Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 02:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
45
Klausimas del tepalu. Kokius tepalus supylei ir kiek gavosi 1ltr kaina?
Ryti, ka galvoji apie Kroon Oil tepalus?[/quote]

ka galvoju apie kroon oil tepalus?jeigu nejieškai geriausio,tada tiks ir Kroon oil.
pas geda i automatine greiciu deze buvo supylti tepalai Castrol Transmax Z

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 23:16 

Na viskas aisku. Reikes ir savo dezei kada pakeist tepalus.. Tik ne dabar, nes per paskutini patikrinima Krastoje sake kad kol kas viskas gud, tepalas dar nereikalauja keitimo...
Turbut pilsiu Kroon Oil ATF SP 2032, nes po paskutinio pokalbio su chemiku nusprendziau nebemoketi tiek daug uz brand'a, o ir patirtis nebloga su tuo Kroon Oil yra.. :)

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2008, 22:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.23
Amžius:
47
Automobiliai:
E34 524 td 91; E38 750IL 95
sutais tepalu keitimais atsargei kek zinau kaip isleidzia tepalus pasiziuri ar nera striuskiu tepalia iaigu ira siulo remontot de=ia arba tospacius tepalus supila :roll: nes dazneuse poto tepalu keitimo poto dezes usivercia

StandartinėParašytas: 01 Spa 2008, 21:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Tepalus reikia keist, vokieciai yra paskaiciave kad si masina bus esplotuojama apie 250 000tuks km todel viskas siai masinai yra pasnkiaciuota iki tu km, zinoma si masina nera limituota ir jei sie km yra niekas bet tie tepalai praranda savo savybes ir juos butina pasikeist, jei netikit pasiskaitykit chemijos as neitikinesiu ir nebandysiu perkalbet o tos atmaroskes kaip kazkas cia sake tai reiskia kuo daugiau ju yra tuo blogiau tavo dezei nu as cia nepradesiu aiskint visos sios dezes sudeties ir darbo savybiu bet jei kam idomu tai galiu papasakot issamiau asmeniskai

StandartinėParašytas: 03 Spa 2008, 09:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
o kaip dezes pagalves patikrint ar sveikos? :} man truputi jaucias kaip i antra jungia, bet taip normaliai lyg ir, yra buvo kad sudurniuoja kaip vaziuoji tolima kelione ir paskuj is kokios degalines issuki kartais uzsilaiko begiai, beto kokios kainos krastoi su visais filtrais ir tepalais ir darbu ?

StandartinėParašytas: 06 Spa 2008, 20:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
siaip jei uzlaiko begi tai dazniausiai truksta tepalo... pabandyk pasidaryt dezes diagnostika ir bus matyt ;) nzn kiek krastoi ima uz visa sita malonuma, bet as Kaune keiciau, tai man pakeite tepalus ir karterio tarpine uz visa sita malonuma sumokejau 450Lt, cia berots Veiveriu gatveje

StandartinėParašytas: 07 Spa 2008, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.14
Automobiliai:
E38 730d 99
pas mane deze ir pradejo truputi durniuuoti, kaip zeminasi begiai tai lyg is antro i pirma kaip persimeta tai jauciamas smugis, kokios galetu buti to smugio priezastys, deze triptronas?

StandartinėParašytas: 07 Spa 2008, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Pas mane irgi tas pats... siaip kai dare diagnosika tai sake kad ner ko noret ne naujos dezes :) o siaip sake lyg ir nieko baisaus, pas mane 24 deze tai pas jas gedimai buna kai dingsta D arba R tada jau remoontas, ketvirtadieni varau diagnostika Bavarijoj, bus matyt ka jie man papasakos tai duosiu zinot jei ka

StandartinėParašytas: 09 Spa 2008, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
cia del to smugiavimo, krc padare man ta diagnostika ir nieko nerado...

StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 12:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
sauliukas rašė:
cia del to smugiavimo, krc padare man ta diagnostika ir nieko nerado...

Smugis gali buti del, kazkokiu "mazgu "laisvumo pvz, kardano laisvumo, pas mane buvo suplysus guma kur jungiasi tarp kardano ir greciu dezes, pakeiciau smugis ryskiai sumazejo, bet siek teik dar juntamas, gal dar kazkur yra laisvumas

StandartinėParašytas: 10 Spa 2008, 21:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.14
Automobiliai:
E38 730d 99
supratau del smugiu, bandysiu ir as paziureti kardana, o ar yra greiciu dezes pagalve kokia, gal ir del jos gali smugiai buti?

StandartinėParašytas: 12 Spa 2008, 14:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
nu cia idomi mintis su kardanu, tik nelabai kaip cia gali but susije su begiu permetimu... kad kai su kardano guma buna kazkas ne taip tai vaziuojant 80 ir daugiau atsiranda vibracija ... atleidus gaza si vibracija turi dingt, tada galima verst kalte kardano gumom...man tai taip buwo, o del tu begiu tai kalbejau su vienu zmogum tai sake kad ten reikia paziuret, nieko baisaus nera ti reik truputi pareguliuot nu ziuresim bet jei ka kas nors zino tai butu idomu suzinot kaip toki defekta istaise...

StandartinėParašytas: 12 Spa 2008, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
sauliukas rašė:
nu cia idomi mintis su kardanu, tik nelabai kaip cia gali but susije su begiu permetimu... kad kai su kardano guma buna kazkas ne taip tai vaziuojant 80 ir daugiau atsiranda vibracija ... atleidus gaza si vibracija turi dingt, tada galima verst kalte kardano gumom...man tai taip buwo, o del tu begiu tai kalbejau su vienu zmogum tai sake kad ten reikia paziuret, nieko baisaus nera ti reik truputi pareguliuot nu ziuresim bet jei ka kas nors zino tai butu idomu suzinot kaip toki defekta istaise...

Nezinau pas mane atbuli imusus jausdavaosi smugis, i prieki viskas gerai, pakeiciau ta guma ir smugis ryskiai sumazejo.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Atsargiai su tais keitimais.. viewtopic.php?f=36&t=53012

StandartinėParašytas: 14 Spa 2008, 12:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Smugiavimai gali buti del daug priezasciu. Kardano laisvumas, pusasiu issidevejimas, reduktoriaus issidevejimas ir tt.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery