Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 10:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 10:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
na va pagaliau suprato:) smagu :) ir seip mieli kolegos i servisus su tokiom problemelem, geriau nesikreipti :) nebent visiskai zmogus neturi kur deti pinigu :D gyvas pavyzdys, draugo tevas nuvaziavo kad nuorintu sistema po antifrizo keitimo (pats nesugebejo) tai gryzo uz ta malonuma sumokejes 270lt :D mat jam isgyde kad antifrizo klampumas ne tas, tipo sunkiai orinasi, dar karta pakeite antifriza, uzmate dangtelio tarpine begancia, keite gumeles ir dar ten velniai zino kokiu nesamoniu primaste :D dar gera savaite prisimines is to juokiausi :D

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 18:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
E39 523i 96'
[quote="Gedas666"][/quote]
tai koks tu draugas, jei draugo tevo nepaprotinai? :)

Pasakysiu ir as jum savo problemele. Vaziuojant akumo lempute mirkcioja, kai apsukos buna iki 1500aps/min. uzkelus apsukas lempute nebedega. Tai prasidariau kapota ir girdisi cipsejimas labai negarsus. Tai cia ir gal su dirzu problemos arba su tais itempejais?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 20:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.26
Amžius:
46
Automobiliai:
E39 530d 99' Shadow Line
buvau šiandien servise, nustatyta liga: kondicionieriaus dirželio itempėjas kaltas + įvorės bei guolis išdilęs (nuo išdilimo tipo skersai diržas stovi).
Na žinoma pasidomėjau ir kainomis: Įtempėjas su įvorėmis kainuoja apie 400lt. + pakeitimas kažkiek kainuos..nieko gero.. :cry:

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
joooo truputi linksma, kur domejaisi del to itempejo? o jei deveta?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 20:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.26
Amžius:
46
Automobiliai:
E39 530d 99' Shadow Line
tai vat man irgi dabar tokia mintis šovė į galvą..gal dėti naudotą iš šroto, jų tikrai yra;
Bet naujas daiktas lieka nauju..

dėl įtempėjo tai man servise iškart pasakė kad jis kaltas, pasikėlė mašiną ant keltuvo,užvedė ir arčiau iš dugno pusės priėjus labai gerai girdisi kas cypia..

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 20:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
jauciu pas mane tas pats, ten apacioj stovi, ties kondiso kompresorium. Man jis cypset pradejo kai vandens pompa antifriza pradejo leist. Jauciu anti frizas pagriauze truputi ir sio.... Papasakok kai susitvarkysi!

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
vaidas_530d rašė:
buvau šiandien servise, nustatyta liga:.......

Kokiam servise nustate? Nes man irgi cypia kol saltas variklis... O dirzelis ir itempejas nauji... :roll:

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.26
Amžius:
46
Automobiliai:
E39 530d 99' Shadow Line
servisas DELADA, Draugystės 17, Kaunas

http://www.delada.lt

StandartinėParašytas: 29 Lap 2008, 11:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
seip kad skersai stovi tai cypt nei kai saltas nei kai karstas neturetu, patarciau dar i viena servisa nuvaziuot isgirst kita nuomone :) man ant E34 skersai stovejo generatorius tai niekas niekad necype tik kas 3men reguleriai nutrukdavo dirzas :D o jai tikrai itempeja keist tai TIK NAUJA, is deveto jokios naudos, kai pagrindini dirza masinos keicia neveltui neretas atvejis net i komplekta itempejas ieina ir atskirai neparduoda. o draugo tevo nepaprotinau todel kad viska suzinojau tik po visko kai pats draugas papasakojo :D beja servisas Baltijos g. KEMI taip antifriza keist liepe:D

A.I. rašė:
Pasakysiu ir as jum savo problemele. Vaziuojant akumo lempute mirkcioja, kai apsukos buna iki 1500aps/min. uzkelus apsukas lempute nebedega. Tai prasidariau kapota ir girdisi cipsejimas labai negarsus. Tai cia ir gal su dirzu problemos arba su tais itempejais?

del akumo pasiziurek suzadintoja ir sepetelius akumo, graiciausiai jau bus dasibaige todel ant mazu apsuku ir nekrauna akumo. cia pas generatorscikus nuvaziavus isspres, max 100lt del generatoriaus, o del dirzelio cypimo tai vel viskas is naujo, sie tu dalykai nelb susija, nebent akivaizdziai matytusi kad dirzelis praslidineja per generatoriu?

StandartinėParašytas: 29 Lap 2008, 16:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
E39 523i 96'
[quote="Gedas666"][/quote]
Papasakosiu kas atsitiko. Vakar vaziuoju ir pradejo uzsideginet ispejimo lemputes, paskui is vis spidometras nieko neberode, galiausiai sustojau ir uzgesinau. Pabandes kurt nieko, net starterio nesuka. Palaukus apie 10 min uzsikure, bet vel tas pat kartojosi. Pradejus vaziuot pasirode kad vaziuoju be sviesu nors jos buvo ijungtos, niekas neveike, nei posukiai niekas. Tai as taip sugalvojau kad nusprogo generatorius ir vaziavau tik is tiek kiek akumas leido. Tai kur cia kaune galima sutvarkyt? reikia man skubiai!

StandartinėParašytas: 29 Lap 2008, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
pats pasakei kad uzsikure... cia bus ne generatorius kaltas o elektra, jai akumas vapse nustiptu tai tikrai neuzkurtum.reiketu gan rimto elektriko. siukyciau priesais Oaze kitoj Baltu pr puses garazuose pabandyt

StandartinėParašytas: 29 Lap 2008, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 525tds 97m
gal kas gali pakonsultoti apie itempeju kainas? isgirdes buvau tik viena nuomone... tai noreciau jusu paklausti kiek uz nauja jama ? vakar keite mano masinai tepalus, tai kai uzvedes buvau darbotojai pasake kad itempejui hana greit bus... prikarksejo ir siandien kaip tycia sugedo, dirzai laisvai juda, vairas beveik nesisuka :(

StandartinėParašytas: 29 Lap 2008, 23:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525D
A.I. rašė:
Papasakosiu kas atsitiko. Vakar vaziuoju ir pradejo uzsideginet ispejimo lemputes, paskui is vis spidometras nieko neberode, galiausiai sustojau ir uzgesinau. Pabandes kurt nieko, net starterio nesuka. Palaukus apie 10 min uzsikure, bet vel tas pat kartojosi. Pradejus vaziuot pasirode kad vaziuoju be sviesu nors jos buvo ijungtos, niekas neveike, nei posukiai niekas. Tai as taip sugalvojau kad nusprogo generatorius ir vaziavau tik is tiek kiek akumas leido. Tai kur cia kaune galima sutvarkyt? reikia man skubiai!

Kazkuri rudeni myniau is Vilniaus i Klaipeda su C4 2.5 TDI ... Netoli Kauno pradejo visu daciku rodykles rodyti maziau nei turetu, vaziavau apie 110, taciau greiti spidometras rode apie 80 ..Itariau kad nebekrauna generatorius ir visi dacikai veikia tik is akumuliatoriaus ... Sustojau Kaune degalinej, geras zmogus laidais pakrove akuma ir ismyniau toliau ... Nuvaziavus gal dar apie 100 km, visiskai rodykles gulejo ant dugno ir masina pradejo gesti ...Sustojau kaip tik toj vietoj, kur pakelej grybautojai stovejo ... Viens zmogelis vel is masinos krove mano akumus kokias 20 min, as per ta laika is generatoriaus isemiau angliukus, o jie stovi ant tokios spyruokles ...Ta spyruokle kiek galima istempiau, kad geriaus prisispaustu tie angliukai ir istaciau atgal tuos angliukus ... Tai taip dar kelias dienas pravazinejau, viskas puikiausiai krove, kol neistaciau nauju angliuku ...

StandartinėParašytas: 30 Lap 2008, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
AndReTDS rašė:
gal kas gali pakonsultoti apie itempeju kainas? isgirdes buvau tik viena nuomone... tai noreciau jusu paklausti kiek uz nauja jama ? vakar keite mano masinai tepalus, tai kai uzvedes buvau darbotojai pasake kad itempejui hana greit bus... prikarksejo ir siandien kaip tycia sugedo, dirzai laisvai juda, vairas beveik nesisuka :(

kiek supratau staigei viskas atsitiko o ne po truputi? jai taip tai tau persiverte, atsipalaidavo, uzsrigo itempejas (besibaigenciam taip buna pergazavus dazniausiai), nesuk galvos, stovi ten toks amortikas maziukas , ji pastumk zemyn kad itemptu dirza ta kryptim kuria tempe (pasuksi galva paziurejus pirma karta suprasi, as 5min masciau kaip kas kur ka tempt kai taip paaiskino), gan dauk jegos reikia, bet kokiem 3000-4000km uzteks timptelejimo, vel isitemps dirzas ir viskas bus ok laikinai, o per ta laika ieskok itempejo, kaina naujo apie 100-150lt i srota net negalvok vaziuot :)

StandartinėParašytas: 30 Lap 2008, 11:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 525tds 97m
Taip, stagiai viskas atsitiko, dirzas nesuplyso, dar akumo lepmute ant skydelio, tai uzsidega, tai uzgesta...
Nuveziau pas pazystama i garaza, tai paziurejo, pasake kad itempejas sveikas, tik amortikas striges ar lygtais jau jam hana, turi jis nauja, tai 80lt uzprase uz amorika? ir uz darba pajams 40lt!

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery