Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 10:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Bir 2008, 21:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.31
Amžius:
35
Automobiliai:
ex E36 91' M50B20
now E39 03' M54B22
Automobilio, apie kuri norite paklausti [E36] sedanas
Pagaminimo metai: 91
Variklis:m50
Degalai:95

Problema/klausimas:nu gal man cia sunku bus paaiskint , bet pasisitengsiu kaip nors. Vienu zodziu atejo vasara, tai sugalwojau susitvarkyt keleivio puses dureliu stikla, nes kai pirkau masina toks begelis aliuminis kur prie stiklo prikliejuotas turetu buti pas mane buwo nukrites, tai priklijaves, pritvirtinau stikla prie pakelejo, tai man kazkaip stikla skersai kelia ir plesia ta begeli nuo stiklo arba keliklio kojeles isplesia lauk , gal kaip eina ten kanors reguliuot, nes desine puse truputi greiciau pakele nei kaire ? :cry:

StandartinėParašytas: 08 Bir 2008, 17:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 M43B16 cupe ex E36 328is M52B28 ex E36 316i M40B16 92m
pas mane lygei tas pats. tai kolkas sios bedos neisprendziau. o ten niekas nesireguliuoja. bandemlankstyt tai isvis nesamone gavos. greiciausiai kita isidek ir nebus bedos.

StandartinėParašytas: 08 Bir 2008, 17:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.12
Amžius:
35
Automobiliai:
ex E36 325td 96'
E30
ten kur begioja tokia saiba begiuose atsukus ta begi ji galima reguliuot auksciau zemiau, taip reguliuojasi lango 4jimo kryptis. tai atsuki ta varzta padarai pvz zemiau ir paziuri kaip langas vaiksto, jei blogai tai reiskia atsuki ir pakeli auksciau. as sau susireguliavau, nors teko truputi grazta i darba paleist, kad daugiau paslinkt.

StandartinėParašytas: 08 Bir 2008, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
EX.E36 316i Sedanas M40 91-92
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
E46 320d Touring 2003 facelift
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
O as irgi wargau wargau, vis pries gala pasikrepdawo langas.jau nerwai buwo paeme.Galvojau gal dureles pasilenkusiuos nes jos buvo dauztos.Kai isidejau kitas problema isliko.Pabandziau kitka.I visas gumas kur waiksto langas pripurskiau skysto silikono. Dabar langas lengwai darinejasi ir nebesikreipia. 8)

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 06:48 

pas mane lygiai tokia pati beda buvo. Cia tikriausiai visu E36 lyga, Ten kur lango pakelimo mechanizmas yra du loveliai prie kuriu tokiomis plastmasemis prisitvirtina dvi traukes, ir dazniausiai viena is siu plastmasiu luzta ir langas nepepasikelia, arba keliasi skersai.Problema isppresti gan paprasta tiesiog reikia pakeist si plastmasiuka, bet problema tame kad nauja galima nusipirkt tik Krasta Auto'j nors jo kaina nedidele +/- 10 lt bet reikia apie menesi laukt kol pristatys, as nusipirkau srote,bet teko truputi pavargt kol radau..

StandartinėParašytas: 03 Lie 2008, 09:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
silver3 rašė:
pas mane lygiai tokia pati beda buvo. Cia tikriausiai visu E36 lyga, Ten kur lango pakelimo mechanizmas yra du loveliai prie kuriu tokiomis plastmasemis prisitvirtina dvi traukes, ir dazniausiai viena is siu plastmasiu luzta ir langas nepepasikelia, arba keliasi skersai.Problema isppresti gan paprasta tiesiog reikia pakeist si plastmasiuka, bet problema tame kad nauja galima nusipirkt tik Krasta Auto'j nors jo kaina nedidele +/- 10 lt bet reikia apie menesi laukt kol pristatys, as nusipirkau srote,bet teko truputi pavargt kol radau..

visu pirma pasiziurekite ar pekelejes nesukreivintas ..gal smugis buvo... gal issoka..ir visai cia ne lyga...
masinos istorija ir tiek...jei palsmasiukai geri... as pasikeiciau pakeleja ir viskas ok buvo..srote pirkau kazkada..tik nepameni uz kiek..plius dar reguliuojasi pakelimas..kad neperkreiptu..pasisrdyt ir pazaisti tereikia..

StandartinėParašytas: 04 Lie 2008, 02:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
EX.E36 316i Sedanas M40 91-92
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
E46 320d Touring 2003 facelift
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Nzn.man tai ir silikonas gerai padejo.Jau menesis praejo o dar viskas twarkoje :) + dar tie plasmasiukai biskuti paluzineje.

StandartinėParašytas: 08 Lie 2008, 23:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
stiklas prie tu begeliu klijuojasi o jei klijiai atsoka tai tada ir kreivojasi priputus skysciu beda laikinai gali dingti nes tada stiklas lengvai vaiksto. o begeliu reguliuot tikrai nepatariu nes po tokiu regulevimu man masina pati du stikus sudauze teko i servisa varyt kad atgal viska sureguliuotu. [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: