Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 08:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2008, 09:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.30
Automobiliai:
[E-38] 728
buvau as savo aparatura isidejas, JVC maga, nuskaitantis dvd, ir kitokius kompinius failus, suba su stiprium, bet viskas isemiau, nusipirkau FM siustuva, kad galeciau klausyti savo muzika ir isidejau adgal ta origa maga, aisku, nera to garso, bet norisi kad butu viskas originalu, ir veiktu. Nes kam tada vairas su garso reguliavimu ir bangu gaudimu, vien orga mga isemus jau kiek funkciju nera, o as noriu kad viskas veiktu

StandartinėParašytas: 06 Rgs 2008, 09:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.30
Automobiliai:
[E-38] 728
o ar imanoma, toki dalyka padaryti, pvz. ar butu galima imontuoti originalu BMW tv, ar dauk ko reikia ir ar sudetinga? kam teko susidurti?

StandartinėParašytas: 06 Rgs 2008, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
woowy21 rašė:
o ar imanoma, toki dalyka padaryti, pvz. ar butu galima imontuoti originalu BMW tv, ar dauk ko reikia ir ar sudetinga? kam teko susidurti?

apie tai labai fdaug kalbeta, temu alinkui pilna... tiek E39 tiek E38 tas pats. viskas imanoma. tik reikia nemazai pinigu.

StandartinėParašytas: 08 Rgs 2008, 22:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
43
Automobiliai:
E23 728i 732i 735i
E28 520i
E30 320i 325i 325i touring
E38 728i
E53 3.0d
F10
visiskai nieko nereikia draskyt,greziot viskas puikiai telpa i savo vietas,dureliu apmusimas nusiima per 10 min,seno dinamiko isemimas ir naujo idejimas dar 10 min ir viskas :lol:
sickdog rašė:
nelabai man rupi kokios ten klases aukstos ar ne, bet DSP + originalus zemo daznio dinamikai + visi like dinamikai mane pilnai patenkina. kaip tik nupirkes sita masina dziaugiausi kad viskas yra, ir nieko nereikia draskyti, nei ten mago kaitaliot (kaip ant e34o man buvo) nei ten greziot, dinamikus ksit ir tt.

vienintelsi dalykas kas mane gundo tai galimybe pasijungti koki nors MP3 grotuva prie sistemos esamos, bet dar nzn ar tai darysiu.

StandartinėParašytas: 09 Rgs 2008, 08:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
ne tai jo, dinamikus pakeisti daug proto gal ir nereikia, bet visa kita... magelis.. ir tt, kai stovi originalus TV man ranka nekiltu ji lupt ir statyti koki nors mageli... nu bet cia kiekvienam savo, vienam reikia kitam nereikia, individualu :wink: .

StandartinėParašytas: 18 Rgs 2008, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.30
Automobiliai:
[E-38] 728
kas galetu butu, kazkaip nustojo radija gauditi? Na kaip gaudo, bet ne taip gerai, cia normalu, kiek pamenu anksciau pas mane gaude visiskai svariai :(

StandartinėParašytas: 18 Rgs 2008, 14:16 

Antenos stiprintuvui gal kas nors atsitiko... Patikrink ar jam maitinimas yra paduodamas, jie randasi ant galiniu stoikiu po apmusimu... Dar gali patikrinti ar antenos laidas nera islindes is tv modulio (cia variante su tv/navi, jeigu be jo - tai i radio moduli).

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 13:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.30
Automobiliai:
[E-38] 728
ok, bandysiu ziureti, ateis savaidgalis ir ziuresim :)

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 13:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
angelas_ rašė:
Antenos stiprintuvui gal kas nors atsitiko... Patikrink ar jam maitinimas yra paduodamas, jie randasi ant galiniu stoikiu po apmusimu... Dar gali patikrinti ar antenos laidas nera islindes is tv modulio (cia variante su tv/navi, jeigu be jo - tai i radio moduli).

Pas mane su tv/navi tai antena kisasi i video moduli (tv signalui) ir i radio moduli (radio signalui. Automobilyje nenaudoju telefono tad atjungus telefono antena nuo galinio stiklo pastebejau, kad radija pradejo traukti geriau.

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2008, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
zenderis728 rašė:
su tuo originaliu kasetiniu mageliu ne kazka pareguliuosi

Nu nu, tiek, kiek gali reguliuoti su DSP, tai pas labai reta maga rasi ;) Aisq, jei pigiausias grotuvas idetas, tada kita sneka. Beto, groja per stiprintuva, tad tas mageis ten tik del kasetes :D

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2008, 00:10 

laisvas rašė:
Pas mane su tv/navi tai antena kisasi i video moduli (tv signalui) ir i radio moduli (radio signalui. Automobilyje nenaudoju telefono tad atjungus telefono antena nuo galinio stiklo pastebejau, kad radija pradejo traukti geriau.

Kurioj vietoj ten stovi tas radio modulis pas tave? Siaip maciau i video moduli pas mane 2 koaksaliniai kabeliukai isijungia...

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2008, 17:13 

sveiki,ar kas zinot ar ant originalios aparaturos skaito dvd at panasiai?filmus galma ziureti is cd?

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 07:53 

Ne, negalima. Reikia per iejima (AUX) prisijungti papildoma irengini, tada galesi.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
angelas_ rašė:
Kurioj vietoj ten stovi tas radio modulis pas tave? Siaip maciau i video moduli pas mane 2 koaksaliniai kabeliukai isijungia...

Radio modulis stovi kur ir visi moduliai tik uz medziagos apmusimo. Ten irgi pasijungia vienas storas koksalinis kabelis. Taip i tv moduli jungiasi du ploni laidukai tv signalui.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2008, 23:05 

laisvas rašė:
Radio modulis stovi kur ir visi moduliai tik uz medziagos apmusimo. Ten irgi pasijungia vienas storas koksalinis kabelis. Taip i tv moduli jungiasi du ploni laidukai tv signalui.

Hm.. Na, reikes pasiziureti kas ten pas mane uz tos medziagos slypi... :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery