Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 07:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1869 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 125  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 14:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.31
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320 Ci 01'
dezes dydis ir faziko skersmuo bei ilgis yra matuojami pagal specialias programas. taip kad jis nebutinai turi buti ilgas, ju gali buti ir du. Cia problema gali buti butent neteisingai padarytoje dezeje. O siaip is orig mago nieko neverta tiketis ;) prijunk belenkoki alpine CDA serijos grotuveli ir pamatysi, kaip pasikeis visa muzika masinoj

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
Dėl faziko tai jis yra vienas ir skersmuo 80mm, ilgis apie 200mm. Kartais skaičiau šio subo aprašymą ir ten buvo pamynėta, kad apskaičiavus dėže reikia gan ilgo faziko. Gal kas galėtų pažiurėt deže, ir bent jau pasakyt savo nuomonė kaip jinai groja, gal iš tikrųjų aš per daug noriu iš tuo subo. Aišku tas kas nusimano kaip turi groti subas mašinoj.

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 16:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 sandeliukas-traktoriukas
Del tos kokybes - bent jau ant mano original mago (su navi) parasyta Alpine... Negu pagal bmw uzsakyma specialiai gamina blogos kokybes aparatura?

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.27
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 330cd
chebryt, pakilo man toks klausimas - kaip pravedet (aisku kas daret) laidus i prikiniu duru koloneles per duru vyrius?

gal cia labiau liecia cuope savininkus bet ir sedano ideju pasidalinimas tiktu. beda ta kad ten fiske viskas jungta ir padaryta nepriekaistingai, bet beda tiems kas sumaste naujus audio laidus prasivesti. tai vot pls pasidalinkit ziniomis ir pasisekimais

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 19:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
KarolisK rašė:
chebryt, pakilo man toks klausimas - kaip pravedet (aisku kas daret) laidus i prikiniu duru koloneles per duru vyrius?

gal cia labiau liecia cuope savininkus bet ir sedano ideju pasidalinimas tiktu. beda ta kad ten fiske viskas jungta ir padaryta nepriekaistingai, bet beda tiems kas sumaste naujus audio laidus prasivesti. tai vot pls pasidalinkit ziniomis ir pasisekimais

e46fantics, yra aprasyta ta vieta. Tik ne koloneliu laidus vede, o uzsilenkainciu veidrodeliu, bet esme ta pati...

StandartinėParašytas: 17 Lap 2008, 23:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
mastau ka daryti su aparatura tiksliau su magu dabar pas mane kasetinis magas su navigacija ir turiu keles idejas. tai noreciau paklausti jusu patarimo.

1. deti pioneer D3. bet tada reiks peciaus plasmase kapoti ir tai neaisku ar tilps. ir kompaktu deze ir navigacija parduoti.
2. deti paprasta monitoriu ir DVD skaitanti maga su pultu i bardacioka. idomu ar pultas veiktu uzdarytu bardacioku.
3. arba deti orginalu didiji tv bet idomu ar tiks mano navigacija ir kompaktu deze? pas mane bmw 99m galo. ir idomu kokia ju garso kokybe manau vistiek nebus geriau nei D3.

arba dar tokia minti turiu ideti tik orginalu didiji tv ir DVD maga i bardacioka idomu ar eitu ta tv panaudot kaip monitoriu be visu tu bloku.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 13:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
D.S rašė:
mastau ka daryti su aparatura tiksliau su magu dabar pas mane kasetinis magas su navigacija ir turiu keles idejas. tai noreciau paklausti jusu patarimo.

1. deti pioneer D3. bet tada reiks peciaus plasmase kapoti ir tai neaisku ar tilps. ir kompaktu deze ir navigacija parduoti.
2. deti paprasta monitoriu ir DVD skaitanti maga su pultu i bardacioka. idomu ar pultas veiktu uzdarytu bardacioku.
3. arba deti orginalu didiji tv bet idomu ar tiks mano navigacija ir kompaktu deze? pas mane bmw 99m galo. ir idomu kokia ju garso kokybe manau vistiek nebus geriau nei D3.

arba dar tokia minti turiu ideti tik orginalu didiji tv ir DVD maga i bardacioka idomu ar eitu ta tv panaudot kaip monitoriu be visu tu bloku.

Imanoma viskas tik ar apsimoka :) prie teliko galima betka pajungt tereikia kad butu tv blokas tada jau statai atitinkama perejima, ir jo gale irengini is kurio transliuosi.
jei nori ant to teliko ziureti dvd klipus ar filmus neapsimoka. "Ar tiks mano navigacija ir kompaktu deze? " manau kad ne pas tave bus mk2 kartos kaip supratau is aprasymo, del sito nes tikras.
aftermarket tikrai pigiau pasidarysi.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 14:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
o gal kas keitet paprasta org. cd arba kasetini grotuva tik i mage su dideliu ekrane? be jokiu ten tv, dvd ar navi, tik paprastas didelis ekranas? daug darbo? kiek jis kainuoja?

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
n0l rašė:
o gal kas keitet paprasta org. cd arba kasetini grotuva tik i mage su dideliu ekrane? be jokiu ten tv, dvd ar navi, tik paprastas didelis ekranas? daug darbo? kiek jis kainuoja?

cia kalba apie orgianlu 16:9 ekrana?
Jei taip, tai jis be mk3(mk4) bloko nepasileidzia.
O darbo pakeisti. Nu nei daug, nei mazai...

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 19:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
jo apie ta pati 16:9, et suds tada, pats ekranas ciuju nedaug kainuotu, bet kai pradesi ten tuos blokus pirkineti ir susidaro kruvos pinigu :roll:

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 19:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
patc ekranas apie 500lt
beja kaip atskirt ten ta navigacija mk2 ar mk3? ant jos tai lyg ir nieko neparasyta

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 23:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.09
Amžius:
38
Automobiliai:
Ex E36 318i '91
E46 318i '00
Jo kas esat pasidarę kanors panašaus?būtų įdomu sužinoti daugiau!nes noriu pasidaryt tokį variantą.

Prikabinti failai:
488_fs.jpg
488_fs.jpg [ 9.91 KiB | Peržiūrėta 8728 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 22:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
Ta deze, tipo gamina BMW modeliams vietos taupymo sumetimais. Kadangi si tema aktuali man, pats masciau kazka panasaus. Tipo suprantantys zmones, sako nieko gero. Muzika gros bagazinej, o ne masinos salone. Nebent fazikus vest per palange i sallona. Dabar mastau apie tokia deze

Prikabinti failai:
jl1.jpg
jl1.jpg [ 16.78 KiB | Peržiūrėta 8674 kartus(ų) ]
jl2.jpg
jl2.jpg [ 15.15 KiB | Peržiūrėta 8701 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 22:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
PfleX999 rašė:
Jo kas esat pasidarę kanors panašaus?būtų įdomu sužinoti daugiau!nes noriu pasidaryt tokį variantą.

Siaip varijanta neblogas tik pats dinamikas turetu buti ne is apacios o is virsaus ir groti tiesiai i salona. Toka varijantas reikalauja nemazai darbo ir ne su bet kuriuo dinamiku taip gaunasi. Pati ideja gera tik ar ja pvyks igyvendinti tai jau klausimas. Paprasciau susikalti inkiliuka ir imesti i bagazine. Cia mano toks patarimas butu naujokeliams tokiu darbu srityje.

StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 22:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
nu kam gi reikia tokio milzinisko ir galingo jasciko bagazineje, senoje masinoje buvau pasidares deze ~50l su reguliuojamu faziku ir su 300W RMS galios "basavyku", pilnai uzteko ir taip viskas drebejo :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1869 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 125  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery