Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Sau 2025, 01:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Spa 2005, 10:43 

Laba visiems! Kadangi tik neseniai isigijau savo svajoniu masinike BMW noreciau kad man padetumete. Gal galetumete pasakyti kas gali buti jeigu durys sunkiai užsidaro ir tuo paciu langas neatsidaro neuzsidaro. Kaip manot ar tokius dalukus galetu tame servise Sietyno 8 pasiziureti.
ačiū uz pagalba! :D

StandartinėParašytas: 09 Spa 2005, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.08
Amžius:
45
Automobiliai:
E38 730i 95'EX
E46 330d 02'EX
E60 525D 07'
gales paziuret zinau 100%

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 01:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
sietyne ten teks laukti jauciu iki lapkricio... siaip as tai pats tvarkiausi sau langa :)

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 07:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
tai, kad temų apie Couipe langus tikrai jau buvo prirašyta. nepulkim iškarto kurti naujos temos, o naudokimės paieška. negi tai reiks man kiekvienam naujokui aiškinti?

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 11:00 

all set rašė:
sietyne ten teks laukti jauciu iki lapkricio... siaip as tai pats tvarkiausi sau langa :)

pavyko? kas per problema buvo pas tave?

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 16:25 

anciukas rašė:
Laba visiems! Kadangi tik neseniai isigijau savo svajoniu masinike BMW noreciau kad man padetumete. Gal galetumete pasakyti kas gali buti jeigu durys sunkiai užsidaro ir tuo paciu langas neatsidaro neuzsidaro. Kaip manot ar tokius dalukus galetu tame servise Sietyno 8 pasiziureti.
ačiū uz pagalba! :D

apziurek gerai durelese esanti "uzrakto" mechanizma, ir tuo paciu ir kebule esancia "detale" kuria tas uzraktas apsikabina.

man durys sunkiai darinejosi kai i duryse esanti uzrakta buvo prisirinke daug dulkiu ir smelio visokio, uzteko apsikuopti ir gerai nupurksti WD40.

del stiklo nesikilnojimo, tai isitikink ar atidarius tas dureles uzsidega svies salone. jei ne -- nenusispaudzia toje "detaleje" ant kebulo esanti mygtukas. jis gali nenusispausti jei nusidrozhusi ant tos detales tokia plastmasine "danga" (o ji gali nusidrozhti butent del stringancio uzhrakto). man uzteko pasukti ta plastmasine danga taip, kad nutrinta puse atsidure tokioje padetyje, jog nebetrukdo.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 16:47 

pas tave langai Automatiniai? Jai taip tai pasiziurek isiardes ar isvis Laidai pajunkti. nes as taip pat kaip nusipirkau savo svajoniu E36 2.5 tai matyt dausta buvo ir langus pamirso pajunkti. :D

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 18:04 

langai su knopkem kilnojasi, shviesa salone atidarius duris uzhsidega, bet vairuotojo pusej atidarius duris stiklas nepasislenka zhemyn

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 18:58 

Tai gal yra atjungtas auto langu nuleidimas.Matyt kazkas yra kises nagus prie varikliuku,ir nebemokejo surinkti.Pas pazystama coupe langai nebesidarinejo,kai signalizacija kazka buvo sudurniavusi.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 19:07 

kokiu patarimu turi? :D

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 19:10 

O apsyvke buvai nusiemes,ziurejai,ar laidai yra pajungti?

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 19:14 

buvau nuemes abloshkes, bandzhiau nuemes fyshke ir vel uzhdejau, bandzhiau uzhtrumpint bet rezultatao nera.. darbas bevaisis.. saugikliai irgi visi patikrint..

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 19:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.08
Amžius:
45
Automobiliai:
E38 730i 95'EX
E46 330d 02'EX
E60 525D 07'
patikrink laidus tarp stoikes ir duru gal laidas nutrukes :wink: ,jei ka galiesiu paziuret

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 19:46 

kurioj vietoj man ju ieshkot? :D

StandartinėParašytas: 10 Spa 2005, 20:31 

Cia kiek supratau, tai tarp priekinio sparno ir duru atidarius dureles matosi tokia guma (sarvas). Ziurek, gal jos viduje esantys laidai nusilnakste?!

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: