Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Geg 2025, 11:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Šioje srityje renkama informacija apie įvairius servisus ir jokios diskusijos nevyksta. Galimi tik teigiami arba neigiami atsiliepimai apie servisų darbą. Pranešimai atsiranda tik gavę moderatoriaus patvirtinimą.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Bir 2008, 14:07 

ard rašė:
Panevezio "T-Taskas"
nesikeikiant apie ju darba negaliu nieko papasakot.

Prisidedu. Tėvuko honda accord keisdami salono filtrą, nulaužė panelės plastmases (po "bardačioku"). Pastebėjom, tik gryžus namo, kad plastmasė kabo. Patys, aišku jie matė, bet nutylėjo.

StandartinėParašytas: 28 Lie 2008, 22:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
ex:E34 525TDS 95'
ex:E34 525TDS 95' touring,shadowline
ex:E34 m50b25 95'
ex:E39 528i touring
Mitsubishi Outlander 08'
Marijampole KEMI
Keiciant galini guoli sulankste dusliu,2 kartus y ta pacia vieta sugebejo uztrenkt.

StandartinėParašytas: 28 Lie 2008, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.23
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 3.0d,
E38 4.0i
ex-e46 1.6ti
po savaites vel teko apsilankyti BMW automobilių salonu ir techninio aptarnavimo centre Klaipėdoje - UAB "Baltijos autocentras,kurie taipogi platina BMW autodetales,norejau pasiteirauti ar atvyko man reikalinga detale,atsakymas-nezinau kada gausime gal po savaites gal po 2o gal net ir po menesio :!:
reziume- nuejau i esanti salia EOLTAS paprasiau tos pacios detales atsakas-ner problemu is krastos atvyks maximum per 2dienas :idea:
P.S krasta tu daliu turi 7vnt
no coment-verdiktas aiskus

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2008, 13:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
44
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
krastoj yra pagyrimu-skundu lapeliai uzpildai ir valdzia tokius pagydo

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2008, 07:58 

nu va, paskaitai ir tampa aišku, nori, kad būtų gerai, padaryk pats. o Tanagra Vilniuje, Ukmergės g. tai tikrai š.. mala. man genereatorių tvarkė, tvarkė, tvarkė, babkes paėmė, o paskui naują teko pirkti. ir dar netikusi vieta Edgira Kareivių gatvėje. ten tokie elektrikai, kad pliuso nuo minuso neatskiria. jei kam bus bloga nuotaika, rekomenduoju. bus ant ko išsilieti. :lol:

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2008, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
Ratu montavimas, balansavimas.
Kaunas, Kursiu g. 7 (jei neklystu), dar statomas 2 ar 3 aukstu garazas uz automobiliu saugojimo aikteles, 1 aukste montuoja, balansuoja ratus.. Skubiai reikejo sumontuoti padangas, buvo sestadienis daugiau niekas nedirbo, na uzsukau,dirbo jauni vyrukai, gan greit sumontavo, subalansavo, 8lt uz viena rata, viskas lyg ir ok ... neseniai vaziuoju ir staiga nuleido padanga, galvojau praduriau, nuvarau i raudondvario pl. esancia montaske,zmogelis 16metu montuoja padangas ir t.t.,patikrino viskas ok, na apziurejo rata, taigi pasirodo padanga ant posukio issimontavo ir isejo oras, del ko taip atsitiko ? pasirodo taupydami pinigus pries tai montuotojai naudojo paprasta muiluota vandeny, o ne spec. zele, padangai sutept pries uzdedant, to pasekoje po truputi iseidinejo oras ir del per mazo slegio padanga issimontavo, poto dar pasirodo prie balansuojant rata, ratlankis nebuvo kruopsciai nuvalytas (visas purvas, dulkes liko) ir dar net seni "svareliai" palikti, ir salia ju priklijuota nauju svareliu, nors turetu buti viskas nuimta... na zodziu niekam nepatarciau ten vaziuoti, dirba jauni, nemokantys savo darbo montuotojai.

Ratu montavimas, balansavimas, ratlankiu tiesinimas.
Kaunas, Kedainiu gatve, garaziukas, netoli sausainiu fabriko, dirba sudarankiai, veziau tiesinti lietnykus, tiesino apie savaite, atmazai buvo, kad levos, labai kietos zemio profilio padangos ir jas labai sunku nuimti, net stakles luzta :shock: (gal metas stakles pasikeist?) zodziu siaip ne taip istiesino, sumontavo, isvaziavau i trasa, masina visa vibruoja,dreba belekaip, gryzau i ta garaziuka sakau kazka levai padaret, pasake kad padangos kaltos.. na tiek to patikejau, po poros menesiu nuvaziavau i rietavo gatve, kur irgi tiesina lietus ratlankius, nueme padangas be problemu, tiesintojas po apziurejimo pasake kad priestai labai nekokybiskai buvo istiesinti ratlankiai, taigi teko tiesinti vel is naujo.

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2008, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.20
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E32 735 86`
ex E34 525 89`
ex E34 520 89`
ex E34 525tds 93`
ex E36 318IS 93`
ex E39 528IA 98` Shadowline
ex E34 525i Touring 93`
ex E64 645CI 04` Manual
E39 525d 03`
E61 530XD 06`
Esu pasipiktines Krasta Auto servisu ir meistru Gediminu, kuris diagnozavo kardano granatos problema, taciau beda buvo visai kitur. Matosi, kad labai padrikai ieskojo gedimo. Ismeciau i bala 800lt :evil:

StandartinėParašytas: 01 Spa 2008, 12:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.08
Amžius:
43
Automobiliai:
Ex: E39 '98 Shadowline
Jaguar S-Type V8
Lygino ratus UAB Ratelitas, Verkiu 50, Vilnius tel .: 2772869; 860027777; 860029999.
Islygino gerai, bet paeme, kaip garaziniams daug, po 110 uz rata, subraize visus diskus (isorines puses), atsoko dazai. Matyt perkaitino belygindami. Matosi, vietos, kur buvo iremtas presas turbut. Ten dazai nugremzti. Zodziu, nerekomenduoju pas juos vaziuot.

StandartinėParašytas: 20 Spa 2008, 21:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
ex:E34 525TDS 95'
ex:E34 525TDS 95' touring,shadowline
ex:E34 m50b25 95'
ex:E39 528i touring
Mitsubishi Outlander 08'
Marijampole:Atgimimo ir Jazminu gatviu kampas nuosavas namas.
Po egr keitimo, slangos atvirksciai buvo sumautos taigi teko padumint nemenkai :)Matavo kompresija tai prasiau kad patikrintu ar turbina sveika na nekliba ten niekas tai sake viskas tvarkoj taip ir vazinejau kol neprireike vel pas meistrus tai uzmete aki y turbina ir isvada "kliba stipriai" tai va....daba tikiuosi kad kompresija pamatavo netaip kaip paziurejo turbina :)

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 13:15 

dar vieną prisiminiau. Egira, kareivių gatvėje. elektrikas lempą taisė - laidą nuo kitos atvedė ir tipo viskas gerai. babkes aišku už tokį "remontą" net nekriuktelėję pasiėmė.

StandartinėParašytas: 17 Lap 2008, 16:19 

Servisas Greitas finisas - Vilniuje, Gelezinio Vilko gatveje. Tikra Saraskino kontora. Tvarke man radiatoriu - dvi savaites,nuplese 120lt, dave triju menesiu garantija, dviem menesiam buvau isvykes ir nestaciau jo atgal, grizes nuveziau istatyt,meistras skambina, sako, kad kiauras tas radiatorius, ta pati vakara nuveziau atgal tiem snargliam, bet buvo penktadienis, tai jie pasidejo, sako pasiziures kita savaite, kita savaite skambina man direktorius, Kisa Vorobjovas, sako remontas tau kainuos 120lt :D nu sakau nifiga, gi garantija buvo, jis pamykes sako - garantija duodam tik tada, kai patys statom!!! Klausiu - kodel tada sito nesaket, kai atveziau jum remontuot??Jis vel pradejo mekent kaip ozys, ir klausia pries kiek laiko remontavau pas juos? - sakau:pries pora menesiu, garantija kaip ir galiotu dar, nu jis jau be zodziu,atsake, kad pasiziures ir paskambins.tai va, praejo pora sav kaip jokiu ziniu, tai nutariau pasiskambinti pats- ragelio tas ozys aisku nebekelia, teko kulniuot i servisa, nuejus, jo tenai as neradau, tik mechanikai pasake, kad to radiatoriaus direktorius liepe neremontuot, nes nesutare del kainos, ir dvi sav laukiau as be reikalo. Turbut teks ieskot naujo radiatoriaus jedreni feni...o su sitais sudarankiais net nzn ka daryt...

StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.10
Automobiliai:
E32 730v8 93'
E46 320d M47 00'
Na turiu ir as viena pardaveja(AFERISTA) is Vilniaus.Jo nikas Andzejkaa.Pries pora savaiciu buvo pirktas dvd,tai kol is Vilniaus pasieke Panevezi,kazkaip stebuklingai sugedo :evil: Matau kad jis vis dar skelbesi,pardavineja daiktus.Tai va,neuzkibkit ir jus ant tos meskeres :mrgreen: Ir dar,jei butu galima gauti jo koordinates.Manau vilnieciai si jaunuoli kazkiek gal ir zino :roll: Nes jo kupas gan isskirtinai atrodo.Jei ka zinot,tai i PM. Isanksto dekui :!:

StandartinėParašytas: 13 Gru 2008, 16:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Nusivyliau Panevėžio Jubos darbuotojų kvalifikacija ir mandagumo lygiu.
Šiandiena atėjau į parduotuvę norėdamas įsigyti konkretaus tipo reduktoriaus tepalo. Paklausęs ar turi pradėjo kišti savo servizo paslaugas. Aš mandagiai paaiškinau, kad man tik reikia tam tikro tipo tepalo, o ne paslaugų. Tada pradėjo siūlyti kitokio tipo tepalus. Aš prieš eidamas į parduotuvė buvau pasidomėjęs apie reikiamą prekią ir pasakiau, kad man tai netinka. Pas mane paprastas reduktorius (SAF-X0), o siūlė blokuoto (SAF-XF). Man atsisakius pradėjo klausinėti ar ir parduotuvėje pirkdamas dešrą žiūriu iš ko ji sudaryta, atsakius man teigiamai, nes noriu žinoti ką valgiau pradėjo varyti ar aš koks mechanikas.
Žodžiu su klientus laiko nieko neišmanančiais ir nesugebančiais pasidaryti pirkėjais.
Nesugebėjo atsakyti į gan paprastą klausimą "Ar turite kokio tipo tepalų?"
Pradėjo svaigti apie dešras. :lol: (Gal nepaėdęs buvo)

StandartinėParašytas: 27 Gru 2008, 18:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidentas
Klubo Prezidentas
Vartotojo avataras
Registracija:
2004.06.08
Amžius:
54
Automobiliai:
E28 528i ex
E28 524td crash
E28 M535i restoration
E30 318i ex
E32 730i ex
E36 318ti crash
E36 3**i sedan sport edition
E38 740i family car ex
F10 530DxDrive
Nikas:
Rolkis
Yra toks servisas "Duslita" http://www.duslita.lt
Teko pirkti originalų (pasak pardavėjo ) galinį duslintuvo bakelį ( už tą sumą Lenkiški išeitu gal kokie trys ar net keturi ).
Po nepilnų dvejų metų, bakelio viduriai "kažkur dingo".
Tai vat tokiom "originaliom" dalim ir prekiauja jie.
Tai buvo mano paskutinis vizitas pas juos, nors reikalingas bus dar bent jau vienas duslintuvas.
Nepatariu ką nors pirkti pas juos, pinigai bus tik išmesti į balą.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2009, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.19
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 325 Parduota
E30 316 Uzlenkta
E30 323 Parduota
E36 320 Touring Parduota
E39 523 Parduota
Opel Omega B Caravan Y25DT (M57D25)
E30 318
Sveiki, Kedainieciu manau cia ne daug, taciau gal kas kada ir uzklyde sugalvos. . Yra toks vaziuokles garaziukas (centre ant kalno prie cerkves) manau Kedainieciai dauguma zino. Nesenai ten vaziuokle buvom tvarke vienai masinai. Rezultatas tas kad is galo vaziuodamas pamaciau kreiva rata galini, pasikelem, pasirodo salenblokai atvirksciai toj pusej sudeti, del to isvirto :) baisu. Varysim, kad perdetu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery