Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 16:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Spa 2008, 16:27 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:88
Variklis:3,5
Degalai:

Problema/klausimas:
Sveiki, gal yra kam teke susidurti su tokia problema:buna nustoja vienu metu veikti tachometras, ekonomaizeris, temp dacikas, benzino dacikas, esanti info juosta apacioje ir tai uzgesta, tai uzsidega..Ypatingai tai pasireiskia ryte uzkurus masina,arba seip uzkurus po vaziavimo,po kiek laiko buna viskas atsistato..kame beda?

StandartinėParašytas: 04 Spa 2008, 19:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 525i
vat del sito as irgi noriu issiaiskinti, man buna taip pat. Uzkuriu ir nerodo nei apsuku, nei temp. nei benzino kiekio. Bet pas mane kaip papuola, tai is po nakties sudurnavoja, tai siaip kai papuola. Dar pas mane kartais benzino ir temperaturos rodykles uzkurus uzsivercia iki pat galo kiek jos gali, bet cia reciau. As tai jau planavau skydeli keist, bet palauksiu, gal kazkas patars kazka kito :)

StandartinėParašytas: 04 Spa 2008, 22:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.20
Amžius:
43
Automobiliai:
E32 735 89
maniskis ir kartais taip pat uzdurniuoja,bet kas idomiausia truputi pagazavus vel viskas atsistato i vietas. Kazin kodel reaguoja i gaza :roll: ? gal nera kur gero kontakto? reiks kada issiardyt skydeli ir chemos kontaktus gerai apziuret . Siaip labai nesureiksminu sito dalyko ,nes retai pasitaikantis reiskinys,bet vistiek butu idomu issiaiskinti sito fokuso priezastis :!:

StandartinėParašytas: 05 Spa 2008, 04:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 525i
pas mane gan daznai, bet siaip pasebejau toki dalyka, kad pas mane jeigu masina ilgiau pastovi nekurta, t.y. dabar kai garaze tvarkoma ir retai ja uzkuriu issivaryti i lauka, tai akumas siek tiek pasesta ir tuo metu kiekieva karta tokie fokusai. O siaip jeigu viskas ok man irgi gan retai taip pasitaikydavo

StandartinėParašytas: 05 Spa 2008, 20:56 

na o man jau nusibodo sis reiskinys.. :twisted: kuris mane kamuoja jau kiekviena miela diena.. #-o tai kaip ar yra pas ka ideju nuo ko cia pradeti?

StandartinėParašytas: 05 Spa 2008, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 730 M30B30 92'
E23 728 M30B28 86'
Kawasaki Vulcan 750
siulau issiardyti skydeli ir perziureti visas jungtis bei mikroschemos lituotas vietas.

StandartinėParašytas: 06 Spa 2008, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.30
Amžius:
33
o kartais čia ne kondensatoriuku beda?? :?: Manau juos pakeitus butu viskas lb gr, jie tai tokios nedideles batareikikes skydelio mikroshemoje, man petakui buvo taip kad nerode apsukos greitis ir ekonomaizeris, tai pakeiciau kondensatorius skydelio ir viskas pasitaise :wink: tad siulau ir jum pabandyt

StandartinėParašytas: 06 Spa 2008, 22:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.18
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 525i
dar turiu viena beda su skydeliu. Nezinau ar ji cia susijusi su sitais fokusais ar cia kitur beda. Pas mane nesamones rodo kuro kiekio rodykle. Pamenu pastebejau kai isvazinejau beveik visa baka, isipyliau 20litru ir rodykle rode tarp 20 ir 40, arciau 40. Paskui uzeidavo taip, kad kartais rodydavo ta kieki, o budavo, kad rodykle vos pakildavo ir degdavo rezervo lempute, nors kuro tuo metu budavo daug. Ir apskritai kiek maciau BMW vos ijugus degima kuro rodykle labai greit atsistoja ir parodo kieki bake, o aps mane ji labai leta, o ir rodo nesamones. Vazineju taip sakant nezinodamas kiek turiu kuro :D . Cia irgi kazkas su kydeliu ar plude kokia bake neveikia?

StandartinėParašytas: 13 Spa 2008, 18:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.09
Amžius:
42
Automobiliai:
E32 735iA limo 86m"
E28 525e limo 85"
E34 520 touring 93"
E39 528iA touring 98"
ex E32 750 il limo 90m"
skerys rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:88
Variklis:3,5
Degalai:

Problema/klausimas:
Sveiki, gal yra kam teke susidurti su tokia problema:buna nustoja vienu metu veikti tachometras, ekonomaizeris, temp dacikas, benzino dacikas, esanti info juosta apacioje ir tai uzgesta, tai uzsidega..Ypatingai tai pasireiskia ryte uzkurus masina,arba seip uzkurus po vaziavimo,po kiek laiko buna viskas atsistato..kame beda?

keiciau kondikus ir panasiai.vistiek mirga.paprasciausiai ner gero kontakto nes ten tos adatines jungtis nepatvarios.taip ir vazineju neprisuktu spidiku kad kai nerodo patraukiu i save ir vel rodo.ten reiktu tvarkit bet ner kada ir kam duot

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: