Gru 2008, 02:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.14
Amžius:
37
turiu ir sena, kiek tas pririst kainuoja mazdaug ir kur galima ta padaryt vilniuje arba kur netoli?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: