Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 20:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Lap 2005, 19:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.07.14
Amžius:
41
netycia atkreipiau demesi, kad tas el liuko atidarymo/uzdarymo mygtukas visaj nesviecia.

Galbut kas nors bande keist lempute??? imanoma? verta? kiek shviechiantis gali kainuot?

StandartinėParašytas: 09 Lap 2005, 19:56 

Keiciau as.Viskas ten gan paprasta.Is pradziu nusiimi ta dali stogo apdailos,i kuria yra isodintas mygtukas.Tada isfiksuoji mygtuka is apdailos ir atjungi nuo fiskes.Mygtuko sone arba gale(nebeatsimenu) pamatysi fiksatorius - is ten isfiksuok.Nu jau kai issiskleissi ta mygtuka, lempute rasi.Lempute lituojama.As senaja emiau lauk,tai man jos tie kontaktiniai plaukeliai tiko,tad as isodinau ten tokio tipo lempute,kur i pazibincius dedas,tik aisku zymiai mazesne.Siaip jei lituosi,tai labai atsargiai.Vietos ten labai mazai,gali nudeginti mygtuko takelius ir t.t.Sakau,as isodinau kito tipo lempute(nelituojama),tai puikiai sviecia.

StandartinėParašytas: 09 Lap 2005, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.07.14
Amžius:
41
joa... katik ishsiardzhiau...

bet lempute tai tokia nematyta :shock: ir kazhkada buwo dazhyta raudonai :lol:

kiek che idomu watu rejk lemputes? bijau kad nebutu tajp kajp kad senew i E30 spyda wietoj 3W ikishau 5W ir ishsilyde ten plastmaskes wisos :o

StandartinėParašytas: 09 Lap 2005, 20:27 

Nepergyvenk,neissilydys,pas mane 5w,labai raziai ir aiskiai sviecia.Nors pilnai ir 3w pakaktu...

StandartinėParašytas: 09 Lap 2005, 23:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.13
Pas mane irgi nesviecia, as net maniau, kad tenai ir neturi sviesti :oops:
Va bus proga pasiknysti :shock: . Ar ten rimtai taip sunkiai lituojasi?

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 03:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.07.14
Amžius:
41
ne tai kad sunkiai, tik tiek kad reik kruopstumo turet :lol:
ir beje, ash nzn ish kur reix tokia lempute gauti :?: o ji gi dar buvo dazyta raudonai :idea:

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 08:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Pas mane nesviecia vienoje is sedyniu pasildymo lemputes, kitoje atloso reguliavimo mygtukas. idomu ar ten tas pats sh... :?:

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 09:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
46
Automobiliai:
E36 3189ti
Tas pats,o lempuciu galima bet kurioj radio detaliu pardej nusipirkt :wink:

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 09:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tokiu lempuciu tikrai suorganizuos bet kurioje elektronikos prekiu pardej, kaina ant tiek juokinga, kad bendradarbis nupirko ir net nepaprase pinigu :-) tik yra viena problema: bent jau pas mane ejo original raudonos lemputes ! :-( tai norint padaryti, kad nesiskirtu nuo kitu lempikiu, reikia dazyti... Tam puikiai tiko moteriskas nagu lakas... Spalva +- gavosi panasi. Sulituoti irgi nera sunku, procedura mazdaug tokia:

1. atlenki vertikaliai lempute ir siek tiek itempi jos kontaktinius laidus;
2. su lituokliu sildai kontaktines vietas is kitos scehmos puses, taip istrauki graziai lempike;
3. Paemi dantu krapstuka ir ta pati procedura tik spaudziant krapstuke i vidu - taip isvalysite skylutes naujai lemputei
4. gerai butu iskart nudazyti balta lempute, kitu atveju bus sunkoka, nes ta lempute pakankamai ziauriai ispausta laikiklyje;
5. prakisi naujos lemputes kontaktus pro isvalytas skylutes ir atmataves viska laidelius is kitos puses uzlenki. (butina istatyti lempute i balta fiksatoriu ir pilnai pastatyti i vieta)
6. uzlituoji laidelius is kitos puses (uzlenktus), o tada su replikemis nukerpi.

sudedi visa mechanizma (belieka nepamirsti, kd ten yra 2 mazos metalines detalikes, kuriu nedera pamesti!!!) ir wuallla!!! :twisted:

ps. Straipsnio autorius neatsako ir neprisiima atsakomybes uz kitu atlikto tokio darbo pasekmes :roll:

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 12:54 

TAdzhius rašė:
ne tai kad sunkiai, tik tiek kad reik kruopstumo turet :lol:
ir beje, ash nzn ish kur reix tokia lempute gauti :?: o ji gi dar buvo dazyta raudonai :idea:

Jo dazyti nereikia.As dejau balta, o zviecia oranzine spalva,taip pat,kaip ir kiti prietaisai.As kaip lempute "donore"paemiau tokia,kur i spydometra dedasi,na su tuo plasmasiniu cokoliuku.Ja isardziau ir be jokiu litavimu isodinau.

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 17:21 

As irgi dejausi lempute nieko nelituodamas, bet as dejau tokios spalvos kokia ir originale buvau, pirkausi ja jei kam idomu mazeikiuose auto daliu parduotuveje Zydrius&Co

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 20:07 

O tai ne baltos spalvos pirkai? Pas mane tai ta senoji ilituota lempute irgi balta buvo...

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 22:30 

sedyniu padetis neturi lempuciu o sedyniu syldimas turi bet ne lemputes o sviesos dijodus

StandartinėParašytas: 10 Lap 2005, 23:07 

Evaldas rašė:
O tai ne baltos spalvos pirkai?Pas mane tai ta senoji ilituota lempute irgi balta buvo...

pas mane ta lempute buvo raudona, tai ja issiemes nuvariau i ta parduotuve ir pardavejo paprasiau kad tokia duotu, tai ir padave lygiai tokia pat, man atrodo dar kelias turiu namuose jei reikia galiu duot

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: