Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Sau 2025, 12:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Spa 2005, 18:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
sveiki, pas mane tokia problema nestandartine iskilo, dauguma skundziasi kad pas juos nepucia silto oro, o pas mane atvirskiai nepucia salto oro. kol variklis saltas viskas tvarkoj, o kai isyla tai pastoviai pucia karsta ora, nebent padarai kad pustu pro groteles tada pucia toki drugna ora, silumos reguliavimo rankenele visiskai neklauso. as tika nusipirkau E36 gal cia taip turi buti :oops: nepykit gal kvailai uzklausiau bet vistiek noreciau isiaiskinti
dekui :)

StandartinėParašytas: 29 Spa 2005, 12:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
Itariu ten kazkur viduje yra sklende sulauzyta ar uzstrigusi kuri skirsto salta ir karsta ora ar tesiok slato karsto oro reguliatorius bet ne tas kur ranka suki o budent mechanizmas ,,isardik ten vislas lengvai ir paziurek pirma nuimk i save ptraugdamas suktukus ir ten du varztai ar tris neprisimenu ,,tada nuimk ir pasukinek jai ten numire tai paprasiausei pasikeisk ,,svalkei nusipirk...jauciu iki ė0 litu kainos ...

StandartinėParašytas: 29 Spa 2005, 12:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
supranti as jau buvau isiardes ta visa mechanizma su rankenelem ventiliatoriaus ir putimo padeties rankeneles valdomos mechaniskai trosu pagalba o vat silumos reguliatoriaus ne, ten uz tos rankeneles stovi mikroschema ten ir pasibaige mano gundrumas :) todel ir klausiu gal kas zinot? nes kiek suprantu jeigu valdoma per mikroschema tai kazkur turetu stoveti kazkoks varikliukas kuri uzdaro peciuka ar kazkas panasaus, kas sklendes stumdo. gal kam buvo panasi beda? :) ir kaip man iki to varikliuko dasikasti?

StandartinėParašytas: 30 Spa 2005, 02:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
tixliai negaliu uzgarantuot, bet manau tas voztuvas stovi po kapotu, ant vienos is slangu, kurios eina y salone esanti peciuka....visa tai randas vairuotojo pusej..... sorry jei klystu

StandartinėParašytas: 31 Spa 2005, 00:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
pasirodo ten ne varikliukas o elektro magnetas su tokia plude, ir jis uzdaro arba atidaro antifryzo tekejima i peciuka. pas mane jis buvo visas paskendes antifryze ir neveike, isploviau isdziovinau tokia gumele apklijavau ir kolkas veikia, bet kad iki jo dasikasti tai daug darbo kokias pora valandu as iki jo kapanojausi bet buvo verta :) jeigu kam bus panasi beda rasykit pasakysiu kaip dasigauti iki jo :)

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 16:50 

Sveikas.
Man tokia pat problema, kaip ir pas tamsta.
Saunolis, kad dasikapstei iki problemos sprendimo...
Dabar zinosime dar viena gudrybe :)
Jei nesunku, papasakok detaliai kaip prieiti iki tos pludes, kokie ten niuansai...
ačiū is anksto.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2005, 18:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
:) malonu kad yra zmoniu su bendra beda :) ne toks vienisas jauciuosi :)
kai atsidarai kapota reikia nusiardyti ta plastmase kur yra prie valytuvu. ji eina nuo vieno stiklo kampo iki kito, tik atsargiai isiminek kampus nes ji yra pakista po stiklu ir lengvai luzta, atsisuka 6 varztukai plastmasiniai (3 vienoj pusej ir 3 kitoj) ir gumas nuimk kurios laiko prispaude ta plastmase. tada atsuk tokia plastmasine deze i kuria sueina kruva laidu paskiau jie eina i ecu. tiesiog ka ta deze laisva butu ir ja galetum patraukti (tuo paciu galesi isivalyti ir ventiliatorias filtrus nes jie (bent jau pas mane) nuo gamyklos nekeisti :) tai kai isivalai iskarto geriau pucia ) ir kai nusiardai viska reikia ziuret tarp tepalo matuoklio (parasyk man savo e meila atsiusiu nuotrauka kaip tas dalykas atrodo) paskiau pasidek po apacia koki bliuda nes kai istrauksi ta aparata isbegs koks 100 ml antifryzo, tai jeigu garaze darysi kad grindu neistepliotum geriau ka nors pasidek. nuimsi slagute tokia 4 varztus atsuksi tik toks gan slykstus priejimas prie ju, atsukt tai dar dar o uzsukt nelabai malonu pasiimk koki imagnetinta atsuktuva kad varztukai nekristu. isiemi ta detale ir ten yra tokia plude metaline ji apgaubta tokia guma piltuvelio formos ir ta guma nusidevi ir pradeda leisti antifryza ir uzpila elektro magneta ir visa beda. tai isiardyk viska isplauk isdziovink ta guma paminkyk jeigu nelabai sutresus sudek ir turetu veikti :) iki kito karto :) bent jau pas mane taip kolkas veikia. ir dar laidu kontaktus su wd40 apipursk :) kol kas veikia nesiskundziu
klausiau kiek nauja ta detale kainuoja tai sake apie 500lt tai kazkaip nesinori dar pirkti naujos, o jeigu is sroto pirkti tai manau panasu mesla nusipirksi :) sekmes darbe

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: