Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 11:53

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 01:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1999
Variklis:2.0
Degalai:D

Problema/klausimas:
Tokia va problema su duslintuvu, jau neviena karta teko pavirint vieta kur duslintuvas susiaureja, sako cia tipo tokia liga troikiu, seip nesigirdi kai baubia bet sustojus ant laisvu girdisi barskejimas. Cia man taip vienam buna ar dar kamnors yra taip buve? jei taip tai kaip issprendet kad netrukinetu daugiau?

Prikabinti failai:
189.png
189.png [ 13.79 KiB | Peržiūrėta 11335 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 02:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
kai tik nusipirkau savo bmw nuvariau i duslita,irgi per ta pacia vieta itruke buvo, irgi lygiai ta pati pasake,kad tai ju liga, suvirino ir jau metus vazineju, kolkas lyg viskas ok

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 04:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
nu man metu neatlaike, kokius 4 men palaike ir vel itruko, gal delto kad gofra netokia kaip orginalas buvo, gal vibracija netaip gerai slopina...

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 12:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.08
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 525d
E46 320d
Pas mane taip pat buvo panasi problema, tik itruke buvo ties bakeliu ir ties uzsilenkimu. Tai budavo, kad vaziuojant viskas tylu ir grazu, o stovint ant laisvu apsuku barska. Suvirino, kolkas ramu.

Tik dabar kita problema: vaziuojant ir letejant, kuomet krenta apsukos iki laisvu apsuku lygio, pasigirsta barskejimas gale, tokia vibracija lyg duslintuvas pasikratytu; pilnai sustojus ant laisvu apsuku vibracija dingsta; vaziuojant nesigirdi nei barskejimo, nei baubimo; kai auto isiles, nesigirdi ir stovint. Esu mates, kaip uzvedus is po nakties automobili duslintuvo bakelis gerokai vibruoja i sonus. Gal yra kam taip buve? Vienam duslintuvu servise buvo pakele, tai sako viskas tvarkoje lyg ir. Gal labiau sutvirtinti duslituvo bakeli - deti kilpa su gumom ar pan.? Gal vertetu ta visa duslintuvo vamdzio dali (kur 1-am poste rase) pasikeisti?

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 13:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.01
Amžius:
47
Automobiliai:
E46 320d '99 M47
Maniskej tai letejant smagratis barska,o duslintuvas vibruoja tik prie laisvu apsuku.Gal tas garsas ne is galo? :roll:

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 16:30 

smagratis vidury.

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 18:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.08
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 525d
E46 320d
Matai smagratis tai as isivaizduoju toki barskejima duoda, o cia pas mane greiciau vibracija, kaip kad butu per laisvas duslintuvas (bakelis, vamzdis), gal gumos susidevejusios, ir krentant apsukom, jis vibruoja. Nes juolab kai buna salta masina (is po nakties uzkurus) tai girdisi lygiai tas pats garsas ir juntama vibracija gale. Ir plius dar pats maciau kad kaip vibruoja "saltas" bakelis.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2008, 23:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.28
Amžius:
49
Automobiliai:
E46 320d
Man šiais metais abiejuose to susiaurėjimo galuose įtrūko duslintuvas. Pirmą kartą trūko Vokietijoj, tai irgi labai galinis bakelis purtėsi ir barškėjo. Suvirino ir viskas dingo. Antrą įtrūkimą pastebėjau prieš mėnesį. Taip pat sutvarkė. Žiūrėsiu, kiek laikys.
Dėl galinio bakelio barškėjimo ir vibracijos įtarčiau bėdą duslintuve. Greičiausiai gali būti parėjęs duslintuvo laikiklis ties reduktorium ir duslintuvas gali liestis į reduktoriaus balkį. Dar gali būti plyšusi lanksti gofra ir iš jos didelis laisvumas atsirasti. Pasikėlus auto, turėtų matytis. Tvarkingas guslintuvas gana standžiai stovi ir nesimakaluoja.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2008, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
tai kaip matau visi irgi tik susivirine...nu jei dar karta truks man tai reiks kazka galvot kaip sustiprint ten, nes nusibos kas kelis menesius varyt virint....

StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 00:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
siaip dar paciam priekyje yra kazkoks duslintuvo vertikalus laikiklis, bent jau turetu buti :D reik paziuret ir ta ar jis neatsilaisvines, o del to vamdziu trukimo vietos sutvirtinimo tai idomu ka ten galima prigalvot.. gal nebent kito vamdzio gabala ivirint :roll:

StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 20:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.04
Amžius:
46
Automobiliai:
E46 320d
balin... pas mane tai trukimu kaip ir nera bet vasara buvau ant kelmu prie ezero uzvaziaves tai po to jaustis salone dumai pradejo. buvau pasikeles ten po katalizatoriaus sujungimas toks gudrus yra.trosai lyg viduj gal susiduret kas nors?kaip jis issimauna ar kaip?

StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 21:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.04
Amžius:
38
Automobiliai:
[E46] 320 D 01' Touring
Tai cia jau tikrai ju liga ir pas mane sitoje vietoje vis itrukdavo, kol viena karta nenuvariau i garaziukus ten diedukas nusiemes visa dusle dar metalo gabala pridejo ir suvirino taip, kad jau metai laiko viskas tvarkoje :o

P.S. paveikslelyje desnysis bakelis kaip suprantu katalizatorius (pas mane matosi, kad jis "operuotas") ar ne ? Ir tada kas per bakelis kaireje puseje ?

Prikabinti failai:
189.png
189.png [ 13.79 KiB | Peržiūrėta 10996 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 22:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.16
jauciu ir pas mane trukes duslintuvas garso kaip ir nera tik salone smirdi kai stovi vietoja uzvesta masina

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 02:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
Rimdzius rašė:
Tai cia jau tikrai ju liga ir pas mane sitoje vietoje vis itrukdavo, kol viena karta nenuvariau i garaziukus ten diedukas nusiemes visa dusle dar metalo gabala pridejo ir suvirino taip, kad jau metai laiko viskas tvarkoje :o

P.S. paveikslelyje desnysis bakelis kaip suprantu katalizatorius (pas mane matosi, kad jis "operuotas") ar ne ? Ir tada kas per bakelis kaireje puseje ?

jo tas bakelis tai katalizatorius. nu va as irgi jauciu taip darysiu jei dar trukines, sutvirtinimo reiks :)

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.08
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 525d
E46 320d
Suvirino siandien "Duslitoje" - buvo itrukes duslintuvas ties katalizatoriumi ir katalizatoriaus virsuje buvo ~10cm ilgio itrukimas; vaziuojant ir letejant, kuomet apsukos krenta iki laisvu apsuku lygio, jokios vibracijos nebeliko.

Beje, tokia minti dave "Duslitoje" dirbantis zmogus: duslintuvai paprastai neitruksta be priezasties (atmetant susidevejimo, netycinio sugadinimo variantus), tai sako gal gali buti pas tave kad variklio vibracijos sukelia duslintuvo itrukimus, ypac kai variklis saltas buna. Pasiule pasireguliuoti apsukas, pasiziureti, koks variklio pagalviu stovis (masinos labai nepurto kuomet isjungi varikli).

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: