Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 01:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 15:55 

ieskojau bet ats neradau dar karta apie ta pati.Benzo yra kokia 20 ltr o visada rodo tuscia ir raudona lempute dega kame reikalas?

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 15:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
na man regis buvau aprašęs kaip ardyti reikia, tai ir ardyk :)
čia tuo atveju jei pas tave tokia mašina kaip aprašyta pas mane, o ne audi a6 :)
gal dadėk info kokiai mašinai čia davikliai taip svaigsta?

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 18:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
Sveiki, turiu toki klausima, kiek yra litru like benzo bake kai uzsidega lempute, nes pas mane rodykle nukrenta gerokai uz 0 ribos dar gali vaziuoti kai ijungus degima ji net nesujunda, siandien buvo taip pat uzsipyliau 12 litru benzo ir ji pakilo tik iki 0 ribos :) juokingai truputi atrodo
todel ir klausiu kiek tada yra benzo like bake kai uzsidega lempute. (pas mane ji uzsidega kai buna per viduri raudonos padalos)

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 19:58 

mtm. rašė:
Sveiki, turiu toki klausima, kiek yra litru like benzo bake kai uzsidega lempute, nes pas mane rodykle nukrenta gerokai uz 0 ribos dar gali vaziuoti kai ijungus degima ji net nesujunda, siandien buvo taip pat uzsipyliau 12 litru benzo ir ji pakilo tik iki 0 ribos :) juokingai truputi atrodo
todel ir klausiu kiek tada yra benzo like bake kai uzsidega lempute. (pas mane ji uzsidega kai buna per viduri raudonos padalos)

Nepergyvenk,pas mane ta pati situacija. :) Kazkada buvau tiek nuvazinejes benza,kad pora mm net nuo 0 ribos rodykle buvo nukritus,tai isipiliau 10ltr,o ji tik vos vos sujudejo,bet lempute uzgeso.Siaip manau cia specialiai bmw toki "rezerva" padare.Beje,geriau iki tokios ribos nevazinek,nes tokie dalykai nelabai patinka kuro siurbliui bei visus brudus jisi susirenka is bako.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
:) viskas aisku :) dekui tada nuraminai
tai kokia tada bako talpa yra ?

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
65 l.talpa benzino bako

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 21:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
mtm. rašė:

Manuale parasyta, kad lieka apie 8 litrus :)

Karlitaz

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 23:05 

nu pas mane 520 tai liek 8 litrai kai lempute uzsidega, nes vakar vaziuojant autostrada uzsidege lempute ir nuvaziaves kokius 50 km su deganciu lempute sustojau degalinei ir isipyliau 16 litru benzo, tai rodykle buvo vos vos virs 20 litru ribos

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 08:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
mtm. rašė:

o taip neturėtų būti, manau pas tave plūdė biškutį grybą pjauna. realiai, turi užsidegti kaip lieka 8 litrai. ardyk abi plūdes, parvalyk, gal padės. o ir važinėti iki visiško nulio bake nepatarčiau, po to teks siurblį keisti.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
reikes tuomet isiardyti tas pludes radus laisvo laiko, nes sakau tikrai gan keistai atrodo uzsipili litru benzo ir lempute kai dege tai dege. nebet uz kokius 100 uzpili kad truputi daugiau butu tai normaliai tada.
o aplamai kiek turetu ryti 320? nes kazkaip dar ramiai po miesta neteko vazineti, tai sian tai ten ant pedalo uzlipi tai taip ir gaunas :)

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
žiūrint koks miestas, kiek kamščių. šiaip jo norma regis manualinės dėžės 12,7l. bet realiai, kai prasidės šalčioai, ir mašina bus šildoma ant vietos, daugiau valgys.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 20:23 

mtm. rašė:
reikes tuomet isiardyti tas pludes radus laisvo laiko, nes sakau tikrai gan keistai atrodo uzsipili litru benzo ir lempute kai dege tai dege. nebet uz kokius 100 uzpili kad truputi daugiau butu tai normaliai tada.
o aplamai kiek turetu ryti 320? nes kazkaip dar ramiai po miesta neteko vazineti, tai sian tai ten ant pedalo uzlipi tai taip ir gaunas :)

Jei nelakstai tai galima sutilpti ir i 10-11 ltr.
Pas mane vidurkis buvo apie 10 ltr. iki tol kol A2 buvo galima 130km. Nes vaziuojant 145-150 km/h rydavo apie 9.5 ltr. (3 keleiviai) plius miestas, tai ir gaudavosi ~ 10 ltr.

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 10:18 

Svx,gal zinot kas galetu buti kad benzo rodykle nieko nerodo?
Kaip stovi ant nulio taip stovi,ir lempute nesviecia,nieko nesuprantu,
gal zinot kurioje vietoje stovi ta kuro plude?Bandysiu issiardyti,speju kad bus uzstrigus :(

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 10:26 

kur tos pludes yra jau buvo rasyta sioj temoj netingek perskaityk.

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
plūdės dvi yra eji ką :)
bet gal pas tave skydelis numiręs, nes kiek pamenu viena plūdė rodo kuro likutį, o kita uždega lemputę
nestingėk ir paskaityk ką buvau aprašęs

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery