Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 21 Lap 2024, 23:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 158 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Geg 2008, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.25
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 525 TDS 96m. buvo
dabar Subaru Outback 2005
Na ka,vel Ferrari buvo aukstesni uz visus :)
Massa pirmas,Kimi antras =D>

StandartinėParašytas: 24 Geg 2008, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
aha, maladec ferrari :) bet koks skirtumas tarp pirmu 3 sportininku, tik po 0.0xxs :roll: gaila si karta BMW siek tiek prasciau pasirode kvalifikacijoje, bet tikekimes lenktynese bus geriau :)

StandartinėParašytas: 25 Geg 2008, 22:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Buvo visai neblogai :) tik LH buvo nepavejamas...
Jei gerai supratau, tai pritrūko vieno rato, kad Kubica būtų laimėjęs. LH po finišo nuleido ratą. Jei būtų važaivę pilną distanciją...

Gaila dėl NH, Alonso gyvulys. Nepaisant tikrai prastos NH kvalifikacijos, NH būtų buvęs 4tas... :(

StandartinėParašytas: 26 Geg 2008, 14:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Eilini syki irodyta, kad Kubica jau pranoksta Heidfelda..

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 11:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
BMW.SauberF1Team rašė:
Eilini syki irodyta, kad Kubica jau pranoksta Heidfelda..

Ką tu čia kliedi?
Skaičiau čia tavo pasisakymus, kaip NH nemoka visiškai susireguliuot bolido ir kopiuoja nustatymus nuo RK. didesnių nesamonių dar neteko skaityt. O tai pernai tada nuo ko jis juos kopijavo? Pernai Robertui nesigavo važiuot. Kubica pats sakė, kad padangos pernai buvo nieko dėtos. Šiemet NH nesigauna taip važiuot kaip norėtųsi. Perdaug niuansų ten, perdaug detalių. Sezonas dar ilgas, gal NH prasilauš su šiemetiniu bolidu gal ne.
Jei abu yra labai geri pilotai, ir neesu nei vieno nei kito pusėj, nors NH gal jaučiu kiek daugiau simpatijų.

Aš suprantu, nacionalinis pasididžiavimas, bet gal nereikia taip jau perlenkinėt lazdos? Nes daraisi labai panašus į daugumą f-1.lt komentuojančių spygautojų.

Gal geriau pasidžiaugti BMW komandos rezultatu ir geru darbu, fantastiškais sustojimais boksuose (BMW pitstopai trunka trumpiausiai iš visų komandų), o ne spygaut kaip kas ką pranoksta.

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 13:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
pridėsiu komentarą iš vieno straipsnio apie f-1.

Cituoti:
"The difference in raw driving ability between the fastest and the slowest driver is unlikely to be more than one second per lap," says Autosport writer Mark Hughes. "The difference between the fastest and slowest car is perhaps three or even four seconds per lap. So the fastest driver in the slowest car would still be nowhere, whereas the slowest driver in the fastest car would be quite successful."

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 16:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
paliava rašė:
Ką tu čia kliedi?
Skaičiau čia tavo pasisakymus, kaip NH nemoka visiškai susireguliuot bolido ir kopiuoja nustatymus nuo RK. didesnių nesamonių dar neteko skaityt. O tai pernai tada nuo ko jis juos kopijavo? Pernai Robertui nesigavo važiuot. Kubica pats sakė, kad padangos pernai buvo nieko dėtos. Šiemet NH nesigauna taip važiuot kaip norėtųsi. Perdaug niuansų ten, perdaug detalių. Sezonas dar ilgas, gal NH prasilauš su šiemetiniu bolidu gal ne.
Jei abu yra labai geri pilotai, ir neesu nei vieno nei kito pusėj, nors NH gal jaučiu kiek daugiau simpatijų.

Aš suprantu, nacionalinis pasididžiavimas, bet gal nereikia taip jau perlenkinėt lazdos? Nes daraisi labai panašus į daugumą f-1.lt komentuojančių spygautojų.

Gal geriau pasidžiaugti BMW komandos rezultatu ir geru darbu, fantastiškais sustojimais boksuose (BMW pitstopai trunka trumpiausiai iš visų komandų), o ne spygaut kaip kas ką pranoksta.

Kokios dar padangos? Pats Kubica prisipazino kad tai tik buvo pasiteisinimas. Ana bolida buvo sunku pilotuoti. dabartinis ta prasme yra zymiai tobulesnis ir lengvai valdomas.
Del nacionalinio pasididziavimo - pats kliedi [-X O del nustatymu kopijavimo - niekas nesako kad kopijavo - bet naudojosi tuom.
Ir siaip tik aklas gali nematyti besaliginio Kubicos pranasumo pries Heidfelda. Na ir gal mano pasisakymai skamba ne taip kaip noretum, bet pasakyti ar parasyti zodziai buna suprantami butent taip, kaip nori pats suprasti. Nesiruosiu kelt bereikalingu diskusiju. O trumpiausi sustojimai boksuose - nu malaciai, malaciai. (Kazka ten su motoro taupumu susije..) Bet didziuosiuos pergale lenktyniese, o ne geriausiu lenktyniu ratu ar 5 vieta, pasiekta is tarkim 8 starto pozicijos [-o<

Spygautojas a la http://www.f-1.lt? :lol: Sekancios gonkes, turi 500lt statymams. Uz ka statytum - uz RK ar NH? :lol:

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 16:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Masta J rašė:
pridėsiu komentarą iš vieno straipsnio apie f-1.

Tai kad cia ir taip viskas aisku ;) Bet kartais si taisykle negalioje - kaip pvz Sutil ir Vettel Monake per lietu parode klase su tikrai prasciausia technika. Ta pati parode Kubica lyginant su NH. Suprantu kad NH nepasiseke, bet tai kvalifikacijoje pasirode tikrai apgailetinai.

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 16:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
BMW.SauberF1Team rašė:
Kokios dar padangos? Pats Kubica prisipazino kad tai tik buvo pasiteisinimas. Ana bolida buvo sunku pilotuoti. dabartinis ta prasme yra zymiai tobulesnis ir lengvai valdomas.

Tai kuris kietesnis vairuotojas, tas kuris sugebėjo važiuoti greitai su bolidu, kuris buvo sunkiai valdomas, ar tas kuris važiuoja greičiau su tobulesniu ir lengviau valdomu???
Kalbi nesamones. Mano surpatimu tai paprasčiausiai skritingi bolidai ir skirtumas tarp jų didelis. Pernykstis buvo palankesnis NH, šiemetnis - RK. ir tiek. Aš tikrai nebandau paneigti, kad šiuo metu RK važiuoja greičiau.
BMW.SauberF1Team rašė:
Del nacionalinio pasididziavimo - pats kliedi [-X O del nustatymu kopijavimo - niekas nesako kad kopijavo - bet naudojosi tuom.

Nežinau nacionalinis ar koks kitoks, bet atsimenu, kad kai RK atsirado F1, tu labai džiaugeisi tuom, kad tavo tautietis atsirado F1. Ir tai yra visiškai suprantama.
tarp kopijavimo ir naudojimos yra skirtumas, be abejo. bet čia jau niuansai, esmės tai nekeičia.
BMW.SauberF1Team rašė:
Ir siaip tik aklas gali nematyti besaliginio Kubicos pranasumo pries Heidfelda.

Besąlyginis rašosi su "y" ilgaja. Daugiau komentarų šitam sakiniui nesugalvojau :)
BMW.SauberF1Team rašė:
Na ir gal mano pasisakymai skamba ne taip kaip noretum, bet pasakyti ar parasyti zodziai buna suprantami butent taip, kaip nori pats suprasti.

Tai, kad aš jų niekaip nenoriu surpasti, aš paprasčiausiai skaitau tai, kas parašyta.
BMW.SauberF1Team rašė:
Nesiruosiu kelt bereikalingu diskusiju. O trumpiausi sustojimai boksuose - nu malaciai, malaciai. (Kazka ten su motoro taupumu susije..) Bet didziuosiuos pergale lenktyniese, o ne geriausiu lenktyniu ratu ar 5 vieta, pasiekta is tarkim 8 starto pozicijos [-o<

Pergalės dar nebuvo, tai ko čia rėkauji tada?
o aš džiaugiuosi progresu. ir man šiaip tai jokio skirtumo, kam labiau sekasi NH ar RK. 4-ta vieta pasiekta iš 13 starto pozicijos irgi yra savaip geras rezultatas (kuris bvo realus Monake, jei ne FA hyperoptimistinis bandymas lenkti), kuris parodo tiek bolido tiek paties lenktyniniko galimybes ir gebėjimus.
BMW.SauberF1Team rašė:
Spygautojas is http://www.f-1.lt? :lol: Sekancios gonkes, turi 500lt statymams. Uz ka statytum - uz RK ar NH? :lol:

aha. spygautojas. ir šitas postas tik tai patvirtina :)

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 16:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
paliava rašė:
Tai kuris kietesnis vairuotojas, tas kuris sugebėjo važiuoti greitai su bolidu, kuris buvo sunkiai valdomas, ar tas kuris važiuoja greičiau su tobulesniu ir lengviau valdomu???
Kalbi nesamones. Mano surpatimu tai paprasčiausiai skritingi bolidai ir skirtumas tarp jų didelis. Pernykstis buvo palankesnis NH, šiemetnis - RK. ir tiek. Aš tikrai nebandau paneigti, kad šiuo metu RK važiuoja greičiau.

Kalbames kas greiciausias o ne kieciausias. Keista kad tiek daug rasai, bet esmes nepagauni :)
paliava rašė:
Nežinau nacionalinis ar koks kitoks, bet atsimenu, kad kai RK atsirado F1, tu labai džiaugeisi tuom, kad tavo tautietis atsirado F1. Ir tai yra visiškai suprantama.

Pries rasant tokia nesamone reikia susimastyti. Kadangi nuo vaikystes skaitau automobilinius zurnalus, jie zinoma buvo rusu bei lenku kalba rasyti. As apie Kubica zinojau jau nuo jo kartingavimo laiku. Karts nuo karto atsirasdavo zinios, kaip jam sekasi. Ir buvo momentas, kai jam nesiseke. Po to laiko as nieko nezinojau apie jo dalyvavimus Formula renault. Kai jis pateko i F1 - as labai dziaugiausi. Dabar sakyti kad as uz ji sergu tik del to kad jis lenkas - didziausia nesamone.
paliava rašė:
Besąlyginis rašosi su "y" ilgaja. Daugiau komentarų šitam sakiniui nesugalvojau :)

O... reiskias daugiau tam sakiniui priekaistu neturejai? :lol: tai kam kelti tokias diskusijas is esmes? :)

paliava rašė:
Tai, kad aš jų niekaip nenoriu surpasti, aš paprasčiausiai skaitau tai, kas parašyta.

As esu nuomones, kad visgi kartais reikia informacija ir apdoroti.
paliava rašė:
Pergalės dar nebuvo, tai ko čia rėkauji tada?
o aš džiaugiuosi progresu. ir man šiaip tai jokio skirtumo, kam labiau sekasi NH ar RK. 4-ta vieta pasiekta iš 13 starto pozicijos irgi yra savaip geras rezultatas (kuris bvo realus Monake, jei ne FA hyperoptimistinis bandymas lenkti), kuris parodo tiek bolido tiek paties lenktyniniko galimybes ir gebėjimus.

zinai, visu pirma as nerekauju. Progresu irgi dziaugiuosi, bet didziuotis galesiu tik pergale. Tai skirtingi dalykai. Nu o kad FA gebejimai tau pasirodo prasti - darau isvada kad visgi spygautojas esu ne as. Sorry, bet tokios realijos :)

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 17:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
BMW.SauberF1Team rašė:

a... nu, supratau :(

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 21:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.16
Amžius:
35
Vienas geriausiu driver'iu su kokiu kolkas BMW teko turet reikalu
http://www.youtube.com/watch?v=9ADx_we4 ... re=related

P.S. Cia tik mano nuomone :)

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 23:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
dainys666 rašė:

Mano vienas megstamiausiu lenktynininku. Dar buvo nerealus Hans Joachim Stuck. Niurburgringo dievas - gaila persikele i Audi..

http://www.youtube.com/watch?v=fTLSomWymnk

P.S. sorry uz OT

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
dainys666 rašė:

Plaikau tavo nuomone, as taip pat noreciau dabar matyti JPM BMW Sauberyje, tiko man jo vairavimo stilius ir temperamentas :twisted:

StandartinėParašytas: 28 Geg 2008, 09:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
ajo su nuomonėmis, tai šytaip, kiekvienas turi savo :) mane JPM užknisdavo su savo pastoviom parkėm, kaip jam kiaušiniai maišo, o temperamentas auto sporte nelabai ir pliusas, visokie karštakošiai perdega ir nesąmonių pridaro - FA vienas iš tokių, Massa ir tas perdega laiks nuo laiko. Suomiai va kitas reikalas :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 158 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery