Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 02:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 20:45 

Automobilio, apie kuri norite paklausti E36
Pagaminimo metai: 1991
Variklis:1,8
Degalai:benz-dujos

Problema/klausimas: Sveiki ką daryti jei bmw galinės lempos nelebai veikia nes kointaktai blogi ar kas nors bandė savaip taisytio ar pirkot naujus patronus ten kontaktai matyt nelabai kokieė. Buvau vienam šrote ir negavau tokio daikto.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
tereikia pačius kontaktukus palenkti truputi , kad labiau remtusi į lemputės korpusą.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 20:57 

velnias žino kad jų galai irgi nusvilę. Tai pabandžiau idėti papildomus varinius laidelius kad kompensuotų prastus kontaktus, bet pastebėjau kad pradėjo perdeginėti saugikliai kažką tie variniai laideliai kenkia o ne padeda. Beja atbulinės šviesos abi kartu nebeveikia ar po vieną jei saugiklis perdega.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 08:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Trumpina kažkur. Ieškok bug'ų laiduose. Gal prieš tave jau toje mašinoje laidų tiuningą buvo padaręs. :roll:

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 09:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
del saugikliu sviesu grupes nebedega, bet ne po viena, arba kad "nelabai" sviecia irgi neieina... man priesrukines galines nesviete, tai irgi patronuose kontakto gero nebuvo, palenke tuos liezuvelius ir viskas ok. kitu faru vienas stopas durniuodavo (tai dega, tai ne), tai lempute uzteko pakeisti. bet tavo atveju bus kontaktai matomai... arba lempos fiske, arba gal laidai prie bagazines nusilankste, arba visgi patronai.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:46 

O vat klausimas kiek šviesų turi degti normaliom salygom . ty kai uždegi trumpasias šviesas tai kiek gale turi degti lempučių galinėse fasarose. Pas mane dega vienoj faroj per viduri viena ir krašte ta kur dviejų kontaktų na ta kur priešrūkinė skaitosi. Kaip ten turi degti ištiesų gal tik po vieną turi degti?

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
aurum97 rašė:
O vat klausimas kiek šviesų turi degti normaliom salygom . ty kai uždegi trumpasias šviesas tai kiek gale turi degti lempučių galinėse fasarose. Pas mane dega vienoj faroj per viduri viena ir krašte ta kur dviejų kontaktų na ta kur priešrūkinė skaitosi. Kaip ten turi degti ištiesų gal tik po vieną turi degti?

turi degti po 2 iš kiekvienos pusės (gabaritai) o tos 3čiosios , kur labiausiai link vidurio mašinos tai stopai- ir jos užsidega tik stabdant

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 18:58 

Be stabdžių be posukių be atbulinės eigos lempų po kiek lempučių turi degti kiekvienoje pusėje galinėse farose įjungus trumpasias šviesas.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 19:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
2 kairėj pusėj 2 dešinėj...

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 19:14 

Aišku supratau pas mane dabar taip ir dega. O paspaudus tą apvalų mygtuką esantį žemiau prietaisų skydelio turi užsidegti priešrūkinės lempos? Ta prasme gale jei lemputė prietaisų skydelyje geltona? Beja pas mane gale lieka šviesti tas kas šviečia uždegus trumpas šviesas ranka pasukiojus lemputę tą kur gabaritai skaitosi dar užsidega matyt vienas siūlelis ir biški stipriau šviečia. Tai čia jau ta priešrūkinė skaitosi jo? Beja pas jus jos užsidega paspaudus po pr skydeliu apatinį apvalų mnygtuką?

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
aurum97 rašė:
Aišku supratau pas mane dabar taip ir dega. O paspaudus tą apvalų mygtuką esantį žemiau prietaisų skydelio turi užsidegti priešrūkinės lempos? Ta prasme gale jei lemputė prietaisų skydelyje geltona? Beja pas mane gale lieka šviesti tas kas šviečia uždegus trumpas šviesas ranka pasukiojus lemputę tą kur gabaritai skaitosi dar užsidega matyt vienas siūlelis ir biški stipriau šviečia. Tai čia jau ta priešrūkinė skaitosi jo? Beja pas jus jos užsidega paspaudus po pr skydeliu apatinį apvalų mnygtuką?

taip ijungus priešrūkinę užsidega antrasis lemputės siūlelis. myktukas randasi šalia gabaritinių ir trumpųjų farų jungiklio (suktuko).

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 20:52 

supratau dėkui už patarimus. Pas mane tiksliai nežinau bet galbūt tik ranka pajudinus patroną užsidega priešrūkinė. Na pakrapščiau pasirodo ten turi reikšmės ir kaip įdėtas patronas ir kaip įdėta lemputė patrone. Dabar atsireguliavau ir visks ok.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: