Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 16:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 18:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530D 02'
O man finale gavos, kad su dusmanu is Krastos grizau...... O masinyte, tai su mano lyginant grabuoklis, o zmogus vaziuoja ir dar zmones veza, tampos, barska, laksto po kelia, nu baisu. Uzsimerkiau ir uzmigau.....O BMW'e liko Hondos raktai, tai pestute vaikstau ir grynu oru kvepuoju ](*,) Galiausiai viska ka galejo patikrino, vaziuokle, kardana, greiciu deze, varikli, elektronika, vazinejos apie valanda vis pajungdami prie kompo, deze su kompu tikrino (kazkokia Adaptive, programa tikrino) ir finale nustate: 6 cilindro purkstukas netelpa i remus, o visa kita ledas. Nu jei ji pakeitus bus tas pat :evil: ........... Labai supyksiu ir galiu ten ka negero padaryt :evil: :evil: :evil: Ir bus jau remontas per menesi apie 5.000 lt :shock: Bet sake, vaziuosiu, kaip su nauja, ir turesiu nuolaida, nes Krasta nuo 5.000lt per metus taiko nuolaidas :cry: , tik kas is tos nuolaidos, kai ledas bus :mrgreen: nu ziuresiu.
Tiesa klausiau meistro Gedimino, apie jusu bedas del stabilumo, tai myme, myke kazka, taip ir nieko nepasake, gal rytoj kalbesnis bus, nors ant minties kokios uzvestu.

StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 18:35 

papasakok po to kiek tau ten tas malonumas uz ta purkstuka kainuos. tai tipo sutvarkius ta purkstuka dings tas drebejimas? man dar yra kelis kartus buve toks variantas, kad ryte is po nakties uzkurus masina visa masina drebejo, krates kaip nezinau kas, variklis atrodo dirbo normaliai, bet krates... pergazavau kelis kartus ir nurimo.

StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 19:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
kyla ir man minciu, kad gali buti laisvoka vieta tarp kebulo ir vaziuokles. Gaunasi taip, kad vaziuokle savo vietoje, o vejui paputus kebulas siek tiek pasikreipia ir matyt atrodo, kad masina meto. Na cia mano nuomone.

Siandien buvau eolte, ispurte vaziuokle: amortizatoriai 80% sake tiek neblogai, o gal ir dar gerai. Sioks toks laisvumas yra is sakiu sailenbloku prieki ( na gal ir del to, bet jei mazas laisvumas? na gal).
Dar granatai kaireje amen jau. Na kas belieka ziuretis siu daliu kainas ir keisti, tikuosi sailenblokai isspres beda. Stebuklu nera, nes anksciau viskas buvo gerai.

StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 22:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
magu rašė:
O man finale gavos, kad su dusmanu is Krastos grizau...... O masinyte, tai su mano lyginant grabuoklis, o zmogus vaziuoja ir dar zmones veza, tampos, barska, laksto po kelia, nu baisu. Uzsimerkiau ir uzmigau.....O BMW'e liko Hondos raktai, tai pestute vaikstau ir grynu oru kvepuoju ](*,) Galiausiai viska ka galejo patikrino, vaziuokle, kardana, greiciu deze, varikli, elektronika, vazinejos apie valanda vis pajungdami prie kompo, deze su kompu tikrino (kazkokia Adaptive, programa tikrino) ir finale nustate: 6 cilindro purkstukas netelpa i remus, o visa kita ledas. Nu jei ji pakeitus bus tas pat :evil: ........... Labai supyksiu ir galiu ten ka negero padaryt :evil: :evil: :evil: Ir bus jau remontas per menesi apie 5.000 lt :shock: Bet sake, vaziuosiu, kaip su nauja, ir turesiu nuolaida, nes Krasta nuo 5.000lt per metus taiko nuolaidas :cry: , tik kas is tos nuolaidos, kai ledas bus :mrgreen: nu ziuresiu.
Tiesa klausiau meistro Gedimino, apie jusu bedas del stabilumo, tai myme, myke kazka, taip ir nieko nepasake, gal rytoj kalbesnis bus, nors ant minties kokios uzvestu.

Antra žinutės eilutė prajuokino iki negalėjimo :mrgreen: O dėl savo bėdų, tai žiūriu į ateitį optimistiškai nusiteikęs - tikiuosi susitvarkyt viską. Atrodo, kad tavo problemos daug didesnės, bent jau finansiškai. Skirtumas tik tas, kad jos kitaip pasireiškia. Belieka apgailestaut ir palinkėt, kad kuo greičiau viską suremontuotų.

O dabar tiems, ką kamuoja panašios bėdos kaip ir mane: šiandien aš analogišką klausimą uždaviau news.omnitel.net skyrelyje omnitel.autos.bmw . Linkiu Jums ten rast savo problemų sprendimo būdus. Sėkmės.

StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 23:15 

o kitaip neina paskaityt tu zinuciu? :)

StandartinėParašytas: 07 Bal 2008, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
MantOzas rašė:
o kitaip neina paskaityt tu zinuciu? :)

Nejau taip sudėtinga Outlook Expresse spustelt Tools - Accounts - kortelę News - Add - užpildyt laukelius ir viskas.

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 00:30 

Sudomino kolegos Magu atvejis-patikrinus masina viskas ok ,bet purkstukas blogas.Klausimelis-ar gali del jo buti vibracija (kaip autorius minejo virs 80km/h jauciasi)?Pas mane pati purkstukas kiek tai durniuoja bet kadangi remontas brangus vis vaziuoju ir tempiu laika, irgi turiu labai maza vibracija 80-90km/h ,iki siol vis nepagaunu kur cia beda ,bet jei purkstukas tai gali itakot tai tada bus kaip ir aisku kas gali but.
P.S.mano atveju balansavau ratus,pasikeiciau kardano jungti/guma -nepadejo .

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 01:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530D 02'
Dekui Gince, uz info, butinai rytoj parasysiu ar padejo tas purkstukas, nuotaika net pasitaise, tavo posta paskaicius, nes jau su baime galvoju apie rytoju, KA DAR REIKS KEIST kad dingtu ta vibracija.
Ir tiesa, o tu nepastebejai, ant laisvu, dirbant varikliui ir begiui esant ant P (ant D taip nebuna) ar neatsiranda toks lengvas lengvas, vienodais laiko tarpais atsirandantis virpuliukas, variklis taip vos jauciamai suvibruoja ir vel dirba, suvibruoja ir vel dirba, zmona mano ir pazystamas, su kuriuo baseina lankom, nejaucia, bet as tai jauciu. Atsidarius kapota ir stebint variklio darba irgi nieko nesimato, kazkaip tik sedint, per kebula jaucias. Gal cia del to purkstuko, tai gal jis toki tik truputi stipresni vibravima duoda ir vaziuojant?
Ir kiek mazdaug kainavo ir kiek laiko uztruko kardano jungties/gumos pakeitimas?

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 07:34 

magu, pas mane tas pats ant laisvu daros... karts nuo karto taip lengvai suvibruoja...

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 10:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.25
Amžius:
41
Automobiliai:
Audi Q7
ex E39 530d
magu rašė:
Dekui Gince, uz info, butinai rytoj parasysiu ar padejo tas purkstukas, nuotaika net pasitaise, tavo posta paskaicius, nes jau su baime galvoju apie rytoju, KA DAR REIKS KEIST kad dingtu ta vibracija.
Ir tiesa, o tu nepastebejai, ant laisvu, dirbant varikliui ir begiui esant ant P (ant D taip nebuna) ar neatsiranda toks lengvas lengvas, vienodais laiko tarpais atsirandantis virpuliukas, variklis taip vos jauciamai suvibruoja ir vel dirba, suvibruoja ir vel dirba, zmona mano ir pazystamas, su kuriuo baseina lankom, nejaucia, bet as tai jauciu. Atsidarius kapota ir stebint variklio darba irgi nieko nesimato, kazkaip tik sedint, per kebula jaucias. Gal cia del to purkstuko, tai gal jis toki tik truputi stipresni vibravima duoda ir vaziuojant?
Ir kiek mazdaug kainavo ir kiek laiko uztruko kardano jungties/gumos pakeitimas?

Turiu sita bedele :evil: Kiti to nejaucia, o mane nervina. Is pradziu maniau, kad tai del pagalves, nes buvo suplysus, taciau po keitimo isliko sitie kartais pasireiskiantys virpuliukai. Beje - pas mane jie islenda tik ant laisvu. Tachometro rodykle a nei biskiuka nejuda. I varikli ziurint irgi didesne vibracija nepastebima. Tik grynai sedint uz vairo tai jauciama trupuciuka. Kadangi pagalves keitimas nepadejo, tai itariu purkstuka.. ale vis ner laiko pasitikrint.

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530D 02'
Nu geras, tai daugiau kas turi ta pacia beda, o jau maniau, kad cia vienas toks esu. Krasta pakeite jau purkstuka, liko test drive padaryt, laukiu ju skambucio. Parasysiu kaip sekes ir kokios kainos.
Pratesimas
Pakeitus purkstuka dingo virpesiai ant P (laisvu), bet nedingo vaziuojant..... Antra nakti Krastoj nakvos auto..... Gerai, kad raktus Hondos atsiunte. Jauciu saskaita bus :shock: Turesiu nauja BMW E39 bazej :mrgreen:

Paskutinį kartą redagavo magu 08 Bal 2008, 13:11. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 12:53 

truputi i nuo originalios temos nuvaziavom :) ...
Uz kardano mova/guma mokejau virs 400 litu (pirkau gera bmw aprobuota) ,pakeitimas garaziuke ,darbas keiciant uztruko apie gera valanda (reikia duslintuva nuleist kiek nes trukdo prieiti ,ir lyg 6 18ines verzles ant pacios movos ,atsisuka sunkokai tad kazka ilgesnio kad petys gautusi reik naudot).
Pas mane ant laisvu suvirpcioja irgi labai nezymiai(ant laisvo begio nes mechanine deze),na kartais labiau kartais maziau jauciasi bet su siuo defektu purkstuko as jau prasukau link 50.000 km ,galvoju tempti laika iki nepabloges visai.Vaziuojant man vibracija labiau per vaira jauciasi,ant salto variklio i kalniuka kylant ,siaip labai panasus vibravimas kada ratai buna nebalansuoti ,padangos defektas ar kazkas tai tokio(mano variantu kadangi guma jau buvo parejus kardanas gal galejo issibalansuoti ,bet tai labai mazai tiketina nes laisvumas buvo nedidelis).

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 21:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
vyrai man rodos,kad ne padangose bedos ieskot reiktu, o vaziuokleje. Butinai amortikus pasitikrinkit ant stendo. As su zieminem padangom r17 225/55 (kietais sonais,be oro nesubliukstancios) 180 vaziuodamas vaira su dviem pirstais laikyti galejau :roll:

StandartinėParašytas: 12 Bal 2008, 13:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
tai va kalti buvo priekiniu sakiu sailenblokai didieji. Buvo pernai keisti lemforder firmos is autodalys sanciuose, sumokejau berots po 80lt. Isemus pasimate, kad sveiki tik guma atplysus nuo korpuso. Pasikeiciau i naujus uz abu 215lt "Eolte".

StandartinėParašytas: 13 Bal 2008, 23:33 

na, dabar as papsakosiu, ka padariau ir kas pagerejo.
pasikeiciau ratus, uzsidejau naujus 17x8 ratlankius su naujomis padangomis 235/45, tai va, masinos drebejimas, kuris pasireiksdavo 110-130 km/h greicio intervale DINGO! rieda masinyte dabar kaip per svieta, ir stabdant nebedreba ir vairo nemusa. dar priekinius amortizatorius restauravau, tai vingiuotam kelyje ar siaip per kalniukus masina puikiai vaziuoja, ir i vairo pasukimus staigiau sureaguoja kazkaip, bet nestabilumas nedingo... nuo 140 km/h masina jau blaskos, aisku, gal kazkiek veju itaka, bet nemanau, kad taip stipriai gali jie itakoti...
tai va, artimiausiuose mano planuose yra numatytas ratu suvedimas ir jei rasiu kur daro isvirtima, tai ir ta pasidarysiu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery