Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 13:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 13:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Reikia keisti aktyvios anglies filtrą! Jei nekeisi, finalas bus tas, kad kuro bakas susirgs :cry: ir pradės tas kur dabar 4lt/ltr bėgti lauk.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 15:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
Kesioras rašė:
Reikia keisti aktyvios anglies filtrą! Jei nekeisi, finalas bus tas, kad kuro bakas susirgs :cry: ir pradės tas kur dabar 4lt/ltr bėgti lauk.

a vot ir ne, radau paprastesni buda, laikina aisku, bet buda. Ne iki galo ipilimo zarnos dangteli uzsukti ;) ir nieks nedungsi :) ir nebega, ir negaruoja ten nieko., bent jau nesijaucia :)

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 15:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Krabassss rašė:
a vot ir ne, radau paprastesni buda, laikina aisku, bet buda. Ne iki galo ipilimo zarnos dangteli uzsukti ;) ir nieks nedungsi :) ir nebega, ir negaruoja ten nieko., bent jau nesijaucia :)

Buvo ir man tokia mintis, tačiau važiavau net ir su visai nusuktu dangteliu - nepadėjo... vienok, ten kur jau užpylimo šlanga jungiasi su baku, bake stovi tokios kaip durelės, kuris atsidaro užpylinėjant benzą (beveik gali nuimti šlangą nuo pilno bako - benzas iš jo nelabai bėgs!).
Taip kad ir dangtelio atsukimas didelės įtakos nedarė (bent jau man).

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 16:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
aha, ja ja, maciau kaip beveik nebego, kai servize man nuiminejo baka ir nupilinejo benza :) meistriukas dusa gavo :mrgreen: buvo ten tas voztuvelis, bet vistiek bega per ji jei nuimi, tai vadinas ir garai iseina. Tas voztuvelis ten reikalingas tam kad kada tu startuoji nuo sviesoforo tau benzas per ipilyma neislektu :mrgreen:

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 16:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Krabassss rašė:
aha, ja ja, maciau kaip beveik nebego, kai servize man nuiminejo baka ir nupilinejo benza :) meistriukas dusa gavo :mrgreen: buvo ten tas voztuvelis, bet vistiek bega per ji jei nuimi, tai vadinas ir garai iseina. Tas voztuvelis ten reikalingas tam kad kada tu startuoji nuo sviesoforo tau benzas per ipilyma neislektu :mrgreen:

Nu krč, visko gali būti :) sakau kaip man buvo...
vienžo faktas tas, kad kaltas aktyvios anglies filtras - teisingas sprendimas yra jį pakeisti, apeitinių sprendimų galima sugalvoti daug :) pvz prigrežioti skylių bake ;)

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
47
Automobiliai:
W166
zilvakas rašė:
vat as ir pastebejau kad kai puse ir daugiau bako benzino yra ir niekas nedungsi. as pirma karta kai sustojes prie sviesoforo isgirdau pamaniau kad man ivaziavo i subine - islipau ir pradejau dairytis i paskui mane stovinti golfuka - visi tik paziurejo kaip i durna ir nuvaziavau nesuprates kas nutiko. Paskui tik issiaiskinau kad bakas. Bet dabar benzo laikau daug bake ir bedos su dungsejimu nera :).

Lygiai tokia pat bėdą turėjau prieš metus. Išeitis paprasta, kaip kažkas jau minėjo, keiti aktyvios anglies filtrą ir bėdos dings. Aš šią bėdą buvau išsprendęs pigiau: nusiėmiau tą anglies filtrą ir gerai jį išdaužiau ir prapūčiau (daaaug žvyro viduj buvo) ir važinėjau po to be jokių papildomų garsų. O tas filtras, kaip aš suprantu, yra skirtas tam, kad susikaupę kuro garai būtų prafiltruojami (gal kiek nukenksminami) prieš jiems patenkant į atmosferą. Matyt pabijojo žaliūjų gamintojai :lol:

StandartinėParašytas: 08 Sau 2009, 08:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.08
Amžius:
37
Automobiliai:
E38 728 M 98/11
gal jau geriau filtruka pakeist uz 200 lt nei pastoviai su 60lt. bake laikyt :) ???

StandartinėParašytas: 16 Kov 2009, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
kaip ten su tais benzino bakais?Atejo laikas ir man ji keisti zut but.Ar tinka nuo 99m. bakai i ta modeli kuris eina 94-98.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery