Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 11:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Lie 2008, 22:41 

galeciau gal net pigiau apdraust

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2008, 09:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
o tai kiek % padidėja draudimo įmoka metams padarius avariją? nes nu 1900 lt tai aš apakęs... E32 su 3.5 varikliu ir sąlyga, kad tai "šeimos aitomobilis" (nes nei man nei bratkiui dar 25 nėra) man kainavo nepilnai 500 lt, na aišku dar priskaičiavo tai, kad nebepirmus metus pas juos draudžiamės, tai už lojalumą biški nuolaidėlę padarė :D Mažalitražė E36 ten pat draužiant tokiom pat sąlygom tai 330 lt lyg tais, jei neklystu...

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2008, 09:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.08
Amžius:
43
Automobiliai:
Ex: E39 '98 Shadowline
Jaguar S-Type V8
Nezinau kur jus tokias kainas randat.

Lapkriti draudziau savo BMW, kanavo 273 be viaruotojo amziaus ribojimo, nes draugei nera dar 25. Registruotas as pas save sodyboj Ukmerges raj. Graudimas Gjensedige.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2008, 16:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Na Gjensidige yra pac brangiausias draudimas jei esi jaunesnis [-X man uzkukavo virsh 1100lt duodu 100 procentu kad pas tave nurodyta, kad negali vairuoti jaunesni asmenys [-X , nes pvz kaip tokioj svetainei https://www.saugiai.lt man ismete reso europa draudimas kainuoja 399lt, pasiskambines suzinojau kad sioje svetaineja klaida :roll:

Tai va, persiskambinau visas draudimo imones,

Pigiausia yra Ergo lietuva draudziantis internetu gaunasi ~ 617lt
PZU lietuva 660lt preliminariai,

Visur kitur kosmosai :)

Geriausias tinklalapis http://www.apdrausk.lt

http://www.baltikums.lt/ net ir cia skambinau, pasirodo jie bankrutave. :lol:

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 08:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.08
Amžius:
43
Automobiliai:
Ex: E39 '98 Shadowline
Jaguar S-Type V8
simkas rašė:
duodu 100 procentu kad pas tave nurodyta, kad negali vairuoti jaunesni asmenys

Va butent, kad su brokeriu aiskinausi ir vienintelis tuo laiku Baltic Polis nebuvo nurodes amziaus ribos. Kitems draudimams uz tai, kad vairuos jaunesnis nei 25 metu reikejo primoket. Na gal dabar gjensedige pakeite salygas.
Galiu duoti paneles telefona ji parinks tau geriausia varianta. Draudziuos pas juos 4 metus ir galvos nesuku. :)

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
GSX600FK2
Cituoti:
Rizikos grupė

Dėmėsio, rizikos grupė nustatinėjama automatiškai pagal autoįvykius, kuriuose dalyvavo norimas apdrausti automobilis, nesvarbu kas jį tuo metu vairavo.

D0 - Automobilis draustas Jūsų vardu trumpiau nei metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D1 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D2 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei dvejus metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D3 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei trejus metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D4 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei ketverius metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D5 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei penkerius metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

D6 - Automobilis draustas Jūsų vardu ilgiau nei šešerius metus ir per pastaruosiuos 12 mėnesių neturėjote auto įvykių.

N1 - Per paskutinius 12 mėnesių buvote patekęs į autoįvykį, kuriame buvote pripažintas kaltu.

N2 - Per paskutinius 12 mėnesių buvote patekęs į du autoįvykius, kuriuose buvote pripažintas kaltu.

N3 - Per paskutinius 12 mėnesių buvote patekęs į tris autoįvykius, kuriuose buvote pripažintas kaltu.

N4 - Per paskutinius 12 mėnesių buvote patekęs į keturis autoįvykius, kuriuose buvote pripažintas kaltu.

N5 - Per paskutinius 12 mėnesių buvote patekęs į penkis autovykįius, kuriuose buvote pripažintas kaltu.

N6 - Per paskutinius 12 mėnesių automobilį vairavote neblaivus.

N7 - Per paskutinius 12 mėnesių automobilį vairavote neblaivus ir patekote į autoįvykį.

Papildomos instrukcijos rizikos grupės nustatymui:

a) Automobilį draudžiate pirmą kartą.
- Jūsų rizikos grupė yra D0.
- Pasikeitus automobilio savininkui, rizikos grupė automatiškai tampa D0, nepriklausomai nuo to, keliuose įvykiuose dalyvavo automobilis su praeitu savininku ar kiek metų praeitas savininkas turėjo automobilį.

b) Be eismo įvykių - per pastaruosius 12 mėnesių neturėjote eismo įvykių, kuriuose buvote pripažintas kaltininku bei nevairavote automobilio neblaivus.
- paskaičiuokite kiek metų vairuojate tą patį automobilį (ar kiek metų tam pačiam savininkui priklauso automobilis). Jei dar nepraėjo metai tai rizikos grupė yra D0, jei praėjo vieneri metai – D1, jei dveji metai – D2 ir t.t.

c) Su eismo įvykiais - per pastaruosius 12 mėnesių turėjote eismo, įvykių, kuriuose buvote pripažintas kaltininku ar vairavote automobilį neblaivus.
- Paskaičiuokite kiek turėjote eismo įvykių per pastaruosius metus. Skaičiuotini visi įvykiai dėl kurių buvo kaltas asmuo (nebūtinai savininkas) vairavęs automobilį, kurį norima apdrausti. Jei vienas autoįvykis, tai rizikos grupė yra N1, jei du esimo įvykiai, tai rizikos grupė yra N2 ir t.t.
- Jei vairavote automobilį neblaivus, Jūsų rizikos grupė yra N6.
- Jei vairavote automobilį neblaivus ir patekote į eismo įvykį, Jūsų rizikos grupė yra N7.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2008, 17:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
kažkokia nesamone čia rašoma dėl tos rizikos grupės.
pvz pirma karta isigijau automobili 2006 12 20 rizikos grupė D3 ( Civilinis draudimas kainavo 462lt). pirmas mano auto ir pirmi vairavimo metai. automobilis buvo perregistruojamas mano vardu ir tada jau draudziamas..
kitamet vėl draudžiusi BTA draudime 2007 12 20 rizikos grupė D1 (kainavo 410lt). antri vairavimo metai eina.

auto nepasikeite, avariju 0 . tai kaip čia taip idomiai gavos??

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2008, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.27
Amžius:
35
Automobiliai:
BMW E39 523
Nikas:
duzis
jegu neradai pigesnio..perregistruok masina ant tevu ..;) bent jau man taip dare nes avarija buvau turejes buvau kaltas, nera stazo:) tai sumokejom berods 270

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2008, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
GSX600FK2
Annoucements rašė:
kažkokia nesamone čia rašoma dėl tos rizikos grupės.

Manau nuo draudimo agento cia priklauso, ka parinks ta ir turesi.

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 11:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Visada reikia nueiti pas juos ir kalbetis. As pvz po kolkas neturejau nei vienos masinos ilgiau nei metus, bet nuejes i draudima jiems aiskinu, kad nuo to, kad as masinas keiciu blogiau vairuoti nepradedu ir t.t. Ir pas mane jau D4 rizikos grupe :) p.s. draudimo kompanijas keiciu pagal geriausios kainos santyki.

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2011, 02:18 

http://www.brokeriukas.lt pigiausias draudimas internetu. Draudimo skaiciuokle paskaiciavo 347 lt turint 1 ivyki.

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2011, 08:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.12
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 diesel
draudziuosi irgi http://www.draudimas.lt tai man 24, 2.5 variklis 3 men kainuoja ~300 pinigu, vazineja ir pana tai padares ten ta be stazo tai pabrangsta tik kokiu 20 lt + zalia korta gal kokie 5 lt

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2011, 10:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523i
simookas rašė:
draudziuosi irgi http://www.draudimas.lt tai man 24, 2.5 variklis 3 men kainuoja ~300 pinigu, vazineja ir pana tai padares ten ta be stazo tai pabrangsta tik kokiu 20 lt + zalia korta gal kokie 5 lt

nu nafik, as 4men sumokejau 120lt.

Kur jus tokias kosmines kainas randat?

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2011, 10:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.12
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 diesel
ergo skaiciuoklej kai ziurejau tai kol asmens kodo neivedziau 3 men ismente 120, pas mane kaba menka avarija(padaryta pries 2metus) ir sausio men tik isigalios 5m stazas, dar ir 25 neturiu tai vat taip va ir gaunasi kosmosai, visus draudimus isnardziau ka pigiausiai galejo pasiulyt tai 3men laikotarpiui 270, uz tiek dabar ir apsidraudes

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2011, 11:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523i
pas mane stazas 6metai, na kaip profilyje matosi,tai irgi 25 dar nera. Sausio menesi turejau smulkia avarija,bet ne su savo masina. Draudziausi per brokerius,tai gjsidige 120lt gavosi 4men.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery