Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Sau 2025, 15:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 12:57 

Sveiki, Turiu E36 2.5 92. Ir iskilo tokia problema, :cry: , Vaziuojant lygiu keliu jokio barskejimo net krebzejimo nera. Tik kokia duobele ar sulinio dangtis tai prdeda sklisti nemalonus garsas :idea: kazkaip kaip metalas i metala kaltu ar kaip butu kaskokia dlis ratuose nepriversta . Bandziau varyti i servisus pats ziureti nieks neranda gedimo viskas priversta nieks nekliba. Gal kam buvo taip nutike ?? pasidalinkite informacija ir su manim. :wink:

Is ansto dekui.

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
va va, pas mane ir kažkokie garsai ima sklisti, kažkoks bildukas apigyveno. dar nežiūrėjau kur, ale kad nelabai ten priekyje pas mane jau yra kam barškėti: sailenblokai keisti, amortizatoriai keisti, šarnyrai keisti. įtarimas krinta ant vairo traukių. žinau, kad viena kliba. ar gali nuo jos bildėjimas būti? šiaipm man regis labiau bilda kai vairas susuktas.

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 13:22 

Vat tai kad atvirksciai pas mane , barskejimas nustoja kaip ispaudziu stabdzius o gedimo niekas neranda . galvoju kad gal kaladeles barska ? ziurejua lyg ir ne... :?

Del traukutes pas tave tai gali barsketi susukus vaira . ji isitempia jai ira judejimas tai ji automatiskai pradeda dardeti . Net neisivaizduoju . nuvariau pas meistus tai kiek meistru tiek nuomoniu ziurek kad ir tau taip nebutu.
Lengviausia nustatyti barskejima tai nuvaryk ant stendo kur Teh Praeini tai jau jie kas turi servise tikrai pasakys kas yra. Nes ten gerai atkrato masiniuka ...

:lol:

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 13:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
tai, kad TA balandžio mėn parėjau, nieko nesakė, viskas tvarkoj buvo, iš pirmo kart praėjau savo hodu, nes prieš pinigų davimą nusiteikęs esu. taip, kad iš jų naudos nedaug. reiks kratyti pačiam bandyti ir žiūrėti kame ten šaknys.

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 14:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
siaip labai slyksciai kalena stabilizatoriaus traukes sarnyriukai. Per apziura ju paprastai neziuri. Dar pas mane vaziuojant nelygiu keliu truputi vairo kolonele skleidzia garseli, bet specai sake, kad ant kregzdziu vairo kolonelej yra adatiniai guoliai ir prasideti su jais neverta, nebent labai nepatinka tas garsas

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 15:32 

Rytisss
Bet pas mane stabdzius nuspaudus tas garsas dingsta , ar tai gali buti ???

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 15:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
tik kaladeles jei paspaudus stabdy dingstapas mane tas pats, ir nieko negaliu padaryt.

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 16:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
BMW325 Coupe rašė:
Rytisss
Bet pas mane stabdzius nuspaudus tas garsas dingsta , ar tai gali buti ???

nezinau, bet gali pabandyti palindes po masina patampyti ranka abiejose pusese stabilizatoriaus traukes, jei kuris nors sarnyriukas bus laisvas, tai pajausi

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2005, 18:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
48
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Papasakosiu as kaip tech, apziura E36 variau :D Sako pas tave selenblokai pasibaige. Ok, selnblokai, tai selenblokai. Nuvziuoju pas meistrus kurie vaziuokles restauravimu ir remontu uzsiema, pakelia masina, sako viskas ok, nes tokia ju plaukiojanti konstrukcija ir matosi ne per seniausiai keisti, del viso pikto pasiskambinu i vokiecius pazystamam is kurio masina pirkau, sako vienas pries metus kitas pries puse keistas. Meistrai del viso pikto nuima visa sake, pasirodo sarnirai kuriais prie kebulo tvirtinasi sake issimale truputi, tai juos ir restauravau. Nuvaziuoju i tech. apziuru centra, sakau: vyrai taip ir taip yra. Peciais pagusciojo ir praleido. Taip, kad nelabai ten jau jais reiktu pasitiketi.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: