Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 01:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i
Automobilio, apie kuri norite paklausti BMW 318
Pagaminimo metai: 1993
Variklis: 1,8i
Degalai: Benzinas - Dujos

Problema/klausimas: sveiki, varikli apsitvarkau tepalus kad neleidzia su jusu pagalba ir taciau iskilo ir kita beda: stabdziai kaip dege taip dega radau kelias temas siuo klausimu jas skaiciausi taciau man nepadejo. Dega stabdziu kaladeliu lempute. Visu pirma noreciau paklausti ar turi galiniai stabdziai daviklius? Bandziau priekini vairuojojo puses davikli uztrumpinti (sujungti) bet vistiek dega... Visi sako kad reikia pakeisti tuos daviklius ir viskas ok bet kad ash bandziau juos sujungti viestiek neuzgesta ar gale yra dar davikliu?
Dekingas visiem uz pagalba ;]

StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 17:27 

davykliai stovi vairuotojo pusei preky ir keleivio pusei gale.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 17:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i
Kiek zinau pas audi yra galiniuose bugnuose paspaudimas ikisus acuktuva pakelus fiksatoriu atsipalaiduoja rankinio stabdzio kaladeles ir nusiema bugnas ar taip yra pas bmw ? Ryt meginsiu tad pasitiklinu ;]

StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
jei pas tave gale bugnai-jokiu davykliu ten nera 8)
ieskok kitur bedu :wink:

StandartinėParašytas: 13 Spa 2008, 15:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i
Ziurejau gale davikliu ner... Tai jej priekija jis yra tik... Tai bandant sujungti laidus man stabdziu kaladeliu lempute neuzgesta gali buti taip kad laidas kur nutrtauktas ar kazkas pan? Kas dar del tos lemputes kad neuzgesta gali but? ;]

StandartinėParašytas: 13 Spa 2008, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Kokia ta lempute,smulkiau?
Gal ne apie ta kalbam?

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318i M43 96'
trytofly rašė:
Ziurejau gale davikliu ner... Tai jej priekija jis yra tik... Tai bandant sujungti laidus man stabdziu kaladeliu lempute neuzgesta gali buti taip kad laidas kur nutrtauktas ar kazkas pan? Kas dar del tos lemputes kad neuzgesta gali but? ;]

Gali buti kad kazkur nutrauktas/ar kazkaip kitaip pazeistas laidas. Pas mane buvo ta beda, nusprendes negadinti sau puses dienos laido galu beieskant - isemiau lempute is skdelio. Vuolia ir stabdziai toliau veikia ir jokios lemputes nekvarsina galvos :-({|=

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 16:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.24
Automobiliai:
316i 325i
Aš šita problema turėjau ,prisiklausiau visokiu pamokslu su laidu ustrumpinimu, davikliu pakeitimu, ir numetė man tik diagnostikoj su kompu BMW programa,patikrino daviklius ir pasakė kad jie taip greitai nesudyla,pasivažinėjus ilgiau su degančia lempute ,diagnostiku kalba gaunasi[isisenėjusi liga]ir pakeitus kaladėles pats kompas nebeatsistato #-o

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 20:53 

aš važinėju keli metai su degančia ir man nemaišo. Nereikia į tai kreipti dėmesio jei žinai kad kaladėlės geros.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2008, 13:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i
Na dar pameginsiu patikrinti [laida] jej ir jis nepades galu gale paliksiu ramybej tebunie nuosprendis bus kompas klaida rodo... kaip ir sakot ;] (Lempute tokia lyg du lankeliai is abieju pusiu raudona) ;] Jejgu kas turit kokiu minciu dar pasireiskit. Dekingas visiem uz jusu nuomones ir jos visos labai svarbios ;]

StandartinėParašytas: 16 Spa 2008, 17:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.28
aurum97 rašė:
aš važinėju keli metai su degančia ir man nemaišo. Nereikia į tai kreipti dėmesio jei žinai kad kaladėlės geros.

Nu, kad labai jau dėmesį kreipia į save ta kaladėlių lemputė. Visas skydelis švarus ir viena ta raudonai šviečia, nemalonu.

Pas mane prieš porą dienų taip pat pradėjo degti, bet ne pastoviai - tai padėga, nustoja, po to vėl. Bandysiu savaitgalį į garažą nuvaryti, ieškoti prie kaladėlių bedos, gal ten kontaktas.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2008, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318i M43 96'
Cituoti:
Nu, kad labai jau dėmesį kreipia į save ta kaladėlių lemputė. Visas skydelis švarus ir viena ta raudonai šviečia, nemalonu.
Paprasciausias budas - isimti lempute is skydelio. Bet, jei pas tave pastaruoju metu pradejo sviest/nesviest, dinginet vel atsirast - tai jau gali buti ir tiesiogine priezastis - susidevejo kaladeles. Mano auto pries sutrinant kaladeles buvo tei patys simptomai kaip ir pas tave. Tiesa, man net abejones nekilo kad susidevejo kaladeles, nes ir stabdymo efektyvumas gerokai sumazejo.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2008, 16:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E36, 318is coupe
Jei lempute ( is abieju pusiu lankeliai ir sauktukas viduryje?!) ir masina su galiniais bugniniais stabdziais , uzsidega tai vel atsiranda bus 100% kad galinius stabdziu cilindriukus reikia keisti. Ir viskas bus tvarkoje.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2008, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i
Eduardas rašė:
Jei lempute ( is abieju pusiu lankeliai ir sauktukas viduryje?!) ir masina su galiniais bugniniais stabdziais , uzsidega tai vel atsiranda bus 100% kad galinius stabdziu cilindriukus reikia keisti. Ir viskas bus tvarkoje.

Pas mane jau ji kaip nusipirkau masina dege... Istikruju net nezinau ar apsimoka lyst prie lajdo ar ne patarkit? Ar greiciausiai bus su kompu kaip kas sake uzsisenejus klaida? ;] Dar is kazkur esu girdejas kad kazkaip ten stabdzio pedala paspaudinet kelis kart reikia ir ta lempute issijungia ir psio...

StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 18:40 

aurum97 rašė:

tada tau ir bmw nereikia, jeigu tau wiskas [CENZŪRA], :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: