Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 12:09

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 53 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 21:24 

Apie masinas is vokietijos tikrai nieko nesakau, is ten jos jau visai beveik nebejuda i LT. Nu matyt mano tokia laime lavonelius is USA taisyt, bet tikrai sveikas esu mates tik tais atvejais, kai siunciama sau, arba kai rimta firma suranda pagal kliento uzsakyma. Visa kita kiek teko matyt gudruoliu lengvi pinigai buvo. Del transportavimo tiesa pasakei, is ten transportuojant galima tyketis bet ko, beveik niekad neparkeliauja be nesklandumu.

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 21:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
mano nuomone masina reikia pirkti gera, o jei truksta pinigu, tai pirk paprastesne, del to pripazistu masina tik is Sveicarijos arba Vokietijos su dekra ar kitais patikrinimais ir 0 problemu bei diskusiju.

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 22:40 

Nu cia viska lemia kaina ir galimybes. Pvz kartais norimos komplektacijos europoj gali but vos kelios masinos, kai tuo metu amerikoj ju pilna. Kad ir pvz 3 klase su CCC (spalvotas ekranas ir t.t.), Europoj retenybe, o amerikoj beveik butinybe, nes jie be navigacijos turbut jau nebemoka vaziuot:) O kaina tai ryskiai skiriasi.

StandartinėParašytas: 01 Lap 2008, 23:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
ixiux tau reik to spalvoto displejaus ? man ne, suprantu daug miza i kelnes del tokiu navarotu. Man smeniskai masinoj reikalingas tik vienas navarotas tai kondicionierius. Musu liaudis jau greit irgi neras akropolio be navigacijos. Is vis jau daugeliui 15kos ratai tai meratai, turi buti butinai sumontuoti pigus xenonai kurie net neatlieka savos funkcijos apart "estetines" iir t.t.l
Seteris teisingai pasake

StandartinėParašytas: 02 Lap 2008, 00:09 

Man aplomai nesuvokiama kam tas spalvotas ekranas, uz kuri mokami dideli pinigai, jei net nera dar normalios navigacijos jiems:) Bet tokiose masinose kaip bmw daug ka vaidina ne poreikis, o ivaizdis. Aisku puse jo dingsta pamacius oranzinius atsvaitukus ant priekinio buferio:D
Beje, dar kas liecia USA masinas, ta kelione laivu labai negerai paveikia ju detales, korozija isimeta ten, kur jos kaip ir nenumatyta buna.

StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 12:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
turbut jus nematet tada kokias masinas servizai lipdo is Jav rusijos ir lt rinkai :mrgreen: ,kai ir 3 padaro viena
aisko visko buna,kad ir su smulkiais defektais yra nuperkamos masinos ,bet dauztas labiau apsimoka ciupt

StandartinėParašytas: 04 Lap 2008, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
na rusijos rinkai sutinku, pora metu senumo jie perka, kad nemoket kosminiu muitu senesnem

StandartinėParašytas: 06 Vas 2009, 15:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.03
Amžius:
41
zoom rašė:
Del odiniu sedyniu. Nezinau ar tik JAV ar ir europoje ejo ir naturalios ir dirbtines odos salonai. Kaip juos atskirti? paziurekite i galine sedyne. jei virsutiniame atloso ilinkime yra siule (matosi, kad vienas odos gabalas uzeina ant kito ir jie susiuti tarpusavyje) - tai tada oda naturali, o jei tiesiog yra ilinkimas, kad ir persiutas su siulais, bet matosi, kad nera susiutOs 2 atskirOs skiautes - tai dirbtine oda.
Ta pati galima paziureti ir ant priekines sedynes tos dalies kur sedi, bet jeigu buna tas navarotas, kad issitiesia toks stalciukas (kaip nuotraukoje) - tada nesimato to susiuvimo.

o, geras, tai pas mane tikra oda skaitosi, nes yra tie uzleidimai siulese :) tik jau paziurejus tai kazkaip ne tikrai atrodo, tokia "skysta", kaip kad pasedeta jau ant jos labai nemazai butu... :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 53 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery