Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 13 Vas 2025, 12:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.24
Amžius:
36
Automobiliai:
BMW E36
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1992
Variklis:1.8i
Degalai:bendzas-dujos

Problema/klausimas: Sveiki, tai wa, sprogo man dujos ir po to karto masina blogai dirba, reikia gaza laikyti, nes taip wos negesta, bet kartais atrodo wiskas OK, bet ir wel pradeda swaigti. kame cia reples? gal sakau kartais oro srauto matuokle? IR gal kas su tokiu pat warikliuku padedu man, isideciau pas sawe is jusu auto ir butu matyti

StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 16:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Paziurek zarnos ir zarneles...........

StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 17:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.24
Amžius:
36
Automobiliai:
BMW E36
zarnas senaj paziurejau,, wiskas ok su zarnom

StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 18:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
dazniausiai po to kai sauna dujos, gali trukti ortakiai einantys i oro filtro deze, arba pati deze. taip pat gali but sulankstytos oro sklendes ar oro srauto matuokle. nezinau kas dar galetu but. pamegink atidziai viska perziureti- ypac ortakius(t.y reik juos nuimti ir gerai pavarcius apziureti, nes nelabai trukimai matosi.

StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.24
Amžius:
36
Automobiliai:
BMW E36
nu warysiu kai laiswa bus y srota, kita oro matuokle isimesiu ir ziuresiu kas bus

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 22:40 

O kiek šrote oro srauto matuoklė maždaug kainuoja? :| Man jaučiu irgi reikės keisti, nes šiandien šovė dujos ir mašina dabar visiškai gęsta, nuolat reikia koją ant gazo laikyti :(

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 m40 92metu
sveiki norejau paklausti pas mane ir sovedujos ir nutrauke oro sklendel ta davikliuka,bet ant duju dirba gerai tik tiek kad ant benzo pulsuoja.gal kas zinot kaip ''suhalturinti''ta davikliuka ar jau kaput sklendei?o gl zinot kaip apeiti ta sklende tipo ka nors kita ideti pwz mechanine sklende :)nes kiek zinoma kad bmw dujom nepritaikyta tai nauja skende isidesi tik kuriam tai laikui:)

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
nieko tu geriau nechaltrink , jei yra noras chaltūrinti, tai reikėjo golfą2-3 pirkti :lol: . o jei rimtai tai dėk kas priklauso, o ne taikyk nuo kažko panašaus. nuo dujų sovimo apsaugo vožtuvas statomas į oro filtro dėžę...

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:51 

pas mane irgi šaudė. Šrote isimečiau kitą matuoklę tas pats buvo. Paskui lemda zondą šrotinį isidėjau tam kartui gerai dabar vėl blogai. Čia manau vaistu nėra tiem dalykam jei su dujom važinėji niekada gyvenime mašina nevažiuos ant benzo normaliai. Važiuok ant dujų ir nesuk galvos. Kas senai važinėja su dujom tai visom mašinom buvo yra arba dar bus problemų.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 20:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
viskas priklauso nuo dujų įrangos ir to kaip ji sumontuota , o ne imti ir pyškinti nesamones, kad visos dujų yrangos yra lėvos.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 20:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Amžius:
39
Automobiliai:
ex. E36 318iS
aurum97 rašė:
pas mane irgi šaudė. Šrote isimečiau kitą matuoklę tas pats buvo. Paskui lemda zondą šrotinį isidėjau tam kartui gerai dabar vėl blogai. Čia manau vaistu nėra tiem dalykam jei su dujom važinėji niekada gyvenime mašina nevažiuos ant benzo normaliai. Važiuok ant dujų ir nesuk galvos. Kas senai važinėja su dujom tai visom mašinom buvo yra arba dar bus problemų.

xalturnas dujas pasistato, o paskui verkia kad "saudo, sprogsta ir etc.."... Pasistatykit duju iranga kokybiska ir problemu nematysit :wink:

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 21:34 

Vat įdomu ar yra žmonių kurie važinėja su gerom nexalturnom dujom ir važinėja senai ir nėra jokių bėdų buvę. Kiek teko šnekėt visi turėje bėdų gal ir yra negaliu teigti kategoriškai tiesiog tokių nežinau o kuriuos žinau visi turėję ir visi sako kad neturėti neįmanoma. Bet aš visai ne prieš dujas pats važinėju dujomis tiesiog realybė tokia.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 22:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Amžius:
39
Automobiliai:
ex. E36 318iS
jei saudo, tai reiskia xaltura padaryta, cia mano nuomone...na bet esi teisus, visko buna :wink:

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.01
Automobiliai:
E36 318i 91"
Pas mane taipogi kas kart isauna. Anksciau visos zarnos nulekdavo, o kai pakeiciau zvaklaidzius- tai vyksta zymiai reciau ir zarnos islieka vietoje. Pasigirsta tik lengvas pokstelejimas, kurio metu uzstringa oro srauto matuokles voztuvas. Tuomet nors iki dugno spausk akseleratoriu- auto vos iki 70km/h isibegeja. Sios problemos sprendimas itin paprastas- atidares oro filtro deze, atsuktuvo galu padauzau per uzstrigusi voztuva kol jis atsoka ir traukia kaip nauja...

StandartinėParašytas: 16 Spa 2008, 08:47 

aurum97 rašė:
Vat įdomu ar yra žmonių kurie važinėja su gerom nexalturnom dujom ir važinėja senai ir nėra jokių bėdų buvę. Kiek teko šnekėt visi turėje bėdų gal ir yra negaliu teigti kategoriškai tiesiog tokių nežinau o kuriuos žinau visi turėję ir visi sako kad neturėti neįmanoma. Bet aš visai ne prieš dujas pats važinėju dujomis tiesiog realybė tokia.

Duju nera "xalturnu" ar atvirksciai, vandens i jas tikrai niekas nedapila ir pan. Jei nori kad nesaudytu tai visu pirma isitikink kad nepatenka neskaiciuoto oro i varikli t.y visas zarnas ir ju jungimo taskus, anras dalykas, bet reciau pasitaikantis del ko gali saudyti dujos, tai pramusti zvaklaidziai, susitvarkyk visu pirma sias bedas. O matuokle tai tikrai gali nusisauti, o ir nusisauna jei sprogimas itin stiprus. Tuomet nespeja suveikti apsauginis voztuvas ir nuluzta oro matuokles sklende deja ji pagaminta is magnio ir nesiremontuoja.
Tarp kitko, pas mane pati primityviausia duju iranga, kuria susidejau pats, ir niekas pas mane nesaudo, ir vienodai puikiai dirba tiek dujom, tiek benzu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery