Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Geg 2025, 00:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Vas 2008, 18:24 

perdarynejau kupe.kapotas iki 500lt sparnai po 150lt lempos taippat kokias noresi xenon bixenon ir tt man kainavo 1600lt bamperis paprastas 250lt plikas halogenai 300lt grotos 100lt i kapota 200lt.devetu daliu kainos.toliau reketu i sparnus diodiniu posukiuku 100lt pries juos reiketu relikiu kad nemestu klaidu.dar galinis bamperis 350lt.ir lempos kai dariau nebuvo tuning pirkau orig diodines 600lt ten dejo po 3 reles 150lt nes nedege ir mete klaidas.tai tiek del kupe. su sedanu paprasciau lempos sparnai tas pats bumperis pigesnis 150lt taip pat posukiukai ne diodiniai.tai tiek

StandartinėParašytas: 16 Vas 2008, 22:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.26
Amžius:
43
Automobiliai:
E39
alonzo1 rašė:
rg o kapotas tinka 02 metu(t.y. po facelifto) ant senesnio modelio tarkim 99metu? ar tam kad tiktu kapotas reik ir sparnus keist?

Su sparnais problemu nera,bet kai keiti kapota pasikeicia jo kampai ties lempom.O kadangi jei keiti lempas tada keist reikia ir sparnus.

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 19:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
38
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
pas mane irgi yra keistas naujesnio priekis, nes kai buvo truputi dauztas, tai kad sudet seno dalis tai pakeite i naujo, tai yra kapotas buferis sparnai lempos, atrodo zymei graziau!

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.04
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 323i '98
nefiga ! geriau uzh ta kaina uzhsimestumet antakius, gerus angel eyesus, koki m3 buferiuka ir butu zhymej geriau nei facelift :) ir teisingai kazhkas pasake jog E46 vienintelis bmw modelis kuris atrode grazhiau priesh facelifta.. bet tai tik liechia sedanus coupai ir cabrio geriau atrodo ;) sorry jei ka izheidzhiau bet tai mano nuomone ;) va chia mano BMW nu dar dadejau bamperi ir veidrodelius (nuo naujo M3) su photoshopu Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 20:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
nu ok tada ir manoji nuomone: sorry su tais antakiais tai cia vapse tik ne ant E46 klijuot toki daikta m3 buferis man asmeniskai zymiai geriau atrodo uzdetas ant naujesnio priekio nes naujo priekines groteles zymiai israiskingesnes platesnes tai duoda didesnio agresyvumo lempu linija svelnesne ties posukiais labiau isbaiktas perejimas i sparnus..bet cia nereiskia kad varau ant senesnio modelio cia kiekvieno atskiras skonis taip pat kaip ir su moterim :) vienam patinka tokie kitiem kitokie...vis gi bmw geris =D>

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 18:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.27
Amžius:
38
Automobiliai:
Ex E91lci 318d
Ex E46 320d
E30 325i
F25 2.0d
tai va cia kiekvieno skonio reikalas, man pvz graziausiai atrodo po facelifto sedanas su M paketu :)

StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 00:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.29
Automobiliai:
E46 330ci ZHP '05
miezhius rašė:
nefiga ! geriau uzh ta kaina uzhsimestumet antakius, gerus angel eyesus, koki m3 buferiuka ir butu zhymej geriau nei facelift :) ir teisingai kazhkas pasake jog E46 vienintelis bmw modelis kuris atrode grazhiau priesh facelifta.. bet tai tik liechia sedanus coupai ir cabrio geriau atrodo ;) sorry jei ka izheidzhiau bet tai mano nuomone ;) va chia mano BMW nu dar dadejau bamperi ir veidrodelius (nuo naujo M3) su photoshopu Paveikslėlis

Na viskas graziai cia pas ta bmw, nu bet tie antakiai tai nu i nax... nenoriu izeisti, cia aisku kiekvieno skonio reikalas, na bet jei jau darai tuos antakius tai tada reikia daryti kokybiskai, kad pvz tie antakiai eitu nuo pacio kapoto, ta prasme, kad tie antakiai butu kapoto dalis... o cia kaip is turgaus plastmases po 5lt uzklijuotos...

StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 02:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
pritariu kad nesamone tokie antakiai, bet is kitos puses gi ju kitaip nepadarysi... o jei darysi kad jie butu kapoto dalis tai reiks ir sparnus palipdyt.. tai nemazai pinigo gautusi tie antakiai, kurie mano manymu ant E46 jokio grozio tikrai neprideda, aisku cia kiekvieno asmenine nuomone ;)

StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 13:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.29
Automobiliai:
E46 330ci ZHP '05
n0l rašė:
pritariu kad nesamone tokie antakiai, bet is kitos puses gi ju kitaip nepadarysi... o jei darysi kad jie butu kapoto dalis tai reiks ir sparnus palipdyt.. tai nemazai pinigo gautusi tie antakiai, kurie mano manymu ant E46 jokio grozio tikrai neprideda, aisku cia kiekvieno asmenine nuomone ;)

tai va butent apie ka as ir kalbu, kad jeigu del kazkokiu priezasciu jau labai reikia tu antakiu, ir esi pasiryzes "tuninguoti" savo auto, tai tada ir buk pasiryzes pakloti apvalia pinigu sumele, kad padarytu kokybiskai ir atrodytu gerai...

StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 15:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.04
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 323i '98
nu nzn man su antkiais tai geriau atrodo nei be ju... o che manau tik nusistatymas kad antakius deda ant visokiu bulku ir t.t. del to nelygis detis ant naujesniu.. ir antakiai toli ne po 5lt kainuoja... o del antakiu kapota perdarynet nalbai norisi... sutinku atrodys kokybishkiau bet juk nesiruoshiu pilnai tiuninguoti mashina... sheip tie antakiai kaip papildomi aksesuarai kad kuom nors ishsiskirti nuo kitu bmw, paskutiniu laiku ju labai daug atsirado... gal nuotraukoj ir negrazhiai atrodo bet ralybej tai zhymej geriau.. beje dbr vazhineju be ju tai labai man ju truksta nzn gal pripratimas...

StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 20:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.05
Amžius:
109
Automobiliai:
E90lci 320d efficientdynamics mt
(ex) E46 328i mt
E46 faceliftas yra savotiškas. Akivaizdu, kad jis tikrai pakeitė mašinos stilių. Juk nei E36, nei E30 tokio radikalaus facelifto neturejo. O jau kas kam labiau prie širdies, tai dėl skonio juk nesiginčyjama.

P.S. Aš nesuvokiu kam reikalingi antakiai. Juk jie tik uždengia dalį sklindančios šviesos, o tai yra visiška nesąmonė :shock:

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 23:15 

man rodos kad cia bamperis atlietas.nes cia nuo m3 o ne nuo sport paketo.apie antakius.....

P.S izeisti nieko nenoriu

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 23:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.04
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 323i '98
nei atlietas nei sport paketas :))) paskaityk prie foto ^ juk parashyta kad uzhdetas su photoshopu o naudota foto tai buvo tikru tikriausia M3 :)

StandartinėParašytas: 25 Vas 2008, 00:29 

:oops: ziuriu kad blankus bamperis.bet seip ant sedanu m3 nesidejo bamperis?tik sport paketo?ar klystu

StandartinėParašytas: 25 Vas 2008, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
orginaliai nesidejo bet pats uzsidet tikrai gali :) nors man graziau ziurisi tas m tech.

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery