Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 17:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 151 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Bal 2008, 13:43 

Aha,mano 94m plyta su vanusu.Dabar idomu,kuris is ju,boschas ar siemens supranta,kad lamda blogas...nes jei siemens,turetu buti taip,kad teks man pirkti nauja zonda...o idomu universalus dujom patiks?:) ar visgi geriau negailet pinigu ir koki boscha nusipirkt uz 400...fyske ir laidus lyg tikrinau,buvau pasikeles,ten butent nuo fyskes ir matavo,kad pliusas tai ateina,o minuso nera...o programa rodo,kiek rusiskai sugebejau perskaityt,kad kazkaip mases lyg nera(lamda zondui) gal tada zinai,kas be bmw serviso galetu man normaliai ir nebrangiai sutvarkyti,nes atsibodo uz diagnostika moketi,kai visa laika ta pati pasako-tas,tas arba anas,ir vel visiskai niekas neaisku...nes menesi laukdamas galiu su tokiom kuro sanaudom bankrutuoti...

StandartinėParašytas: 18 Bal 2008, 13:45 

kazkokia vibracija nemaloni ir nenormali ir pas mane ant laisvu labai jauciasi...

StandartinėParašytas: 24 Bal 2008, 17:27 

Na va,atrodo gedimas paaiskejo,visgi ne kompas ir ne rele...Liambda zondas.Dabar reikia ji pasikeisti.Kompas siemenso,turbut pirksiu NTK zonda,gal kam teko susidurti?Skambinau i viena parduotuve vilniuje(liro berods),sakau reikia 4 kontaktu,5V bmw zondo,su raudonu ir geltonu laidu...sako jie nezinom keliu ten voltu,bet su raudonu laidu yra,tik be geltono,bet zondas universalus-turetu tikt,jo kaina 170lt,gal kam teke susidurt su ntk zondais?Ar tiks sitas variantas man?

StandartinėParašytas: 25 Bal 2008, 17:09 

o kaip zinoti koki landa zonda pirkt, reikia sena vestis?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2008, 19:59 

Nuvaziuoji i parduotuve ir pasakai savo masinos modeli,ten tau ir parinks liambda...arba ne...man asmeniskai parke visiska-nuvarau i parduotuve,pasakiau modeli,pasake kaina,paklausiau analogu-pasiule universalu,sakiau reikia pasitart su elektrikais,tai va-tie pasake,kad man tinka tik originalus,net ngk netinka...tai taip iki siol ir nezinau ar tinka ar ne man universalus,gal kam teke susidurt su mano modelio liambdom?94m,320i coupe...tikrai negaileciau pinigu originaliam,bet kazkaip itariu,kad kartais jis visgi funkcionuoja,nes vaziuojant labai trauka pakinta.taigi galbut problema ne liambdoj o kompe?Gal pasildymo relej?velnias,400lt truputi brangoka,dar iskaitant tai,kad mano auto su dujom ir tas liambda neaisku kiek laikys...galbut dar zinot ar su taskinem dujom liambda reikalingas ir kiek jis reikalingas?nes dujininkai vieni mane isvijo ir pasake,kad liambda pirma susitvarkyciau...

StandartinėParašytas: 28 Bal 2008, 10:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Andrius Kdn rašė:
Nuvaziuoji i parduotuve ir pasakai savo masinos modeli,ten tau ir parinks liambda...arba ne...man asmeniskai parke visiska-nuvarau i parduotuve,pasakiau modeli,pasake kaina,paklausiau analogu-pasiule universalu,sakiau reikia pasitart su elektrikais,tai va-tie pasake,kad man tinka tik originalus,net ngk netinka...tai taip iki siol ir nezinau ar tinka ar ne man universalus,gal kam teke susidurt su mano modelio liambdom?94m,320i coupe...tikrai negaileciau pinigu originaliam,bet kazkaip itariu,kad kartais jis visgi funkcionuoja,nes vaziuojant labai trauka pakinta.taigi galbut problema ne liambdoj o kompe?Gal pasildymo relej?velnias,400lt truputi brangoka,dar iskaitant tai,kad mano auto su dujom ir tas liambda neaisku kiek laikys...galbut dar zinot ar su taskinem dujom liambda reikalingas ir kiek jis reikalingas?nes dujininkai vieni mane isvijo ir pasake,kad liambda pirma susitvarkyciau...

vazineja ir su NKG nuo A6, as pirkau nauja...
p.s. turiu pardavimui beveik nauja originalu uz 350 :)

StandartinėParašytas: 17 Geg 2008, 19:48 

O jeigu tarkim rija daugiau benzino nei turetu ar gali buti tai del LZ?

StandartinėParašytas: 17 Geg 2008, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
Varnas rašė:
O jeigu tarkim rija daugiau benzino nei turetu ar gali buti tai del LZ?

gali. Bet gali buti ir kiti dalykai.
Nepamirsk, kad m54b30 jie 4yra :) (nu ant m52tub28 tai tikrai 4)

StandartinėParašytas: 18 Geg 2008, 16:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 325CI
gali pameginti patikrinti pravalyti lambda daviklius kurie yra pries katalizatoriu, naujesnese masinose jie buna ir uz katalizatoriaus tipo kad tikslesnius duomenis perduotu ipurskimo kompui apie O2 tada kompas paskirsto pagal lambda koficienta ora ir kura.

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
jus man pasakytik, kur tas LZ randas? ](*,)

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 10:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
armis rašė:
jus man pasakytik, kur tas LZ randas? ](*,)

nuo "kelniu" iki galinio bakelio tame tarpe paziurek, kiek gerio su laidais i dusle eina :)

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
all in music rašė:
nuo "kelniu" iki galinio bakelio tame tarpe paziurek, kiek gerio su laidais i dusle eina :)

parodyk man nors viena laida:

Prikabinti failai:
aaaaaaaaaaa.JPG
aaaaaaaaaaa.JPG [ 116.26 KiB | Peržiūrėta 13962 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 11:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
armis rašė:
parodyk man nors viena laida:

tai man dabar atvaziuoti iki taves, nuvesti tavo masina kad pakeltu ir rodyti kur jie yra? ar paciam len tai padaryti ir akivaizdu dalyka pamatyti?
http://bmwfans.info/original/E46/Lim/32 ... l-18_0322/

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 11:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d `03
all in music rašė:
tai man dabar atvaziuoti iki taves, nuvesti tavo masina kad pakeltu ir rodyti kur jie yra? ar paciam len tai padaryti ir akivaizdu dalyka pamatyti?
http://bmwfans.info/original/E46/Lim/32 ... l-18_0322/

ta as ir sakau, kad pas mene to 15 laido nera, netgi jokios skyles nera, tai gal pas mane nebuvo to LZ?

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 11:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Pateikei nuotrauką su duslintuvo dalimi, kur ir neturi būti LZ. Nuo ~98 LZ ėjo praktiškai ant išmetimo kolektoriaus + vėliau dar ir už katalizatoriaus (nors jau E46 330i katalizatorius stovėjo prie pačio išmetimo kolektoriaus). Žodžiu, kuo naujesnė auto, tuo katalizatorius ir liambda zondas arčiau išmetimo kolektoriaus/variklio.
armis rašė:
ta as ir sakau, kad pas mene to 15 laido nera, netgi jokios skyles nera, tai gal pas mane nebuvo to LZ?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 151 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery