Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 13:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Lie 2008, 21:05 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:2002
Variklis:330ci
Degalai:benzinas

Problema/klausimas:sveiki,gal patartumete tie,kas buvo susidure su ismetimo sistemos keitimu(tuning),kaip pvz HKS,milltek ar pan. kokia rinktis,nes kriterijai yra kazkiek pakelti ag ir kad butu geras garsas,bet NEERZINTU per daug vaziuojant tolimas distancijas,dekui uz atsakymus.p.s kaina iki 3000lt

StandartinėParašytas: 20 Lie 2008, 23:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.04
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 323i '98
uzh 3k gali ish turgaus imt ne HKS o kokis HGC :D jei nori ka nors gero tai jau ne 3000lt o 3000euru

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 10:34 

MieZHiuS rašė:
uzh 3k gali ish turgaus imt ne HKS o kokis HGC :D jei nori ka nors gero tai jau ne 3000lt o 3000euru

Tenka pritarti... Nes normalus sportinis išmetimas kainuoja tikrai nemažus pinigus. Nors kai pagalvoji, kad gaminami jie pilnai iš nerūdijančio plieno, turi didelio pralaidumo katalizatorius ir t.t. tai supranti už ką reik mokėti :) Nes jeigu tu nori, kad tau tikrai padidėtų AG tai už 3k lt nebent naudotą ką nors gali įsigyti. Ypač jei kalba eina apie pilną išmetimą. Netgi ant rimtų gamintojų sportinių išmetimų tas AG padidėjimas yra tikrai ne didelis.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:45 

klausmimas buvo ,tiem,kas buvo susidure su tuo,o ne siaip paburbeti,as pats zinau kiek kainuoja tos PILNOS sportines sistemos,bet klausiau as ne to,klausimas buvo zemiskesnis,rasti prineinama ismetimo sitema uz 3000lt,tokia ir radau http://cgi.ebay.co.uk/BMW-330i-E46-COUP ... .m14.l1318 VIS GERIAU nei standartine gamykline. p.s susidaro nuomone,kad situose forumuose megsta daugelis tik klaviatura paspaudyti..arba apie dyzeliukus pakalbeti.. :) (beje nieko blogo pries juos neturiu,i darba gerai su juo vaziuoti..)

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 20:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
o kuom sita bus geresne uz gamykline?
O apie sito forumo dalyvius..yra visokiu. Yra kas tikrai ismano apie tas sistemas ismetimo ir susidure..bet ne E46 skilty reikia klausti, cia valdo 320d, ir vietines reiksmes smulkmenos...

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 21:58 

Nereik sakyti, kad noriu sportinės išmetimo sistemos, nes kai kurie žmonės žodį sportas supranta kitaip :) Reikėjo rašyti, kad noriu garso tada ir kalba kita būtų.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 22:27 

nu i klausima kuo jis geresnis?..as neturiu atsakymo,jei supranti angliskai(o manau,kad supranti) tai tiesiog verta pasiskaityti,pas drauga m3 buvo to pacio gamintoja ismetimo sistema(nenaudoju zodzio sportine,kad visi suprastu) tik aisku kainavo beveik dvigubai daugiau,tad ir garsas dauk geresnis ,bei ant dyno testo 8 ag rode daugiau,ka sliecia mano,man tiek nesvarbu,kiek ag prides,nes pas mane ju jau uztenka,garsas buvo pimoj vietoj,bet garsas garsui nelygus,kitiem uztenka ir bakelio uz 200lt,ir gauge.....

StandartinėParašytas: 21 Lie 2008, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
mano nuomone jau geriau remus/supersprint/tubi/etc bakelis garsui pakeisti negu no name sistema.
Jei nori viso komplekto teks pakloti gerus pinigus, nes geru daiktu uz dyka nebuna, 3000lt uz VISA sistema yra per mazi pinigai.

StandartinėParašytas: 22 Lie 2008, 08:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
bmw E46 kompressor rašė:
nu i klausima kuo jis geresnis?..as neturiu atsakymo,jei supranti angliskai(o manau,kad supranti) tai tiesiog verta pasiskaityti,pas drauga m3 buvo to pacio gamintoja ismetimo sistema(nenaudoju zodzio sportine,kad visi suprastu) tik aisku kainavo beveik dvigubai daugiau,tad ir garsas dauk geresnis ,bei ant dyno testo 8 ag rode daugiau,ka sliecia mano,man tiek nesvarbu,kiek ag prides,nes pas mane ju jau uztenka,garsas buvo pimoj vietoj,bet garsas garsui nelygus,kitiem uztenka ir bakelio uz 200lt,ir gauge.....

ai, del garso. Siaip su tais ag, kad daugiau 8prisuko..tai zinai..koks dar stendas..galima ir paklaida, sukimo salygos pasikeite, gali pilnai svyruoti tie 10ag kad ir sukant ta pacia masina, tik kita diena ;) Isbandyta sitas jau ;)
As kaip turejau kazkada E36..tai buvo idetas rimtos firmos galinis bakelis, su didesnio skersmens vamzdziais...dvigubas toks, po atskira vamzdi ir bakeli 3cilindrams atskirai. Tai garsas tikrai normalus buvo, toks piktesnis. Tiesa, tas bakelis kainuoja >400euru.

StandartinėParašytas: 22 Lie 2008, 16:22 

bmw E46 kompressor rašė:

Šeip aš sportą suprantu truputį kitaip dėlto ir taip ir parašiau. Linksma kai skambina ir prašo sportinio bakelio ar sistemos ir svarbiausias kriterijus, kad kuo pigiau būtų :? Nėbūna šiam pasaulyje taip kokybė ir maža kaina yra du niekada nesuderinami dalykai.

O dėl sporto tai pvz tas pats SuperSprint'as turi dvi serijas viena Street kita Racing, va ta Racing aš suprantu kaip sportine, nes su ja net TA nepareisi, dėl decibelų skaičiaus :mrgreen: Nes didelio pralaidumo katalizatoriai plius vos ne tiesus išmetimas daro savo. :)

O jei reikia daug garso su mažai investicijų išsipjauni katalizatorių ir bus daugiau nei reikia garso :lol: Nes katalizatorius sugeria didžiausią dalį viso išmetimo garso :wink:

StandartinėParašytas: 22 Lie 2008, 17:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E30 318is 89'
E36 318is 98'
E83 3.0d 07
tai, kad ponas sportininkas nepazymejo kokiam sportui, sunku cia kanors pasiulyti...

StandartinėParašytas: 22 Lie 2008, 20:20 

va tokie pasisakymai man patinka...kas liecia firmas tai MILLTEK nera NO name FIRMA http://cgi.ebay.co.uk/BMW-M3-E46-EXHAUS ... .m14.l1318 (cia tos firmos kur pas drauga) ji yra gerai zinoma UK,vietinis gamintojas,jei taip galima pasakyti,anglijoje aplamai yra dauk pigesnes tiuningo detaliu lyginant su lietuva,nes lietuvoje aplamai niekas negaminama,dazniausiai siunciama is vokieciu aer statu,o jei uzsisakai tai laukai menesi ar daugiau..cia viskas kitaip ,kelios dienos ir preke pastave rankose.cia tik siaip tar kitko,nes aplamai dauk tiuningo firmu yra UK,tik jos nera zinomos lietuvaiciams,nes nera inportavimo ju,tad sakyti no name..kazkiek per stipriai,kai nezinai.. :wink:

StandartinėParašytas: 22 Lie 2008, 21:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
tai jei tai yra vietines reiksmes firma ir niekas jos daugiau tarptautineje arenoje nenaudoja, vadinasi ji turi buti arba labai ekskliuzyvine arba labai paprasta. sprendziant is kainos man persasi antras variantas, na o lietuvaiciai renkasi tai, ka pagrinde renkasi visa vakaru europa arba usa. jei nori sportinio garso tai kaip kazkas patare issipjauk katalizatorius, o jei nori sportinio duslintuvo - atverk placiau pinigine.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 08:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
ekspertai, o kas bus, kai ispjaus katalizatorius is m54b30? neuzmirskim, kad 4x lambdos stovi, dvi pries katalizatoriu-dvi uz...
O del tos firmos :D uk zinoma, vietines reiksmes, nu tai no name, kitaip nepavadinsi. Pas mus lietuvoj ir populiarus yra dedes vasios ismetimo sistemos, greit padaro, per kelias dienas, bet kitose salyse nebuna, tik lietuvoj...geri tavo argumentai...
UK yra pigesniu detaliu? Taip, sutinku, kad pigiau kainuoja. Bet tu imi vietiens reiskmes firmas, ir lygini kaina su normalios firmos kaina lietuvoje. Aisku, kainu skirtumas tarp rimtu firmu detaliu uk ir lt skirtumas bus.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 14:40 

ablasiejus rašė:
ekspertai, o kas bus, kai ispjaus katalizatorius is m54b30? neuzmirskim, kad 4x lambdos stovi, dvi pries katalizatoriu-dvi uz...

Nepamiršk, kad Lietuvoje gyveni, pas mus gi auksinių rankų burelis. Labai norint galima apgauti viską.

Kas liečia kainas tai duodu pvz. imkim kokį nors OE katalizatorių:

Auto gamintojas perka iš BOSAL su gamintojo logotipu
Gamintojas užsideda antkainį ir parduoda vietiniams pardavėjams
Vietinis pardavėjas užsideda antkainį ir parduoda į mažmeną
Gauni kaina padėk dieve, nes antkainiai ten eina ne po 10 ar 20 procentų o po 100 ir daugiau
Iš ko gi auto atstovai Lietuvoje gyvena? Iš auto pardavimų? :lol: Iš tų pačių dėtalių :wink:

Finale gaunasi atsovybėje kaina kokie 3 ar 4 tūkst. bet su auto logotipu
O pas tos pačios įmonės atstovus gaminančius tą išmetima per puse pigiau tik kad be auto logotipo.

P.S. BOSAL aš čia ėmiau tik kaip pavizdį, kadangi jis išmetimą gamina tikrai ne vienam ir ne dviem automobilių gamintojams.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: