Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 14:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 82 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Bal 2008, 13:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
negi 2.8 variklis e 38 tik is gazo ratus prasuka(ant sauso asfalto)?man atrodo,kd.net 328 mechanine vien tik isgazo tiesiai vaziuojant neprasuktu(
,ant sauso asfalto(o juk e 39 sunkesne),juk steptronikai sankabos neturi?tai kur cia tiesa..?

StandartinėParašytas: 11 Bal 2008, 17:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.12
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 323
VW Golf
prasuka jis tuos ratus ir automatineme rezime be problemu, o del sanaudu, tai prie tokio galingumo manau nelabai didelis skirtumas ar mechanika ar automatas, nes automatas nesportuojant visus begius sumusa iki 50-80km/h apsukas retai kada daugiau 2000-2500 pakyla keliant greity.....aisku jai nespaudi gazo-tiesiog uztenka jy liesti :mrgreen:

StandartinėParašytas: 11 Bal 2008, 21:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
va 528i kaip ratu "neprasuka" http://www.youtube.com/watch?v=X3Eabe7vNlE
Mane irgi seniau stulbino bmw performancas,bet jau pripratau :D

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 15:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
Juozukas rašė:
va 528i kaip ratu "neprasuka" http://www.youtube.com/watch?v=X3Eabe7vNlE
Mane irgi seniau stulbino bmw performancas,bet jau pripratau :D

hmm..pagal garsa kai is vietos isvaziavo lyg ir automatas..o gal cia mechanine..nieks juk neparasyta..,gal su sankaba pradzia padare..be to manevre ratai pradejo suktis,o mano klausimas ir teigimas,kd.tiesiai vaziuojant ant sauso asfalto tik is gazo gerasis bmw variklis 2.8 e 39(tuo labiau e 38), ir beveik isitikines esu,kd.net e 36 ratu neprasuka.pabandykit ir parasykit,o tai niekas konkreciai neparaso

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 15:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
shamal rašė:
prasuka jis tuos ratus ir automatineme rezime be problemu, o del sanaudu, tai prie tokio galingumo manau nelabai didelis skirtumas ar mechanika ar automatas, nes automatas nesportuojant visus begius sumusa iki 50-80km/h apsukas retai kada daugiau 2000-2500 pakyla keliant greity.....aisku jai nespaudi gazo-tiesiog uztenka jy liesti :mrgreen:

parasas suuperinis :) tavo.vis tik prasuka aisku,-sutinku,kd.prasuka,bet prasuka vaziuojant ne tiesiai,o manevro metu..arba ant slapio asfalto.nezinau net ar m'ke prasuktu is gazo,ant sauso asfalto ir nesukiojant vairo,o vaziuojant tiesiai,jei kas zino parasykit

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 21:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.12
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 323
VW Golf
pas mane padangos gale 255 ant sauso asfalto mynus dugna is vietos prakasa be jokiu problemu, taip kad gal baikim svaige ir politikave 2,8 tikrai neprakasa, 3,5 vazinejau E38 taip pat neprakasa, bet 4,4, E39 kasasi, bet velgi dauguma musu asfaltuotu keliu nera idealaus sukibimo, be to daug priklauso nuo padangu-pas mane ne pirmos jaunystes continentaliai, manau, kad su minkstom padango esant aukstai temperaturai ir svieziam asfaltui tiesiai vaziuojant nekastu ir 4,4, bet su mano padangom ir vidutiniu lt asfaltu kuris dargi daznai buna dengtas smulkia skalda su smala, kad maziau devetusi tai kasa ir kas ir nera cia ko diskutuoti.... :roll:

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 22:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
shamal rašė:
pas mane padangos gale 255 ant sauso asfalto mynus dugna is vietos prakasa be jokiu problemu, taip kad gal baikim svaige ir politikave 2,8 tikrai neprakasa, 3,5 vazinejau E38 taip pat neprakasa, bet 4,4, E39 kasasi, bet velgi dauguma musu asfaltuotu keliu nera idealaus sukibimo, be to daug priklauso nuo padangu-pas mane ne pirmos jaunystes continentaliai, manau, kad su minkstom padango esant aukstai temperaturai ir svieziam asfaltui tiesiai vaziuojant nekastu ir 4,4, bet su mano padangom ir vidutiniu lt asfaltu kuris dargi daznai buna dengtas smulkia skalda su smala, kad maziau devetusi tai kasa ir kas ir nera cia ko diskutuoti.... :roll:

dekui uz issamu ir idomu-informatyvu paaiskinima-atsakyma.as db.ramus.zodziu iki 4 litriniai bmw tik is gazo,startavus sausu asfaltu ir nedarant manevru bimbalai ratu neprasuka,-nuo 4 ltr.esant (tom paciom salygom) prie tam tikros kelio dangos ir padangu plocio santykio galima sakyti prasuka,-nuo 4.4 ltr.prasuka esant kibiam asfaltui bet siaurom padangom,-arba atvirksciai,-o nuo 5 ltr.bmw varikliukai prasuka ratus esant bele kokiom padangom ir bele kokiai kelio dangai :-" (jei kas nores papriestarauti mano isvadoms siulau pradzioj issibandyti)...tas nuteiktu uztikrintai esant bet kokiai situacijai

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 22:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
shamal rašė:

Nu kita savaite pasimsiu saviske is meistru, patikrinsim tavo hipoteze :wink:

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
''xolen'',-tikrinti galima aisakuu..,o kuo susirgo tavo plieninis zirgas,-kd.daktarams pridavei,-cronisko kas nors ar operacija darys jam ar tik profilaktiskai?,-smalsu.as tai savo kol paskutinioji neprispiria pas ''daktarus''nesiunciu,o tai buna,kd dar ir nugydo..masinos kaip zmones..tiesa 6 ltr.bmw(ne dzipas aisku) ratus matyt prasuka ir su dviem keleiviais(su salyga,kd.vienas sedi prieki kitas gale,o ne abudu gale),-na ir keleiviai turetu buti vidutinio svorio,-o ne tokie kaip Vitalija Katunskyte(su tokia ir su viena gale(jei ji butu isitaisiusi per viduri)neprasuktu,jei sedetu prisispaudusi prie kai kurio sono prasuktu gan lengvai(su salyga,kd.6-litris be blokiruotes)

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Nieko neatsitiko, dazo sona, planinis remontas :)

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 13:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
Xolen rašė:
Nieko neatsitiko, dazo sona, planinis remontas :)

o tai kas ta sona suzeide ar pazeide ar sena liga lenda su kuria nupirkai,bet nepastebejai nes buvo apgyditas?

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Pirkau su brauktu sonu :wink:

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
Nusisnekat kad 2.8 padangu nesprogdina, apie E36 kebula su tokiu varikliu tai net nesneku #-o
bent jau pas mane dugna uzmynus ispradziu asc neleidzia buksuoti ratams,bet jau kai antra pavara ikala,tai geriau jodyk arklius :D

Nesusidures,nepavaziaves nieko nesuprasi,kad ir kiek cia postringautumem.

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 15:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
Juozukas rašė:
Nusisnekat kad 2.8 padangu nesprogdina, apie E36 kebula su tokiu varikliu tai net nesneku #-o
bent jau pas mane dugna uzmynus ispradziu asc neleidzia buksuoti ratams,bet jau kai antra pavara ikala,tai geriau jodyk arklius :D

Nesusidures,nepavaziaves nieko nesuprasi,kad ir kiek cia postringautumem.

blyn!!antru begiu is gazo tik ir sausu asfaltu ir nedarant manevru vairu ir prasikasa ratai,-trini tu cia ir kas paskaitys ta tavo zinia tas tau ta patvirtins man atrodo,juk ir ''sha(e)mal'' rase,kaip yra,jis juk ne 1 galinga bmw turejes tai panasu,kd.zino,as juo tikiu...

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
shamal rašė:

o va tai kaiptada iseina,kd.pas juozuka antru begiu ant sauso ir tiesiai vaziuojant prsuka,man sunku patiketi irgi(juozuku)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 82 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery