Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 05:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Geg 2008, 16:31 

i sakau man dar idomu kaip man dabar elgtis ten tam servise, moket ar nemoket? nes sakau uz remonta sumokejau o masinos nepataise..

StandartinėParašytas: 19 Geg 2008, 16:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
Zuzla rašė:
i sakau man dar idomu kaip man dabar elgtis ten tam servise, moket ar nemoket? nes sakau uz remonta sumokejau o masinos nepataise..

elkis kaip ostapas benderis(t.y.pagal situacija)

StandartinėParašytas: 19 Geg 2008, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Zuzla rašė:

Tai jei Tau keite sharnyrus ir stabilizatoriaus traukikes kiek suprantu,tai reishkia jau buvo laikas jas keist, jai su tom gumom viskas butu buve gerai tai meistras ju nebutu keites manychiau,bet priesh tai reikejo sest meistrui i auto ir pravazhiuot tada butu buve viskas aishkiau :roll:

StandartinėParašytas: 19 Geg 2008, 19:37 

meistras pravaziavo ir pasake, kad reik ?pagalasti? stabdziu diskus ir turi but gerai :?

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
Zuzla rašė:
meistras pravaziavo ir pasake, kad reik ?pagalasti? stabdziu diskus ir turi but gerai :?

pagalasti,jo,-kad geriau-greiciau supjautu stabdziu kaladeles.nutekinti gal?,bet zodziai tai visiskai skirtingai sksmba juk,sumaisyti negaljai

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 13:28 

ka as zinau.. pasake rusiskai, kaip supratau taip ir isverciau :mrgreen: gal ir nutekinti, rytoj darys tai paziuresim ar tame problema buvo

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 14:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Zuzla rašė:
siaip esu panele tai nezinau ant kiek as ten tuos varztus galeciau prisukti :roll:

guzo padangoj buti kaip ir negali nes padangos nuliovos...

tai servisistas turejo gi pries taisant ir pavaziuot paklausyt kas kur, taip iseina kad jis to nepadare :x kas per zmones...

:D na reikejo pasivadinti mazule, gelyte, ar pan, tada tikrai nesumaizysi :D
jei priekyje garsas ir jei diskai kreivi, tada turetu ir vaira musti neblogai, kai stabdai.. ar nera taip?
ir nevisada buna ka nutekint ir dar patartina kaladeles keisti po nutekinimo.
man kai galinius tekino, buvo ir garsas ir masina visa vibravo kai stabdai :) kaladeliu nekeite, nes buvo beveik naujos, o nutekint dar buvo ko. tiesa jei nelygumai nedideli, tada tekina, jei dideli, tada reik keist diskus, na bent taip aiskino :)
bet visada lieka galimybe, kad po tekinimo gali vel pradeti musti. po mano remonto praejo panasiai gal 2 metai, tai vel jau pradeda, dar nesijaucia, bet darant apziura, sake, kad greit prades, nes yra pozymiai. uz tekinima melgoj 70 LTL sumokejau.

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
jo,cia ne ratai dunksi,-o per vaira davina tkriausiai,-priezasciu gali buti n.plius n,-nelengva rasti..na bet jei jau uzsedai ant to meistro tai ir jok ant jo kol suras liga,-o tai daugumoj vietu speju net neapsiimtu ieskoti problemos,no dar ir taip bus,-pasikeisk ta ana pasikeiti ir niekas nepasikeicia,ir vel''ta ir ta'' ir vel nesusiremontuoja tas masinos vibravimas ir taip be galo be krasto per amzeli.. :|

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 14:23 

tai kad nei vaira musa, nei vibruoja, tiesiog garsas, ilgesni laika pavaziavus sakau kaip barabanas :( tai gal nera dar taip blogai

ačiū uz informacija apie kaina, nors orientacija turesiu, nes apie kainas visiskai nieko nezinau, keite radiatoriu tai irgi nezinau ar daug ar mazai paeme...

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
parasyk kai pasalins priezasti,- tai idomu jau baisiai kas per gedimas itakojo ta toki dundejima..

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 15:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na jei nemusa vairo, tai kazin ar diskai... greiciau gal kokios kaladeles atsilaisvinusios... na nzn, sunku su tais garsais per foruma :)

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 15:28 

parasysiu kaip ir kas, sian atiduodu tai tikiuosi gauti savo lelka pataisyta rytoj o ne vel po 1.5 sav :|

tik bliamba kaip as nenoriu jam moket pinigu... ka daryt ... #-o

StandartinėParašytas: 21 Geg 2008, 17:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Zuzla rašė:
tik bliamba kaip as nenoriu jam moket pinigu...

o turesi,gedimas kaip jau ir kitas :)
reikejo ir pas kita meistra paroditi 'pacijenta', o dabar...'nenoriu'.......... :wink:
p.s.ir dar,kaip bebutu,masina visada taisoma nuo akivaizdziu defektu [-X :!: ,o paskui ieskoma slieku :roll:
todel isvadas padarysi pati(kas kaltas ant kiek ir kodel)

StandartinėParašytas: 23 Geg 2008, 07:39 

atsiemiau savo mazule :)

taip supratau, tekino diskus, ir tikriausiai nieko nekeite, nes nepaeme nei cento! dundejimo nera, bet is to itempto klausymosi dabar visokiu kitu garsu girdziu #-o ka darysi, barskaliukas mano jau kaip senas... beliko dirzeli pakeist ir bus lialia!

StandartinėParašytas: 23 Geg 2008, 09:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
=D>
ir teisingai, garsu reikia klausyti ir negalima tik pagarsinti muzika :) varikslis nesvarbu, nevaziuos, nevaizuos, bet jei ratai issiskleis vaziuojant, tai pasekmes...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery