Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Forumo taisyklės
Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 3 pranešimai(ų) ] |
|
Autorius |
Žinutė |
renaldasc
|
Parašytas: 18 Rgs 2008, 08:28
|
|
Registracija: 2008.03.28 Pranešimai: 61
|
Automobilio, apie kuri norite paklausti Pagaminimo metai:98 Variklis:1,8 Degalai:benzinas
Problema/klausimas:sveiki. turiu tokia idome problemele. is karterio (bent jau taip sake meistras) kur turi isvaryti kondensata eina vamzdis iki vostuvo is jo ejna i kazkoki siurbliuka (kuris neveikia turbut nes jame radau vandens) ir poto prie radijatoriaus ejna puslankio formos gumine slanga kurios gale stovi filtriukas per kuri iseina oras. taj va toje slangoje gumineje man susirenka apacioje vandens. ar tai labai blogai kad ten tas vanduo ir kad tas siurbliukas nesisuka kuris mano galva tureti isdziovinti kondensata. kai uzkuriu ir buna ten vandens toks keistas garsas sliupt sliupt. matyt puce ora ir burbuliuoja. ačiū (rašykime lietuviškai) uz pagalba
|
|
VytkaBMW
|
Parašytas: 30 Rgs 2008, 21:11
|
|
Registracija: 2006.10.22 Amžius: 36 Pranešimai: 101 Miestas: Kaunas
|
Kiek man teko matyti tai ne is karterio o is ismetimo kolektoriaus iseina i surinkimo filtra kuris statomas del ekologijos.
|
|
renaldasc
|
Parašytas: 30 Rgs 2008, 22:38
|
|
Registracija: 2008.03.28 Pranešimai: 61
|
praduriau slangos apacioje maza skylute ir nebelieka slangoje vandens ir neburbuliuoja. nz ar gerai padariau bet dabar nors neuzsals ziema.
|
|
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 3 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|