Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 01:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Geg 2008, 20:11 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1993
Variklis: 1.6
Degalai: e95

Problema/klausimas: Sveiki, va jau kuri laika nesiskundziau savo auto ir diena is dienos daug kilometru mindavau, tik va siandien gryzau namo pastovejo auto gal desimt minuciu ir kai ejau vel vaziuot auto uzsikure graziai, padaviau is kiemo atbulas pajutau kuro smarve (paskutiniom savaitem nepirma karta). Dar pagalvojau apie gumuciu ir tarpiniu keitimus, tada nuvazevau visai gerai vazevo be jokiu problemu, na gal koki desimt kilometru, gryzes palaikiau apie puse valandos tada vel prireike skubet ir isedus i masina lyg porai sekundziu ja uzkuriau ir taip lyg dustu, uzduso. Tada vel taspats ir daba po keliu bandymu tik starteri suka. Galvoju gal kuras, takst i degaline supyliau penkis litrus na vistiek taspat. Kartais lyg noretu kabint bet taip vos vos ir iskart dusta ir vien ant starterio. Vaziuojant jokiu problemu nebudavo, na tik po stiprios liuties (liutys tris dienas) visas tas dienas kai vazevau buvo net generatoriaus dirzelis suslapes tai vaziuojant rode kad akumas issikrauna, nu tai budavo paskui uzkurus kad pulsuoja grynai LZ darbas gal pridreke buvo, na bet vel geras oras ir jokiu LZ bedu nesimato. Bandysiu ryt ryte kurt bet greiciausiai kad vel uzdus, dusimas tai primena zmogaus paskutini ikvepima taip net nupasakot nemoku. Dekui.

StandartinėParašytas: 22 Geg 2008, 20:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
kompa gal uzpyle? arba davikliai kokie... pranesk kaip rytoj seksis ryte vest.

StandartinėParašytas: 23 Geg 2008, 13:52 

Man taip buvo kaip pro tarpines pylė tepalą ant žvakių, minėjai kad nori jas keisti, tai gal patikrink žvakes, gal tepaluotos.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2008, 16:32 

Sveiki, nebuvo laiko prisest prie pc, taigi vakar ryte graziausiai uzsikure vazevau viskas gud, bet per diena tik pora km tenuvazevau, sian nuo pat ankstaus ryto iki dabar vazinejau, paskui pasistaciau prie kavines puse h pertrauka viskas gerai, prie kitos parduotuves puse h pastovejau ir viskas nebesikure, vel taspat na ispradziu dar griebe ir va paskui kaip ir anakart tik starteri suka. Tai va dabar katik tevas partempe. Ka tikrint? Na gal ir zvakes apipila, bet kitai masinai jas kai apipildavo tai truputi kitaip viskas budavo, o zvakes kai minejau kad noriu keist tai seniau ir pakeiciau, sudejo bosch.

Kas dar tai turiu tokia beda kad benzino rodykle ipilus degalus nepakyla kai kura piluosi lukoiluose, kuriam lukoile bepilciau nepakyla kuro bako rodykle kad benzo pripyliau, kurioj kitoj neste apsaga aidma bepilu visur pakyla, sakyciau sutapimas bet va jau kartojasi koki 15 karta. Dar ir sian ipiliau kuro o rodo jau kad nebera visiskai, o katik gi ipyliau :)

StandartinėParašytas: 24 Geg 2008, 17:21 

Tai del to pylimo lukoile ar nestej-jei pripilsi pilna baka,rodykle nepakils,na bent man taip yra su plude...lukoile speju pyli kol issauna pistoletas,o nestej to negali padaryt,nes ten automatine ir gali netycia persistenkt:))

StandartinėParašytas: 26 Geg 2008, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na jei pavazinejus nebeuzsikuria, tai dazniausiai buna siurbliukas kaltas...

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 08:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
all in music rašė:
na jei pavazinejus nebeuzsikuria, tai dazniausiai buna siurbliukas kaltas...

pas man si ryta tas pats...vaziavo ir nuduso..kai pastovi atrodo sugriebia..bet nesiveda..jei ilgiau pastovi pagauna, bet uzgesta...

gal holo daviklis gal siurblys..gal vakare su draugu atrasim..papasakosiu..

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 09:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
tiesa gal kas zino jei pasirodys, kad siurblys kur pervinioja????kad nuvezt nuemus ir atsiimti?????jei sudeges?????

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 10:35 

vilniuja asanaviciutes 1. jai neklistu

StandartinėParašytas: 27 Geg 2008, 18:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
na ka sveiki,prisijungsiu ir as prie sios bedos nes man tas pats.ryte suka starteri ilgiau ir uzsikures padusauja padusauja ir prasidirba,po to pawazinejus reikia kurti ogi situacija kaip ir kolega minnejo,kuriasi ir springciodama dusta ir uzgesta ilgiau wel taip pakuri ir iswis nesikuria.praeina ~1 min ir sau lyg niekur nieko uzsikuria.

ar gali buti siurblys kaltas?ir kuris?nes man bake likus apie 5 litriukams pradeda auto netraukti ir purtytis,kiek issiaiskinau tai siurblys tas kur bake blogai siurbia kura nera spaudimo,tai ar gali sios dwi bedos buti kazkuom susijusios,gal wisai jau siurblys eina welniop?

p.s. uzsikurus auto dirba be priekaistu!

StandartinėParašytas: 28 Geg 2008, 08:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
pas man siurblys buvo...perdejom srotini..dirba..ir trauka pagerejo..dar kuro filtras jauciu ssss...todel it parejo..reiktu keist..

StandartinėParašytas: 28 Geg 2008, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
tai man kazko irgi jauciasi silpniau del traukosb ir sakau siurblys kaprizuojasi likus 5 litram,gal jis ir kaltas.
o tinka betkuris siublys nuo m50b25 ar reikia pagal koda ziureti?

StandartinėParašytas: 28 Geg 2008, 16:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
Gadriux rašė:
tai man kazko irgi jauciasi silpniau del traukosb ir sakau siurblys kaprizuojasi likus 5 litram,gal jis ir kaltas.

mes statem kiek supratau nuo m52
nuo 96metu E46..siurbliukas toks patas tik korpusas dvieju slangeliu pas man.,, o ten vienos..isemi is korpuso ir perstatai..jokiu mes kodu neziurejom..pasakem M50 motoras 94 metu ir dave..

StandartinėParašytas: 29 Geg 2008, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Gadriux rašė:

visi atsakymai i panasius klausimus :)
http://bmwfans.info/original/
p.s. tinka nuo daug varikliu, tik reik pagal metus patikslint.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2008, 18:40 

Sveiki tai va paziurejau po keliu dienu (buvau isvykes) dar benzo dapyliau bet visgi taspats pastovejus daug laiko bande griebt ir viskas ant vietos starteris, tai dabar ka tikrint? surblio rele? kur mazdaug randasi? ar dar ji kaip supratau foruma skaiciau kad yra reles saugiklis, tai saugiklius pertikrinti? Paskui kuro siurbli 9irgi nezinau kur ieskot) mieste nera bmw centro :cry: beja kokia siurblio kaina? ir koks pakeitimas labai sudetinga? beja negalima ju restauruot?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: