Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 19:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 786 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 53  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Rgp 2008, 09:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E36
Jei susirinks 18 arba maziau zmoniu jokios atrankos nereiks (tiek leidziama registruoti zaideju komandoje), jei bus daugiau susesim ( su alau bokalais ), pasitarsim visi draugiskai, pakalbesim apie tikslus ir priemones jiems pasiekti, o tada susideliosim tuos 18 zmoniu. Su kiekvienomis rungtynemis vis stipres zaidybinis branduolis, automatiskai atsiras 1 ir 2 penketukai (Taip jau buna, kad visi yra norintys, tik ne visi galintys gerai zaisti) ir is tu 18 lieka 8 kurie zaidzia daugiau uz kitus. Tam mum ir reikia trenerio, kuris pastebetu visu potenciala ir isleistu zaist tiek kiek reikia ir kada reikia.

StandartinėParašytas: 25 Rgp 2008, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
reikia norinciu istikro zaisti nes galim realiai surinkti ir 30 bet kas is to ...jei 25 sedes visa laika ant suoliuko o susimete pinigu nemazai ir negales pazaist tai irgi nera malonumas ..paskui atsiranda pykciai kad neisleidzia ir t.t.for fun tai man skamba kad bilia prastumti laika..o zaisti kaip matem is praeitu metu galim ir turim sansa ir prizininkus patekti...

Su Doncia pilnai sutinku ir del trenerio ir del for fun..

StandartinėParašytas: 25 Rgp 2008, 10:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
Aš kaip renkantis komanda pasavivaliausiu :D Dabar yra aštuoniolika, kaip ir praeitais metais, ir manau tiek yra gerai, bo kai reikėjo ir Kauna važiuot, tai nuvarėm keliese? Be to praeitais metais, labai retai kada buvo, kad varžybose kažkas likdavo neregistruotas arba reikėdavo kažkam aukotis. Kaip ir praeitais metais vėl nusistovės branduolys, kuris daugiau mažiau žais pastoviai ir vėl bus žaidėjų, kurie nori būt komandoje, bet rečiau dalyvaus, bet manau jie ir patys supranta, kad nedažnai būdamas, daug žaist negausi :) Kitas dalykas, kad ir kaip čia skelbiamės tikslus, 100 procentų visų varžybų, ko gero neatžais nei vienas iš mūsų, bo čia laisvalaikis, ne darbas.

Dėl trenerio pritariu, alia čia taip sakant darbas, reik pasidomėt, praeitais metais bandžiau sudomint keliais linkais apie taktikas ir iš esmes kašio pagrindus, ar kažkam tai buvo įdomu ir naudinga nežinau, bet už žmogų tai suprantanti ir reguliuojantį žaidimą aš už!!! Nes pirmas sezonas parodė, kad reik nusistatyt, kas ką keičia, o tai įvykus chaotiškiems keitimams, patys pasimesdavom, turi būt visiem aiški rolė aikštėje, kad žinotum, kurioj pozicijoj žaidi, kurioj vietoj ir ką dengi gynyboj, o ne taip, kaip kartais vienas žaidėjas per rungtynes pabūdavo ir centru ir įžaidėju :) (gal kiek pasūdžiau, alia aišku, ką norėjau pasakyt :D )

Dėl naujokų, tai Dinus'a žaidžiantį mačiau, mano akimis ten problemų nėra, prakalėjo nžn, bet pamatysim, nėr čia ko diskutuot nemačius.

StandartinėParašytas: 25 Rgp 2008, 14:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E36
P.s. For fun galima zaisti salomeikoje sekmadieniais ;)

StandartinėParašytas: 26 Rgp 2008, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Gerai welnias pastebejo - nori zaisti for fun - gali kieme, ar salomeikeje kamuolius padavineti. O uz BMW gal tegul losia kas moka :D Del masinos turejimo - buti BMWistu galima netgi tada, kai to BMW neturi. Is asmenines patirties :)

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 11:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E36
Atleiskit, kad spirgu kaip ten su sale?
Ka mastom del aprangu?
As irgi siulau pirkti naujas, vienpuses (pvz. tamsiai melynas su baltu ar ka pansaus) + ant nugaros rasyti vardus (arba pavardes)
Bet tai daryti reikia jau dabar, kitaip vel gali tekti pirkti bet ka...
http://www.tuta.lt/index.php?option=com_productbook&func=viewcategory&Itemid=129&catid=18&Itemid=131
Labai geros kokybes aprangos, 150Lt +PVM (viso 177, jei pirktu krasta susigrazintu 75% PVM), nuolaidu pas juos kaip ir nera, bet uzlauzus gal koki 10Lt ir nuleistu :)
Dabar pateikus uzsakyma spali butu

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 13:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
Mes čia su doku biški ta tema šnekėjom, tai su aprangom yra du variantai:
A - jamam naujas, bet reikia tada šnekėt dėl rėmimo, nes šiais metais startinis yra du kart didesnis ir babkių susidarys tikrai nemažai, nes ir salę jamsim ilgesniam laikui, nei praeitais metais, taigi keep zis in mind :)
B - šiaip jau aprangas turim, mano nuomone visai neblogas, reik tik tuos užrašus užklijuot kam atsilupo, ir naujiems nariams padaryt.

Jei reik asmeninės nuomonės, tai man šiuo momentu labiau tinka B variantas, nes maniškė apranga dar gera, ne tiek ten tu varžybų buvo, kad būtų spėjus ji susidėvėt. Aišku jei dauguma nuspręs, kad daromės naujas, tai aš neprieštarausiu, tik sakau atsiminkit, kad babkių susidarys ir taip - man pvz du kart salė praktiškai iki gegužės, didesnis startinis, tai aš kaip i nematau reikalo vieną aprangą dėt į spintą :)

p.s. toj surašysiu viską muilu, daugiau bus kalbančių.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 15:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.05
Amžius:
50
Automobiliai:
E39 530D Touring
Vienpuses aprangas imti yra blogai, arba reikia tada du komplektus turėti. Nes jei atvažiuos komanda su tarkim irgi tamsia ( tai yra panašia spalva) , tai nieko gero iš to nebus. Nes tikėtis kad kita komanda turės dvipusę aprangą , tai .... . [-X Išvada arba du komplektai vienpusių arba viena dvipusė. Manau dvipusė pigiau bus nei du komplektai vienpusių. Tas pats liečia ir mūsų Kauno komandą.
Ir dar prisiminiau kas liečia aprangas, yra Kaune tokia firma kaip SPORTO FĖJA , ten aprangos tikrai žymiai pigiau http://www.sportofeja.lt/index.php?id=48 , tik kokybė irgi prastesnė. Ta prasme Tūtos visa galva aukščiau.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.30
Amžius:
41
Automobiliai:
EX E34 525
EX E38 740
EX E39 525d
EX Suzuki SVS650
EX E60 530d
Yamaha FZ6 S2 + Yamaha WR400
as ir uz senas aprangas, jei ka galim paklijuot tuos numeriukus, reklama ir zaist. Sulosem max po 10 varzybu ir jau norim nauju aprangu, ZVAIGZDZES blyn [-X

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 16:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
as uz senas aprngas...man jos visai patiko..

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 16:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E36
Mane tai nervuoja, kad tie lipdukai prie nugaros limpa :?
Gal kas gali sudaryt preliminaria samata?

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 17:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
uzsidek maike be rankoviu ir nelips..

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 18:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.16
Amžius:
41
as uz tai kad aprangos senos liktu.tikrai nera jos suvarytos.geriau kam lipdukai atsilupe persiklijuot ir vsio.kam pinigus i bala mest?neturit kur det?man siuskit :D

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 21:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.07
Amžius:
47
Automobiliai:
F10
As uz senas aprangas

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2008, 21:39 

Sveiki krepsininkai :)
As irgi uz senas aprangas, nes jos tikrai nera tiek susideveje kad reiktu keisti. Manau praktiskiau butu kai kuriems perklijuoti atsilupusius numerius ir viskas :)
Beje, pas mane yra atliekamas vienas komplektas su Nr 15 :lol:
Gal kam is naujoku reiktu? Vis geriau kad daiktas naudojamas butu, o ne spintoj guletu :)
O as liksiu istikimas savajam 69 :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 786 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 53  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery