Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Lap 2024, 05:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 09:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
Automobilio, apie kuri norite paklausti E38
Pagaminimo metai:
Variklis:
Degalai:

Problema/klausimas: pas mane kai atidarai duris visada uzsidega salono lemputes... ar imanoma kazkaip nustatyti, kad atidarinejant duris neuzsidegtu tos lemputes? nes dabar iskrauna akuma kai duris atidarytos... o akumas vos gyvas.
ir ar kartais neturetu kaip nors signalizuoti koks gongas kai palieki sviesas ijungtas. pas mane tik paraso, kad ijungtos sviesos, bet nerekia niekas. cia sugedes koks gongas?
palikau ijungtas sviesas ir iskrove vel ta akuma... dabar nori nenori jau reikes pirkt nauja...

StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 13:56 

Nuspaudi bendra sviesu ijungimo/isjungimo mygtuka (tuoj vietoj, kur liukas darinejasi) ir palaikai ji. Nuo tol salono sviesos nebeisijungines atidarius duris. Jas ijungt tokiu pat principu. Beje, sitas dalykas man rodos manuale aprasytas :P
O del garsines signalizacijos.. Pas mane kai ijungtos sviesos ir uzgesintas variklis tik atidarius duris iskarto pradeda pypset ir rasyt per OBC :)

StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 17:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
tai va... o pas mane nei atidarius duris nei tiesiog isjungus degima niekas nepypsi kai sviesas palieki ijungtas, o tik raso skydelyje apie tas sviesas ijungtas... kame reikalas?

StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 17:52 

Tai patikrink ar veikia tas pypsas. As nezinau ar yra koks kitas budas ji patikrint, apart surast kur jis patalpintas ir pajungt jam itampa tiesiogiai..... :roll:

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 08:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
o kas zino, kur tas pypsikas patalpintas???

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 10:56 

Kur patalpintas nezinau, pabandyk http://www.realoem.com arba http://www.bmwfans.info paieskoti...

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Gonga patikrinti galima per check control funkcijas. Kaip paleisti check control funkcijas pasiieskos forume nes rasiau jau tikrai ne viena karta visa procedura.

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 13:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
gongas pas mane manau veikia... nes as esu uzsistates greicio limita ir kai virsiji supypsi ir kai be minutes valanda buna taip pat... o va kai palieki ijungtas sviesas ir atidarai duris ne... ten man atrodo visai kitas garsas turi buti, bent jau mano E36 taip buvo, tai vadinasi kitas kazkoks garsiakalbis yra...

StandartinėParašytas: 17 Bir 2008, 13:50 

O pagal mane tas pats. Nes ir garsas kazkuo primena ta, kuris buna kai pajudi su neuzdarytom durim, ir sklinta is ten pat (bent jau taip pasirode..). Gal pas tave atjungtas tas garsinis ispejimas? Bet nesu tikras ar ji galima atjungt.. :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: