Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 23:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Rgs 2008, 08:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
Automobilio, apie kuri norite paklausti E38
Pagaminimo metai: 94
Variklis: 4L
Degalai: benzinas/dujos

Problema/klausimas: nors daug kas sako, kad 4l variklio greiciu dezes tepalai nekeiciami taciau ne vienas jau rekomendavo man pakeist tuos tepalus. be to kartais kai jungiasi begis, greitai isibegejant, ji uzlaiko per ilgai manau ir retkarciais dar jauciasi nestiprus smugelis... cia kazkas is kolegu kiek pamenu yra keites ta tepala ir iki siol sekmingai vazineja.
tad noriu paklausti kur kokybiskai kaune man gali pakeisti ta greiciu dezes tepala ir kiek mazdaug tai kainuoja??? ka manote apie olmita servisa siaures prospekte?

StandartinėParašytas: 16 Rgs 2008, 12:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
na nejaugi niekas nepasiulys nieko ar bent jau savo nuomones nepasakys??

StandartinėParašytas: 16 Rgs 2008, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.01
Automobiliai:
E60 525d '09
ex E38 735i
labai daug apie tai sneketa, netingek paieskot :wink:

StandartinėParašytas: 16 Rgs 2008, 13:07 

Seip 740 greiciu dezes tepalai skirti visam dezes ekpluotacijos laikui.Tai tiesa! Bet filtrus keist butu neprosali. Nezinau kaip tai daroma garazose bet KRASToi keicia.

StandartinėParašytas: 16 Rgs 2008, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.10
Amžius:
49
Automobiliai:
E38 740i
olmitos servisas turejo viena normalu meistra vardu Antanas - bet zmogui neatlaike nervai ir jis isejo i kita servisa dirbt elektrenu gatvet UAB Aurage - visi jo klientai isejo paskui ji. Pazistu daug zmoniu kas remontuojasi tik pas ji.

gedas6 rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti E38
Pagaminimo metai: 94
Variklis: 4L
Degalai: benzinas/dujos

Problema/klausimas: nors daug kas sako, kad 4l variklio greiciu dezes tepalai nekeiciami taciau ne vienas jau rekomendavo man pakeist tuos tepalus. be to kartais kai jungiasi begis, greitai isibegejant, ji uzlaiko per ilgai manau ir retkarciais dar jauciasi nestiprus smugelis... cia kazkas is kolegu kiek pamenu yra keites ta tepala ir iki siol sekmingai vazineja.
tad noriu paklausti kur kokybiskai kaune man gali pakeisti ta greiciu dezes tepala ir kiek mazdaug tai kainuoja??? ka manote apie olmita servisa siaures prospekte?

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2008, 15:36 

keiciau ir tepalus ir filtrus bet Vilniuje, kainavo netoli 500 lt Justiniskese, prie troleibuso žiedo, savininkas Edikas, be to diagnuozoja greiciu deziu bukle, uzlaikymas gali but del to, kad vazinejat su dujomis, kartais kompas visai kitaip supranta rezima ,del to ilgai neperjungia begiu, smugiai gali buti del pagalviu susidevejimo, ant 3 L E 38 pakeiciau pagalves- smugiai dingo,

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2008, 18:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
Marschall rašė:
keiciau ir tepalus ir filtrus bet Vilniuje, kainavo netoli 500 lt Justiniskese, prie troleibuso žiedo, savininkas Edikas, be to diagnuozoja greiciu deziu bukle, uzlaikymas gali but del to, kad vazinejat su dujomis, kartais kompas visai kitaip supranta rezima ,del to ilgai neperjungia begiu, smugiai gali buti del pagalviu susidevejimo, ant 3 L E 38 pakeiciau pagalves- smugiai dingo,

placiau apie paglves galima? Kurios jos yra keik ju yra?

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 14:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
pasikeiciau greiciu dezes tepala ir reduktoriaus tuo paciu ir kol kas viskas normaliai tikrai, gal net graziau begius jungia :D mano E38 rida reali yra 190000 km. keiciau pas ryti is sio forumo, jis su bendraminciais ir uzsiima butent automatiniu greiciu deziu remontu ir prieziura. man rekomendavo pasikeist ir pasikeiciau, rekomenduoju ir kitiems pasikeist... blogiau tikrai neturi but, nes per tiek metu tie seni tepalai tikrai praranda savo savybes.

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
gedas6 rašė:
pasikeiciau greiciu dezes tepala ir reduktoriaus tuo paciu ir kol kas viskas normaliai tikrai, gal net graziau begius jungia :D mano E38 rida reali yra 190000 km. keiciau pas ryti is sio forumo, jis su bendraminciais ir uzsiima butent automatiniu greiciu deziu remontu ir prieziura. man rekomendavo pasikeist ir pasikeiciau, rekomenduoju ir kitiems pasikeist... blogiau tikrai neturi but, nes per tiek metu tie seni tepalai tikrai praranda savo savybes.

cia Kaune ?

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
taip Kaune, tiksliau Aleksote, kalvarijos g.

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2008, 00:02 

gedas6 rašė:
...mano E38 rida reali yra 190000 km...

Drisciau stipriai suabejoti sio teiginiu :wink:
Paziuri skelbimus, tai net ir tos bulkos 89-90 metu eina su rida 160-190kkm. Ir visi tiki... :^o Nors, is kitos puses gal ir smagiau isivaizduoti kad tavo masina nedaug prabegusi.. :roll:

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2008, 16:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
45
na va,zmogus is savo patirties jau gali pasakyti,kad pasikeisti tepalus tikrai naudinga.Su nekeiciamais tepalais situacija tokia,jie yra mazdauk apskaiciuoti,kad automobilio eksplotacijos metu ju nereiketu keisti.O dabar man pasakykit,kiek laiko statistinis vokietis eksplotuoja nauja automobili?10-20metu???tikrai drysciau abejoti...pagal ju kriterijus,daugelis musu automobiliu jau senai turejo buti po presu,ir perdirbti i naujus musu megiamus BMW.Lygiai taip pat ir tie nekeiciami tepalai jau senai turejo buti perdirbti.Jei tiksliau,jie yra apskaiciuoti mazdaug 300 000km.O toliau jau jums spresti,ar vaziuoti toliau su tepalais "lifetime",ar juos pasikeisti i nauja kokybiska produkta.
Vokieciui jie tikrai "lifetime"o toliau dar karteli pasikartosiu,spresti tik mums patiems.

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2008, 23:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
angelas, pamatytum ta mano E38 kitaip sakytum del tos ridos... vairas salonas ir visa kita tai geriau pasako uz ta skaitliuka. 100% galiu pasakyt, kad niekas ten nekeista tik dabar pats uzsimaniau m vairo, bet niekur tokio ledo neradau kaip pas mane tas orginalus multifunkcinis... o siaip tai ir pats puikiai zinau kaip ten buna ir kiek tu E38 ziurejau budavo ir metu geresniu ir t.t ten graziai parasyta budavo ant lapo, bet salonas ir vairas matydavosi tokie gerai panaudoti jau, cia jau kaip rasi... kai baigsiu apsitvarkyt ka norejau sioje masinoje sudesiu foto i bmw fanu auto skyriu, galesit ivertint :D
o Ryciui ačiū uz paprotinima del to tepalo keitimo.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 07:49 

Na, del ridos nesigincysiu. Tebunie taviske pravaziavusi kaip tu sakai 190kkm. Tokiu atveju gaunasi apie 13500km per metus.. Na aisku yra zmoniu per menesi pravaziuojanciu po tiek, bet tik ne vakaruose. Nebent tiki tom pasakom kaip 80-mete bobute vazinejo su 740i i baznycia kiekviena sekmadieni.. Nevermind.

Klausimas del tepalu. Kokius tepalus supylei ir kiek gavosi 1ltr kaina?
Ryti, ka galvoji apie Kroon Oil tepalus?

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 10:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
nesiruosiu as taves itikineti del to :D :D :D
Tepalus pyle castrol i automata, 1l kaina kazkas 52 Lt ar panasiai, tilpo 9L i ta deze... o siaip tai Rytis daugiau tau papasakos...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery