Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 02:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Gru 2008, 23:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
bmw ir taip turi gera funkcija...kai sustoji,ir valytuvai pradeda leciau valyt,kai pradedi vaziuot,patys greiciau valo :)

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 11:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.19
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 sandeliukas-traktoriukas
Na taip, pakelus i virsu (prie dvieju nupiestu pagaliuku) teoriskai turetu veikti jautriau... :/ SIta suzinojau atsukes i apacia, tada isvis atrodo jis kaip mires... :D
Idomu ar ir pas kitus ant E46 tos pacios bedos...?

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.23
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 316i m42b18 LPG
man puspbrolis parode viena toki bajeri ant savo E34. valytuvu rankenele is nulines padeties pakele i ta padeti kai valo su pauzem ir taip greit pakartojo 4 kartus nu zodziu ijungi isjungi ijungi isjungi ijungi isjungi ijungi - ir tada valo su pauzem 2 kartus greiciau nei kad tos paprastos pauzes. as mazdaug matavau skaiciuodamas. paprastos pazues yra apie 4 sekundes, o kai taip padrocini greit rankenele tai pauzes pasidaro 2 sekundes. nu bet ant mano masinos tai nepavyko :(

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 13:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.05
Amžius:
44
Automobiliai:
E38
pas mane jis neveike is pradziu normaliai, bet valytuvus pasikeitus pradejo veikti, isvada viena kad valytuvai idealus turetu buti, tada ir veikia super.

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 20:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Ant E38 tikrai neveikia jis idealiai. Aiskinausi sita problema, tai krastoje buvo atsakyta, kad nieko nepakeisi. Ant e65, e60 daug labiau patiko kaip jis veikia. O ant E38 pastebejau toki dalyka, kad automatiniam rezime valytuvai niekada nepradeda valyti greiciausiu rezimu, kad ir kaip stipriai belytu. Pas mane sensorius veikia korektiskai, per diagnostika jokiu klaidu nemeta, sensoriaus jautrumas reguliuojasi.

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 21:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.26
Amžius:
46
Automobiliai:
E39 530d 99' Shadow Line
o pas mane dar geresnis bajeris buvo atsitikes:
smarkiai lyja lietus, vaziuoju sau atsipalaidaves- staiga absoliuciai nustojo veikti valytuvai, langas slapias nieko nesimato o ir greitis 80km/h.. #-o
buvo ijungta pirma valytuvu padetis bei nustatytas normalus "lietaus daviklio" jautrumas.
Ka bedariau, visaip stengiausi ijungti valytuvus-nulis emocijų !!

Teko vaziuoti be valytuvu pora kilometru, paskui vel staiga pradejo normaliai valyti. Kas čia per bajeriai ? Lietaus daviklio gedimas ar šiaip kaprizai ?

StandartinėParašytas: 11 Gru 2008, 22:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
48
Automobiliai:
E38 740d ex
E60 530d ex
e60 530d Lci ex
e65 745d individual
laisvas rašė:
Ant E38 tikrai neveikia jis idealiai. Aiskinausi sita problema, tai krastoje buvo atsakyta, kad nieko nepakeisi. Ant e65, e60 daug labiau patiko kaip jis veikia. O ant E38 pastebejau toki dalyka, kad automatiniam rezime valytuvai niekada nepradeda valyti greiciausiu rezimu, kad ir kaip stipriai belytu. Pas mane sensorius veikia korektiskai, per diagnostika jokiu klaidu nemeta, sensoriaus jautrumas reguliuojasi.

Sita ir as pastebejau kad nelabai kaip veikia ir neisijungia greiciausias rezimas :evil: , kai turejau C5 tai ten veike labai gerai ir max isijungdavo kai pradedavo pilt kaip is kibiro.

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 14:42 

SAULIUSv rašė:
Sita ir as pastebejau kad nelabai kaip veikia ir neisijungia greiciausias rezimas :evil: , kai turejau C5 tai ten veike labai gerai ir max isijungdavo kai pradedavo pilt kaip is kibiro.

Jo, ir beje. Pastebejau toki dalyka kad kartais jis kaip ir "uzkimba". T.y. jau kaip ir lyja ir ant stiklo jau lasu yra, bet nevalo. Tai isjungi/ijungi arba tiesiog palauki ir tada pradeda valyt. O vat ar ijungia didziausio greicio kazkaip neatkreipiau demesio, kazkaip neteko po tokiu lietum patekt kad reiketu maksimalaus greicio.. :roll:

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 15:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
na cia su sitais lietaus davikliais yra pas visus taip pat bent pas E39.
bet ijungus i pirma padeti ir pasukinejus jautrumo ratuka pas mane reaguoja(pradeda valyti greiciau),bet kita karta jei silpnai lasnoja tai nevisada sureaguoja i tuos lasiukus.Gal itakos turi ir valytuvu gumeliu stovis,nes kai prastai valo lieka vandens plevele.
Kai pasikeiciau valytuvus neatkreipiau demesio ar pradejo reaguot i lietaus lasus pavienius.

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
nu va per tuos navarotus ir problemu pilna, o va pas ka nera to daviklio, tai ir smegenu nera ka sukti, ijungi ir zinai, kad isijungs ir nuvalys :)

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 19:29 

Linius rašė:
nu va per tuos navarotus ir problemu pilna, o va pas ka nera to daviklio, tai ir smegenu nera ka sukti, ijungi ir zinai, kad isijungs ir nuvalys :)

Anyway, jeigu yra galimybe rinktis, tai bet kuriuo atveju rinkciausi su lietaus davikliu. :)

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 21:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Linius rašė:

Lietaus daviklis labai patogu, nes isijungi ji ir pamirsti gali ar tau greit reikia kad valytu, ar letai, pats viska padaro :) Beto, dar nebuvo, kad jis "pakibtu".

angelas_ rašė:
vat ar ijungia didziausio greicio kazkaip neatkreipiau demesio, kazkaip neteko po tokiu lietum patekt kad reiketu maksimalaus greicio.. :roll:

Tai ijunk ta davikli ir su slanga vandeniu apliek stikla, pamatysi kaip valo :)

StandartinėParašytas: 12 Gru 2008, 22:41 

fructazz rašė:
Tai ijunk ta davikli ir su slanga vandeniu apliek stikla, pamatysi kaip valo :)

Na kai atsils pabandysim. Dabar kazkaip nesinori tokios procedurom uzsiimti :wink:

StandartinėParašytas: 13 Gru 2008, 01:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E38 740i M62 96'
Pas mane tai jo veikimas kažkoks įdomus: užkrinta pora lašiukų ir iš karto valytuvai įsijungia, brūžint per sausą stiklą pradeda. Jautrumas pats mažiausias nustatytas ir vistiek.

StandartinėParašytas: 13 Gru 2008, 17:44 

ElDiablo rašė:
Pas mane tai jo veikimas kažkoks įdomus: užkrinta pora lašiukų ir iš karto valytuvai įsijungia, brūžint per sausą stiklą pradeda. Jautrumas pats mažiausias nustatytas ir vistiek.

Hm... Na pas mane nesuveikia nuo poros lasu. Beje, pastebejau kad labai greitai suveikineja kai lauke purskia labai smulkiais lasiukais. O vat kai dideliais lasais varo tia normaliai reaguoja.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery