Jus man atleiskit, bet gal galetumet paaiskinti man kvailam pilieciui, kuo skiriasi "universalus" katalizatorius nuo "neuniversalaus", kuris yra idetas i bmw. As suprantu tavo, kaip ir kitu bmw, katalizatorius yra pakankamai senas ir jo gamybos technologija galimai skyresi nuo dabartiniu, bet juose naudojamu medziagu kainos per ta laika tikrai nesumazejo, o sprendziant pagal bendras tendencijas, galejo ir gerokai pabrangt. O kadangi reakcijos, vykstancios katalizatoriuose per tiek laiko nepasikeite, tai darau prielaida kad kainos skirtumas gali susidaryti tik is tokiu faktoriu, kaip gamybos salis, pvz katalizatoriai gaminami Kinijoje. Atleiskit mane uz mano skepticizma, bet nemanau kad ju kainos skirtumas bus ant tiek zenklus, ivertinus gamybos sali ir naudojama varda (manau uz tai kad perki is bmw atstovu irgi siektiek damoki). Del to darau isvada, kad gal geriau deti rezonatoriu ir nesukti sau galvos.
P.S. Beje, atleiskit, bet as nelabai suprantu kuo gali skirtis LZ, esancio
iki katalizatoriaus, parodymai iki ir po katalizatoriaus ispjovimo. LZ, esancio uz parodymai turetu skirtis, bet esancio iki...
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)