Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Sau 2025, 21:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Vas 2008, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.15
Amžius:
35
Taip... taip... taip... Kokie visi drasus ir visi ardo ir tvarkosi patys :) Galiausiai atveza visa deze padaliam ir nuleistom galvytem praso kad surinktu.Jusu masina darykit ka norit,bet kaip sakoma.. Nemoki p..t nereikia lyst :wink:

P.S. 861020024

StandartinėParašytas: 13 Vas 2008, 15:13 

kai kuriem kas labai nori tas pasidaro, svarbu kad rankos tavo butu is tinkamos vietos isdyge !!! [-X , as ka noriu ta pasiekiu, o automatine greiciu deze - ne pasaulio pabaiga.

StandartinėParašytas: 13 Vas 2008, 15:14 

zoidberg o hidrotransformatoriai yra restaurojami?, beje butent keliais zodziais paaiskink koki biesa jis toi dezeje atlieka jis kaip grandis tarp automato ir variklio. tai cia tipo nuo variklio sukiu sukeliamas tepalo spaudimas tai kaip ir pompa viduje jo yra

StandartinėParašytas: 13 Vas 2008, 23:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.15
Amžius:
35
Dr.Zoidberg : manau ne tau mane mokinti ir tuo labiau ta kuris ruosiasi ardyti deze :wink: Pusles yra restauruojos ir lietuvoj,mielas kolega.Kaina svyruojanti ~ 600lituku.O toliau tebunie taip kaip tu sakai [-o< Sekmes darbuose #-o

StandartinėParašytas: 14 Vas 2008, 01:38 

bet va klausimas kaip patikrinti ta pusle, gal joje ir yra problema o as imu ir bereikalo deze paskleidziu:D
ar tik nereiks keitimo budu tai patikrinti i tvarkinga?

StandartinėParašytas: 14 Vas 2008, 23:38 

zoidbergai, koks tavo vardas, ziurek butu imanoma susibegti su tuo zmogeliu kuris lukstena tas dezes kaip saulegrazas ir gal but diagnozuotu buten kur gedimas slypi anapus :D

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 20:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Syncro rašė:
Dr.Zoidberg : manau ne tau mane mokinti ir tuo labiau ta kuris ruosiasi ardyti deze :wink: Pusles yra restauruojos ir lietuvoj,mielas kolega.Kaina svyruojanti ~ 600lituku.O toliau tebunie taip kaip tu sakai [-o< Sekmes darbuose #-o
Uztarsiu truputi kolegas.Kad zmogus dirba salia tu,kurie tvarko automatines dezes,tai dar ne irodymas kad jis ir jo kolegos meistrai-asai.As jau pasakojau forume nutikima su mano automatine deze.Budavo taip,kad paspaudus virs 120 pradedavo musti dezes tepala per dezes matuokle.Nuvariau i Garliava("Daivanta"-Algirdo13).Tipo uzsikises alsuoklis,tipo pakrapste,atkimso.Isvaziavau,pabandziau-kaip taske taip ir liko.Ju verdiktas-ardyt deze ir ziuret.Sekantys meistrai-paneriu 1.Ten irgi itare alsuokli tipo pravale/kaip ir po pirmo remonto,taop ir cia,pokyciu nulis.Apziurejau ta alsuokli pasikeles pas pazistama servise-tai kad ten ne tik kad isvalyt,bet ne rankos uzkist neina.o jie visi"vale" ir dar esant karstam variklu(na ir dezei zinoma)Galu gale pasieskojau info.pasirode kad buvau perpyles 0,5 l tepalo.taip kad jei zmogus iesko info tai tikrai ras ir pasidarys.O tu
Syncro jau gimei mokedamas remontuoti aut dezes?kazkaip zvelgdamas i metus po tavo nic'ku nemanau kad ir tos patirties vezimu veztai.Labai jau tu cia grieztai su tais mokymais.Internetas -toks dalykas,neretai nezinai kas sedi prie kito kompo ir su tavim diskutuoja.Kita karta tavo ziniu bagazas gali pasirodyt labai jau skurdus.lyginant su tavo pasnekovo.Jei jau toks aut deziu zinovas,tai galejai padet kolegai patarimais,kaip tai padare Dr.Zoidberg,uzuot primetes kazka tai.Raktus padavinet ar dezes korpusa isplaut,prie meistro visi cia sugebetume :wink:

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 23:50 

Saunuolis ude, ir zoidbergas, na matau yra zmoniu kurie tikrai nori padeti, as jau buvau nuleides rankas, susipirkau ciut ne visa bagazine mechanines dezes permetimui, bet zinot ka vis del to remontuosiu automata, nzn kodel bet manau man pavyks, daug mas zinau kas kaip ir teks viska ardyti ir paciam ziureti kame problema, kalbejau ne su vienu meistru, tai dave suprasti kad tu esi niekas dabar eina triptronikai steptronikai kuriu remonto kaina kurkas didesne , tad kokiam ciurbanui neduosiu uzdirbti to 1000lt kai galiu pasidaryti tai pats, o astuoniolikmeciui manau reiktu dar knygu paskaityti pries ka nors rasant, asas matai atsirado tokiu pilna garaziniu, bet kai reikia padaryti dingsta visos zinios.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2008, 14:06 

na va pradejau ardyti deze, turiu keleta klausimu: kuom plauti visas dalis kad nepakenkti kumelem ir ivariom dalim, beje del frikciniu diskeliu, jei yra grioveliai ir uzrasai dar aiskiai iskaitomi, tai cia kaip ir geras dar? ar vistiek keisti ir nesukti galvos

StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.15
Amžius:
35
Plovimui vaispiritas.O del diskeliu juos reikia matuoti,ir kiekvienai dezei ir begiui jie eina skirtingi.

Del datos tik dabar pamaciau :oops:

StandartinėParašytas: 20 Bir 2008, 18:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.15
Amžius:
35
Automobiliai:
E34 525 tds touring
man pradejo buksuoji tj sakes dezei . tik pajaucet kad deze buksuoja stojat ir niekur nevaziuojat ! nes sudegs dar daugiau sikeliu ir visokiu gumeliu o gumeles galima pirkti tik rem komplekte kurio kaina - 1400lt man taip atsitiko tai pasikeiciau i mechanika :)
nesutinku del taves . valyciau su benzu as ir meistras mano valo dezes su benzu . beje ziurek ar stabdziu juosta nepamelus ir t.t. jei kas melina tj jau mesk lauk ir nauja dek . jei kas domina tai klausk mates daug deziu ivairiuosiu as :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery