Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 02:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 16:36 

Automobilio, apie kuri norite paklausti [E-36] 328
Pagaminimo metai:1996
Variklis:2,8
Degalai:benzinas

Problema/klausimas: Neveikia gongas!
Sveiki! Turiu toki klausimeli, pas mane neveikia gongas, ar jis aplamai yra, jei OBC neturi tokios funkcijos, kaip temperaturos rodimas? OBC 8 migtuku su CHECK. Ar tie dalykai visiskai nesusija? :shock:

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 18:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
na manau tai nesusiję nes gongas ir temp daviklis tai dvi skirtingos dalys. gongas randasi vairuotojo pusėj po kojom (kiek žinau)plokščias apvalus, o temp daviklio vieta yra kairiajame stabdžių aušinimo ortakyje (geltonas pagaliukas su fyškute)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:07 

Annoucements rašė:
na manau tai nesusiję nes gongas ir temp daviklis tai dvi skirtingos dalys. gongas randasi vairuotojo pusėj po kojom (kiek žinau)plokščias apvalus, o temp daviklio vieta yra kairiajame stabdžių aušinimo ortakyje (geltonas pagaliukas su fyškute)

Paziuresiu, ačiū! Bet jei pas mane OCB nerodo temperaturos, turbut ir temperaturos daviklio nebus. O aplamai kada gongas duoda garsini signala? Kai turejau E-34, ten gongas duodavo signala kai laukia temperatura 0 ir OCB rode temperatura. Idomu jei nupirkti kita OCB su temperaturos rodimo funkcija, fiske tiks?

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:09 

Kolegos, gal kas galetu nuotrauka imesti, kaip atrodo tas gongas ir kur randasi. ačiū labai!!! :D

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
geresnio pavaizdavimo neradau kažkodėl.
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-62_0189/
9 detalė ir 10 detalė jo laikiklis - po vairuotojo kojom po plastmase. dar matosi iš apačios tokios apvalios skylutės garsui.

žodžiu nuimsi apatinę panelės dalį ir pamatysi ant jos iš vidinės pusės gongas tas bus pritvirtintas.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Google yra kiekvieno draugas (bent jau turėtų būti):

http://images.google.lt/images?hl=lt&q= ... 5%B3&gbv=2

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:35 

Annoucements rašė:
geresnio pavaizdavimo neradau kažkodėl.
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-62_0189/
9 detalė ir 10 detalė jo laikiklis - po vairuotojo kojom po plastmase. dar matosi iš apačios tokios apvalios skylutės garsui.

žodžiu nuimsi apatinę panelės dalį ir pamatysi ant jos iš vidinės pusės gongas tas bus pritvirtintas.

ačiū! Rytoi nuimsiu ir paziuresiu. Bet taip vizualiai apziurejau, tai pas mane net tu apvaliu skyluciu garsui ant plastmases nera. :-k

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 21:38 

PrakalejaS rašė:
Google yra kiekvieno draugas (bent jau turėtų būti):

http://images.google.lt/images?hl=lt&q= ... 5%B3&gbv=2

ačiū! Turesiu omeny!

StandartinėParašytas: 19 Lap 2008, 14:08 

Sian viska apziurejau, gongo aplamai pas mane nera, nera ir lauko temperaturos davyklio. Keistas OBC pas mane, yra CHEK bet temperaturos net knopkiu nera. Teks pirkti gonga, davykli, kita OBC. :-s

StandartinėParašytas: 19 Lap 2008, 23:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Pasireiksiu cia kad nereiketu kurt naujos temos.
Pastebejau atsalus orui kad mano dabartinis [E36] (pries tai buves [E36] irgi elgesi taip pat) kartas nuo karto tik uzvedus masina (dazniausiai kai uzvedineju salta) o kartais ir vaziuojant nei is sio nei is to isleidzia toki idomu signala (garsas kaip viena karta suskambus varpeliui, kazkoks garsus "pinksttt" ) ir niekas negali tikslei pasakyt kas cia per velnias. Ir visas sitas reikelas dedasi (ir su praeita masina dejosi) kai atsala oras. Bent kaip as mastau tai cia turi buti kazkas susije arba su temperatura arba su akumu, bet akumas stovi geras ir veikia be problemu... Tai kokio velnio kiekviena karta uzvedus masina pasigirsta tas "pinksttt" ??? ka jis parodo ir apie ka jis pranesa? masina lyg ir tvarkinga, jokiu slieku niekur nerandu o versiju jau girdejau apie ta signala daug.

StandartinėParašytas: 19 Lap 2008, 23:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.07
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 328 touring 95'
Gerdas rašė:
Pasireiksiu cia kad nereiketu kurt naujos temos.
Pastebejau atsalus orui kad mano dabartinis [E36] (pries tai buves [E36] irgi elgesi taip pat) kartas nuo karto tik uzvedus masina (dazniausiai kai uzvedineju salta) o kartais ir vaziuojant nei is sio nei is to isleidzia toki idomu signala (garsas kaip viena karta suskambus varpeliui, kazkoks garsus "pinksttt" ) ir niekas negali tikslei pasakyt kas cia per velnias. Ir visas sitas reikelas dedasi (ir su praeita masina dejosi) kai atsala oras. Bent kaip as mastau tai cia turi buti kazkas susije arba su temperatura arba su akumu, bet akumas stovi geras ir veikia be problemu... Tai kokio velnio kiekviena karta uzvedus masina pasigirsta tas "pinksttt" ??? ka jis parodo ir apie ka jis pranesa? masina lyg ir tvarkinga, jokiu slieku niekur nerandu o versiju jau girdejau apie ta signala daug.

Pas mane tas pats. Gongas signalizuoja apie aplinkos temperaturos nukritima iki 3 ir zemiau laipsniu, tai susije su vairavimo saugumu.

StandartinėParašytas: 19 Lap 2008, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
bet as vistiek neikertu- kas man is tu 3 laipsniu? galima kaipnors ta signala isjungt nekarpant laidu? nes truputi biesina kartais...

StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 09:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Jei pastebėsi jau visose naujesnėse mašinose tas pranešimas yra. Esant +3 temperatūrai, kelias nebarstytas yra slidus, tai ir praneša prieš užvedant ir jeigu temp svyruoja, tai ir kartais važiuojant suskamba.

Jei nori, kad nebūtų garso, tai vietoje termo rezistoriaus (temp jutiklio kitaip tariant), prijunk 1kOMO varžytę. Tada rodys nesamoningą temp lauko ir ji nesikeis nepriklausomai koks oras bus lauke.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: