Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 06:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Sau 2008, 12:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
Tai pavardink privalumus prieš MK III.

O pirkai per skelbimus iš autopliuso?

StandartinėParašytas: 23 Sau 2008, 13:08 

visu pirma: DVD, t.y. greičiau nuskaido info, gali kišti navigacinį DVD, o ne cd (tarkime - yra žemėlapių DVD, užimančių apie 9 GB).
antra: galima suinstaliuoti lietuvių kalbą.
....nuskaito ne tik cd ar dvd, bet ir cdrw, dvdrw.
ir t.t., ir pn.

pirkau ne iš autopliuso (ten buvau radęs už 1200). Draugas suveikė (daug važinėja po LT).

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
pas drauga atsitiko tokia problema, pradejo mirget ekranas, pas ji mazasis. kas galetu but? anksciau viskas veike normaliai :roll: koks ten MK pas ji neradom niekur parasyta, bet skaito navi CD

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 11:07 

Uzeini i Set Meniu, ir ziuri virsutiniam desiniajam kampe..
Atrodo taip: SW ?-?/??
pirmas skaicius pasako kurios kartos MK navi kompas
1-MKI, 2-MKII, 3-MKIII, 4-MKIV
antras skaicius pasako ar spalvotas monitorius ar mono
1-color, 2-mono
trecias skaicius pasako grafines aplinkos versija
MKI paskutine versija yra 80
MKII - 81
MKIII - 63
MKIV - 00 (reiskia 100)

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
Uzeini i Set Meniu, ir ziuri virsutiniam desiniajam kampe..
Atrodo taip: SW ?-?/??
pirmas skaicius pasako kurios kartos MK navi kompas
1-MKI, 2-MKII, 3-MKIII, 4-MKIV
antras skaicius pasako ar spalvotas monitorius ar mono
1-color, 2-mono
trecias skaicius pasako grafines aplinkos versija
MKI paskutine versija yra 80
MKII - 81
MKIII - 63
MKIV - 00 (reiskia 100)

reikes paziureti pas save kokia versija.

man nepatinka kad tarp SET meniu nera galimybes keisti ekrano spalva, aisku ji derinasi prie salono ir jo kremines spalvos, bet kartais noretusi nors trumpam kitos spalvos...

kaip suprantu tam reiketu "perinstaliuoti" softa, ar as cia nusisneku ?

jei softas visdelto perinstaluojamas tai kokios naudos is to galima tureti ? ar atsiras kokios nors funkcijos papildomos ar dar kazkas? harware turbut liesti nereikia? kas daro softo updatus? kiek mazdaug kainuoja? ačiū.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 13:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
sickdog rašė:

jei softas visdelto perinstaluojamas tai kokios naudos is to galima tureti ? ar atsiras kokios nors funkcijos papildomos ar dar kazkas? harware turbut liesti nereikia? kas daro softo updatus? kiek mazdaug kainuoja? ačiū (rašykime lietuviškai).

Reikia atnaujint navi kompiuterio mikropragramą. O tai padaryt nesunku ir pačiam. Tereikia "išsikept" CD arba DVD (priklausomai nuo to, koks tavo navi kompas, įdėt jį vietoj žemėlapių disko ir sekt TV ekrane esančius nurodymus. Tiesa... nesumanyk šią procedūrą atlikdamas ištraukt raktelio iš spynelės, nes tada tai mišios. Trumpai tariant, principas toks pat, kaip atnaujinant DVD grotuvo ar kompiuterio optinio kaupiklio mikroprogramą.
O reikiamus failus rasi internete, forume čia kažkas buvo surašęs tinklapius, kur jie yra. Man rodos, kad sanimda buvo pasistengęs.
P.S. Pas mane neatnaujinta, o ekrano spalvos keičiasi. Kalbu apie MK III.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 13:53 

sickdog rašė:
reikes paziureti pas save kokia versija.

man nepatinka kad tarp SET meniu nera galimybes keisti ekrano spalva, aisku ji derinasi prie salono ir jo kremines spalvos, bet kartais noretusi nors trumpam kitos spalvos...

jei softas visdelto perinstaluojamas tai kokios naudos is to galima tureti ? ar atsiras kokios nors funkcijos papildomos ar dar kazkas? harware turbut liesti nereikia? kas daro softo updatus? kiek mazdaug kainuoja? ačiū (rašykime lietuviškai).

Jei atidžiau perskaitytum šitą threadą, pamatytum jog softo updeitus ir tweakus daro Vyciokas
Beje, man irgi pas jį reiktų apsilankyt. Nors dar vienas variantas, tai tartis su biržų asais, jei jie netingėtų užsiimt.
Galima bandyti ir pačiam modifikuot firmware, kogero su šituo: http://www.x5world.com/navigation-syste ... tweak.html
Dar labai būtų smagu i-bus'ą pasijungt ir su navcoderiu šį bei tą patweakint
http://www.x5world.com/navigation-syste ... eased.html

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 14:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Kazbekas rašė:
Reikia atnaujint navi kompiuterio mikropragramą. O tai padaryt nesunku ir pačiam. Tereikia "išsikept" CD arba DVD (priklausomai nuo to, koks tavo navi kompas, įdėt jį vietoj žemėlapių disko ir sekt TV ekrane esančius nurodymus. Tiesa... nesumanyk šią procedūrą atlikdamas ištraukt raktelio iš spynelės, nes tada tai mišios. Trumpai tariant, principas toks pat, kaip atnaujinant DVD grotuvo ar kompiuterio optinio kaupiklio mikroprogramą.
O reikiamus failus rasi internete, forume čia kažkas buvo surašęs tinklapius, kur jie yra. Man rodos, kad sanimda buvo pasistengęs.
P.S. Pas mane neatnaujinta, o ekrano spalvos keičiasi. Kalbu apie MK III.

idomu, ačiū uz inofmracija.

beje siendien per pietus ijungus SET bandziau rasti versijos skaiciukus.. nieko panasaus neradau -.- ... kas cia galetu buti ? gal mano versija supersena kad nerodo ? :lol:

bagazinei stovi DVD irenginis bent jau ant jo taip parasyta.

na ka bandysiu tada googlint ir searchint, gal atknisiu ka nors.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 14:28 

sickdog rašė:

idomu, ačiū (rašykime lietuviškai) uz inofmracija.

beje siendien per pietus ijungus SET bandziau rasti versijos skaiciukus.. nieko panasaus neradau -.- ... kas cia galetu buti ? gal mano versija supersena kad nerodo ? :lol:

bagazinei stovi DVD irenginis bent jau ant jo taip parasyta.

na ka bandysiu tada googlint ir searchint, gal atknisiu ka nors.

Jei DVD, tada MKIV
http://www.x5world.com/articles/all-bmw ... m-faq.html

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 14:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
sparcy rašė:

nors zinai kai paziurejau tavo nuruoda pradejau abejoti ar pas mane DVD :? , uzknisa kad nera laisvo laiko ne tokiems elementarems dalykams paziureti... tuo labiau pas mane ir ekranas tas maziukas o ne didesnis, tai kazin ar buna MKIV su mazu ekranu ?

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 15:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
hm, kazkaip azartas pakilo, gal gerbiamieji dar turite kokia nors noruoda i foruma ar saita su naudinga informacija, FAQ ir tt, ypac idomu butu kad tai butu surista su E38... thanks.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 15:17 

Siaip labai daug info rasi cia ir cia

Pradziai tikrai uztenka tos info kur yra situose dvejuose saituose. O ten jau jeigu bus idomu toliau/giliau lyst, tai ieskai interneto platybese.. :wink:

P.S. As kazkodel labai abejoju kad atnaujinus navi softa pas tave atsirask BC ekrano spalvu keitimas. Man atrodo tas spalvu keitimas naujesniuose BC atsirado. Pas mane auto 99 metu, navi yra MKII, ekrano spalvu keitimas yra (3 skirtingi spalvu deriniai).

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 15:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
paskaitinejau truputi ta rusiska, neblogas saitas, abar truputi aiskiau. BET visur raso ir apraso viska kas susije su didesniu ekranu :? , kazkaip nemaciau nieko skirto mazajam ekranui...

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 15:37 

Na matai, ten hebra pagrinde visi MKIV susideje, daugiausia navarotu jis turi. Ir kompas navi galingiausias, perspective view labai graziai atrodo. =D> :)
O ekrano dydis tai nelabai svarbu is esmes. Bet as kitais metais pas save keisiu savo MKII i MKIV ir 4:3 keisiu i 16:9 :)

StandartinėParašytas: 15 Lie 2008, 16:00 

sickdog rašė:
paskaitinejau truputi ta rusiska, neblogas saitas, abar truputi aiskiau. BET visur raso ir apraso viska kas susije su didesniu ekranu :? , kazkaip nemaciau nieko skirto mazajam ekranui...

Pas mane "mazasis" ekranas ir MKII.
MKI nesijungs neturi I-BUS'o. Bet, kaip suprantu softą jam galima perrašyt. O spalvas ir kt. pakeist su NaviTweak.
Nufotkink savo "teliką", tai ką jis rodo paspaudus "SET",o taipogi koks ten CD ar DVD skaitytuvas.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery