Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 10:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.18
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 525tds
tai pasidalinkit mintimis, kas pas mane galetu buti. E36 325, 3 servisuose buvau, nieko kaip ir nepasake, sarnyrai geri, kurie buvo blogi-keiciau, amortizatoriai irgi geri, gumas gale keiciau, suvedimas geras, ratai 205/60 15. servise pasake kad galime tau keisti apskritai viska is naujo, bet tau kainuos, o ar pades tai stabilumui- nesaisku. ir siaip metymas daugiau is priekio jaucias, vairas atsipalaiduoja, prie 160 km/h jau ir plaukiot truputi pradeda jei kelias blogesnis, magistralej pirmoj juostoj 130km/h nepavaziuoju per tas provezas. O greiti visdelto megstu :wink:

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:13 

mashina buvus dauzhta?

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.18
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 525tds
o ka as zinau, 1991 m, turbut buvo aisku dauzta. dabar pats galvoju visdelto masina nera plati ir ilga, gal kad 200 lekt tikrai viska reik keist, amortiku nauju, visas gale gumas naujas reik det, greitis jau didelis.
tik va pvz pavaziavau su mazda mx6, ar proba tai ten prisiploji prie kelio ir leki, o vaziuokles ten nenaujos bet tvarkingos, tiesiog kaip ir pas mane tvarkinga. nzn...

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Jei ssakai viskas tvarkoje su vaziuokle, tada reiktu zvilgtelti i tavo padangu greicio indeksus, gal 130 km/h max.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
o gal iš padangų plaukioja tiesiog?

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
visu pirma jei sarnyrus keitei, bet ne visus, tai klaida padarei, nes ardymas vienas o sarnyrai ir sailenblokai nera brangus. Tai jei butum primetes dar mazdaug 150-200 lt, priekine pakaba butu restauruota pilnai. Kitas dalykas gal amortizatoriai nekokie. Pas mane buvo pasitepalave galiniai amortizatoriai, bet siaip tikrinant lyg veike. Prie progos as juos pakeiciau ir vaziavimas tapo visai kitas :)

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 13:02 

slengas rašė:
tai pasidalinkit mintimis, kas pas mane galetu buti. E36 325, 3 servisuose buvau, nieko kaip ir nepasake, sarnyrai geri, kurie buvo blogi-keiciau, amortizatoriai irgi geri, gumas gale keiciau, suvedimas geras, ratai 205/60 15. servise pasake kad galime tau keisti apskritai viska is naujo, bet tau kainuos, o ar pades tai stabilumui- nesaisku. ir siaip metymas daugiau is priekio jaucias, vairas atsipalaiduoja, prie 160 km/h jau ir plaukiot truputi pradeda jei kelias blogesnis, magistralej pirmoj juostoj 130km/h nepavaziuoju per tas provezas. O greiti visdelto megstu :wink:

padangos gali but nevienodai nudevetos ar siaip prastos.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 19:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Temos autoriui patarchiau patikrinti stendu amortizatorius ir dar... kokie pas atve ratu diskai,koks ET,liaudiskai isnesimas,kokios padangos-gamintojas mane domina...???Gal chia dar suo pakastas???

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.18
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 525tds
E36Coupe rašė:
Temos autoriui patarchiau patikrinti stendu amortizatorius ir dar... kokie pas atve ratu diskai,koks ET,liaudiskai isnesimas,kokios padangos-gamintojas mane domina...???Gal chia dar suo pakastas???

tai stendu autoaibej tikrinau amortikus-sako geri, padangos nenaujos michelin, diskai bmw originalus lieti, sutinku gali buti dar padangos, bet kodel magistralej pirmoj juostoj praktiskai 130 nebegaliu pavaziuot per tas provezas, antroj juostoj tvarkoj tik iki kokia 160 km/h

StandartinėParašytas: 07 Spa 2005, 22:03 

slengas rašė:
E36Coupe rašė:

tai stendu autoaibej tikrinau amortikus-sako geri, padangos nenaujos michelin, diskai bmw originalus lieti, sutinku gali buti dar padangos, bet kodel magistralej pirmoj juostoj praktiskai 130 nebegaliu pavaziuot per tas provezas, antroj juostoj tvarkoj tik iki kokia 160 km/h

Ar nebus kurioj nors puseje sake palenkta ar pasukta.Man taip buvo,kai dar passata turejau.Sake pakeiciau,praejo visi nestabilumai.Sukainavo man apie 200lt.Tokiu atveju pasikeicia pakabos geometrija,praktiskai jau nuo 80-90km/h pradeda jaustis,kad kazkas ne taip.Paziurek pakaba - manau cia suo pakastas.

StandartinėParašytas: 08 Spa 2005, 14:59 

205 padangos tinka greitam vaziavimui tik autostrados antra juiosta... 8)

StandartinėParašytas: 08 Spa 2005, 18:04 

Itariu kad tavo problema padanguose tai greiciausiai, arba variantas blogai atitampitas kebulas aisku jai buvo dauzta

StandartinėParašytas: 08 Spa 2005, 21:14 

PADANGOS - kaltos.. permazas slegis, netinkamas gumos misinio kietumas.., ir kai kurios padangos turi tokia savybe.., ypac dunlop sport, kaip nekeista duoda didziausia plaukiojimo efekta ( kai plotis 205)

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.18
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 525tds
nu va, nuveziau savo vairo kolonke pas meistreli, tas ja isarde, ten tokios gumos susidevejusios buvo, ir purvo dar buvo kolonelej pilna. Jis pasake dar kad tos apsaugines gumines garmoskes turi buti visiskai sandarios(nu kur dedasi ant vairo traukiu) ir su hamutais uzverstos, nes vairuojant ten buna kad susidaro vakuumas.
Tai tos voztuvines gumos kainavo 150lt su garmoske kartu, ir uz darba paeme 100lt. Dabar masina nebeplaukiuoja, laikosi stabiliai.
O bmw centre pasake kad vairo kolonkes neremontuojamos, tik keiciamos, o koloneles kaina 3100lt.
SIAUBAS! uz tokia suma jau greit kitas geras bmw iseis!

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 17:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.12
Amžius:
45
Automobiliai:
ex.Bmw E38 M52B28. 98m.
exbmw e60 3.0d 04m
bmw e90 2.0d 09m
X5 e70 3.0sd 10m
slengas rašė:
nu va, nuveziau savo vairo kolonke pas meistreli, tas ja isarde, ten tokios gumos susidevejusios buvo, ir purvo dar buvo kolonelej pilna. Jis pasake dar kad tos apsaugines gumines garmoskes turi buti visiskai sandarios(nu kur dedasi ant vairo traukiu) ir su hamutais uzverstos, nes vairuojant ten buna kad susidaro vakuumas.
Tai tos voztuvines gumos kainavo 150lt su garmoske kartu, ir uz darba paeme 100lt. Dabar masina nebeplaukiuoja, laikosi stabiliai.
O bmw centre pasake kad vairo kolonkes neremontuojamos, tik keiciamos, o koloneles kaina 3100lt.
SIAUBAS! uz tokia suma jau greit kitas geras bmw iseis!

Tai dabar nuvaziuok i BMW centra ir juos pag.....nk :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: