Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 17:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Bal 2008, 11:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
aivaras999 rašė:

Ten parasyta apie Harman Kardon aparatura, kuri yra su stiprintuvo. Pas mane bagazinei stiprentuvo niera. Atrodo isbandziau visus baltus laidus, bet tokia per kuri eitu 12v ijungus magnetola neradau. :(

StandartinėParašytas: 04 Bal 2008, 18:05 

o tu tikras, kad nera stiprintuvo pas tave? pas mane ne HK bet yra originalus stiprintuvas, tik reik bagazinei nuardyt apdaila, kad ji rast

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
aivaras999 rašė:
o tu tikras, kad nera stiprintuvo pas tave? pas mane ne HK bet yra originalus stiprintuvas, tik reik bagazinei nuardyt apdaila, kad ji rast

Bagazine apdaila buvo pilnai nuimta, neradau nieko panasaus i stiprintuva.

StandartinėParašytas: 08 Bal 2008, 22:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.04
Amžius:
38
Automobiliai:
[E46] 320 D 01' Touring
aivaras999 rašė:

o jei nesunku gal galetum pora fotu imest kaip jis mazdaug atrodo, pas mane magas su maza navigacija ir bagazinej navi bloku ir cd ceundzeriu, tai tureciau rasti dar ir stipra ? beje ar be to stipro veiktu magas ar ne ? nes mano magas net neisijungia tai ir nzn kokia beda ar pats magas sugedes ar truksta kazko :?: #-o

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 13:26 

pradzioj pasitikrink saugiklius kurie yra daiktadezes virsuje, paieskosiu foto, kai rasiu - imesiu

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 14:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
Tai ka, niekas nepajunginejo stiprintuvo masynoj kur nebuvo gamyklinio stiprintuvo?

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 16:17 

Signala imi nuo galiniu koloneliu arba tempi lineikas nuo priekio iki galo ir jau turi pasiruoses, tam atvejui jei keisi maga, jei keisti nezadi tada tiktai nuo galiniu ir per high input i stipra ir viskas, o pliusa stirintuvo ijungimui tai tikriausiai jau teks is priekio vest ir geriausia vesti nuo mago jungiant jei gerai pamenu nuo balto/violetinio laido, ten + buna tik kai pasuki rakteli i pirma padeti.

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 17:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.04
Amžius:
38
Automobiliai:
[E46] 320 D 01' Touring
nu as nzn kaip ten su aparaturom bet ar negalima mases paiimt nuo korpuso o pliuso nuo akumo, juk pas E46 akumas tai gale :roll: butu viskas daug paprasciau, uztektu tai tik kazkoki laida pasidaryt stipro ijungimui isjungimui ? ar as kaska maisau ?

O grystant prie mano temos tai patikrinau visus saugiklius kelis kart, jei nemaisau tai mago atrodo 7 ir 46 saugikliai ar kazkas panasaus. O beje gal galit rekomenduot koki padoru aparaturos meistriuka Vilniuje ? :)

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 18:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
Ju|ius rašė:
jei keisti nezadi tada tiktai nuo galiniu ir per high input i stipra ir viskas, o pliusa stirintuvo ijungimui tai tikriausiai jau teks is priekio vest ir geriausia vesti nuo mago jungiant jei gerai pamenu nuo balto/violetinio laido, ten + buna tik kai pasuki rakteli i pirma padeti.

Kaip tik ruosiuosi detis aparatura, kas cia per "high input"? Buvau kur aparatures deda nuvaziavies pasikonsulltuot sake linijnus reikia nuo galo vestis jungiant prie kazkokio adapterio ir gaunami linijiniai i stipra. Kodel pliusa butinai nuo prieko kodel netinka tiesiai nuo akumo?

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 18:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.04
Amžius:
38
Automobiliai:
[E46] 320 D 01' Touring
wowfka o tai gal ir savo Navigacijos ekrana trauksi lauk ? jei susiruosi parduot duok zinot :mrgreen:

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 20:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
Rimdzius rašė:
wowfka o tai gal ir savo Navigacijos ekrana trauksi lauk ? jei susiruosi parduot duok zinot :mrgreen:

Ne paliksiu noriu suba pasijungt :)

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 21:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.04
Amžius:
38
Automobiliai:
[E46] 320 D 01' Touring
o pas tave gale yra stipras ? Blyn labai idomu ar pas visus tas stipras yra, gal sakau pas mane jis isluptas ir del to magas neisijungia ar del ko nors #-o kaip rast gedima, isvis butu gerai kaip nors patikrinti ar "sistema" kalta ar pats magas :)

StandartinėParašytas: 10 Bal 2008, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
Ju|ius rašė:
Signala imi nuo galiniu koloneliu arba tempi lineikas nuo priekio iki galo ir jau turi pasiruoses, tam atvejui jei keisi maga, jei keisti nezadi tada tiktai nuo galiniu ir per high input i stipra ir viskas, o pliusa stirintuvo ijungimui tai tikriausiai jau teks is priekio vest ir geriausia vesti nuo mago jungiant jei gerai pamenu nuo balto/violetinio laido, ten + buna tik kai pasuki rakteli i pirma padeti.

Butent taip ir pajungiau, balta/violetini laida paemiau is galo, is po galines sedines vairotojo puses. Bet noriu padaryt kad stiprekas isijungtu tiktai po mago ijungimo , o ne raktelio pasukimo.

StandartinėParašytas: 10 Bal 2008, 09:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
Rimdzius rašė:
nu as nzn kaip ten su aparaturom bet ar negalima mases paiimt nuo korpuso o pliuso nuo akumo, juk pas E46 akumas tai gale :roll: butu viskas daug paprasciau, uztektu tai tik kazkoki laida pasidaryt stipro ijungimui isjungimui ? ar as kaska maisau ?

O grystant prie mano temos tai patikrinau visus saugiklius kelis kart, jei nemaisau tai mago atrodo 7 ir 46 saugikliai ar kazkas panasaus. O beje gal galit rekomenduot koki padoru aparaturos meistriuka Vilniuje ? :)

Zinau viena toki. Nebrangiai daro ir gana neblogai. Pas ji ir suzinojau kaip pajunginet. Jeigu sugalvosi vaziot skambinkt man pasakisiu kaip surast. 867254070

StandartinėParašytas: 10 Bal 2008, 10:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E46 323
Rimdzius rašė:
o pas tave gale yra stipras ? Blyn labai idomu ar pas visus tas stipras yra, gal sakau pas mane jis isluptas ir del to magas neisijungia ar del ko nors #-o kaip rast gedima, isvis butu gerai kaip nors patikrinti ar "sistema" kalta ar pats magas :)

Pas mane nebuvo, bet magas groja

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery