Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 19:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Spa 2008, 23:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 525i
noriu paklausti del netraukimo. pastebejau toki dalyka, kad kartais mano 735 netraukia, ypac pasiles, saltas visada eina kaip igeltas. siaip galvojau gal prirpatau as, tai nesukau galvos, kol karta vaziavom su draugeliu skirtingom masinom, as is paskos. draugelis su hyunday scoupe 1.5 turbo, bet turba numirus jau, na ir jis spaust pradejo as galvoju vysiuos ir ziuriu, kad nexera as nepaveju, tas su savo skarbonke tolsta :shock: va tada ir supratau,akd kazks negerai. Nu bent jau man atrodo, akd cia tik pasilus, saltas man jis smagiai vaziuoja. Kur cia ieskoti bedu, ar cia jau variklis pavarges ar siaip koks daviklis ar dar kas streikuoja :roll: .

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 00:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
dolcas rašė:
noriu paklausti del netraukimo. pastebejau toki dalyka, kad kartais mano 735 netraukia, ypac pasiles, saltas visada eina kaip igeltas. siaip galvojau gal prirpatau as, tai nesukau galvos, kol karta vaziavom su draugeliu skirtingom masinom, as is paskos. draugelis su hyunday scoupe 1.5 turbo, bet turba numirus jau, na ir jis spaust pradejo as galvoju vysiuos ir ziuriu, kad nexera as nepaveju, tas su savo skarbonke tolsta :shock: va tada ir supratau,akd kazks negerai. Nu bent jau man atrodo, akd cia tik pasilus, saltas man jis smagiai vaziuoja. Kur cia ieskoti bedu, ar cia jau variklis pavarges ar siaip koks daviklis ar dar kas streikuoja :roll: .

Nu is tiek kiek parasei tikrai niekas nenustatys kas yra.
Dujos yra? (jei taip, tai kaip vaziuoja ant benzino?)
Variklis dirba tolygiai?
Apsukos neplaukioja?
Kompresija matuota?
Voztuvai reguliuoti?

Kanors daugiau papasakok, vien is to jog hundajus apdejo, problemos nenustatysi.

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 525i
ner ka daugiau pasakoti, dujos yra, bet dirba ir benzinu ir dujomis vienodai, dujomis prasciau siek tiek, cia as kalbejau apie benzina, nes dujomis nevazineju. kaip jau sakiau saltas vaziuoja gerai, jau kai isisla gerai pasidaro bukas. ant laisvu gal siek tiek variklis netolygiai dirba, bet labai silpnai, nes nesimato, kad apsuku rodykle plaukiotu, vozuvus manau jau laikas pareguliuoti. cia tas hundajus tik del to, akd norejau pabrezti, ant kiek netraukia :D ir tuo metu as tai tik pastebejau

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 11:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
dolcas rašė:
ner ka daugiau pasakoti, dujos yra, bet dirba ir benzinu ir dujomis vienodai, dujomis prasciau siek tiek, cia as kalbejau apie benzina, nes dujomis nevazineju. kaip jau sakiau saltas vaziuoja gerai, jau kai isisla gerai pasidaro bukas. ant laisvu gal siek tiek variklis netolygiai dirba, bet labai silpnai, nes nesimato, kad apsuku rodykle plaukiotu, vozuvus manau jau laikas pareguliuoti. cia tas hundajus tik del to, akd norejau pabrezti, ant kiek netraukia :D ir tuo metu as tai tik pastebejau

Susireguliuoji voztuvus ir pasimatuoji kompresija.

Katalizatorius ispjautas?

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 12:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 525i
nea neispjautas, pjausiu

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
dolcas rašė:
nea neispjautas, pjausiu

paziurek ar neuzsikises, labai gali buti kad netraukia delto.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2008, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.23
Amžius:
40
pas mane tas pats ant salto eina gerai apsukos zymiai greiciau kyla tik ikaista normaliai motoras nebetraukia masina buka pasidaro..ir sunkiau uzsikuria, nei saltas..LZ keisti diagnostika nko nerodo..jei katalyzas butu ti ir saltas netrauktu o db gerai viskas.. gal kox daviklis sakau..nejaugi motorui [CENZŪRA]? :?

StandartinėParašytas: 09 Lap 2008, 18:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.28
Automobiliai:
E46 330D
ex. E32 740
Pas mane tas pats, bet isijunges sportini rezima ir galvos nesuku, mieste netgi kuro maziau su juo ima nei su ekonomika, taip kad nezinau, manau buka masina del to kad ant ekonomikos visada ijugia aukstesne pavara todel kai mini dugna tai nezinau tiksliai bet manau kazkokia apsauga kad neuzdustu variklis padaryta nu nezinau... ;DDD

StandartinėParašytas: 09 Lap 2008, 19:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 525i
gali buti, bet pas mane mechanine :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery