Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 14 Gru 2024, 01:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 74 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Vas 2008, 15:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34
kazkoks bardakas, prie visu malonumu, kad tenka vazinetis be centrinio, el langu, valytuvu, tai dar ir peciukas grybauja, per 2 paras suveike tik vien karta, saugikliai, tikrinti, 80A pakeistas, saugikliu bloke po sedyne irgi pakeistas saugiklis. Klausimas ar galetu streikuoti (ziauriai) centrinio varikliukas ir sukelti man patogumu :roll: #-o

StandartinėParašytas: 15 Vas 2008, 15:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
Kontaktai grybauja... jieskok bedu po galine sedyne(valdymo bloke ar laiduose aplink ji),buvo panasus variantas kai pliusas i kazkuri kontakta neatejo...
Dar pasiziurek laidus ant bagazines vyrio... tikrai bua apluzineja...

StandartinėParašytas: 15 Vas 2008, 17:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
del bagazines gali buti rimtai,nes kazkaip pastebejau kai atidaraubagazine po to pradeda swagti,o gal sutapimas

StandartinėParašytas: 16 Vas 2008, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34
mieli kolegos, laidai bagazineje jau is seniau sutvarkyti, nes su jais kazkada buvo beda - iskrove akuma iki galo, bandysim nerst prie bloko ir pratikrint laidus . Kaip seksis duosiu zinot antradieni :idea: ](*,) :-k

StandartinėParašytas: 16 Vas 2008, 17:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.11
Amžius:
38
Automobiliai:
ex: E30 320
ex: E34 520 (24v)
ex: E34 525i
ex: E34 524td Auto
Ex: E34 525tds Auto
Ex: BMW E60 530D Auto ///M
Now E61 530d 173kw Manual Sport
+ BMW E34 535i (m30) Manual (LSD)
+ E34 V8 3.0 Auto
sveiki, o pas jus tos nesamones nesusijusios su lauko oro temperatura? nes as jau va vos ne pusmeti kankinuosi su panasia nesamone... Ateinu i masina po nakties kai uz lango bent -1laipsnis ijungiu degima, prie visu lempuciu kurios turi degt dar dega stabdziu raudona lempute, na uzkuriu auto, ta lempute negesta, o uzgesta tik tada kai masina susyla ~80laipsniu, ir visa ta laika kol ji dega pas mane neveikia nei el. langai, nei el, liukas, nei peciukas, o valituvau tik greiciausia padetim valo ir eina akumo iskrovimas, bandziau tikrint su testeriu tai kai ji dega 12,3 rode, o kai viskas gerai 13.9 sujungus visas sviesas... Keista tai kad kai lauke nesalta tarkim nakti +1 tai rite atejus viskas buna gerai.. Dabar kad nevazinet uzrasojusiais langais ateinu i masina pasildau kokes 5min, kad temperaturos rodukle bent truputi pajudetu, tada uzgesinu nueinu namo pasedziu kokias 15min atejus jau buna viskas gerai..

Gal turit minciu, jau ne karta cia klausinejau del to bet nieko talkovo neisgirdau.. :roll:

Beje dar pamirsau pridurt, kad kai uzvedi masina, pas mane spidometre yra tokia lempute tipo toks zalias ratukas, uzvedus jis turi uzgest, o kai dega ta stabdziu lempute jis negesta o uzgesta kartu su ja po to kai auto susyla.. Dar tokia nesamone, buna vaziuoju auto jau susilusi normaliai ta lempute nebedega viskas gerai veikia, ir staiga ne i sio ne is to vel ji uzsidega ir vel nebeveikia elektra ir t.t. tik tada ji uzsidega 1 o tas ratukas zalias jau nebedega.. Tada kad greiciau uzgestu, sustoju kur prie salikelio parukau ir vel viska gerai, nes buna kai uzsidega tai labai ilgai negesta... Galvojau zvakiu pakaitinimo rele, pakeiciau nepadejo.. Galvojau isores temp daviklis kazkaip i temp. reguoja, susildziau rankoje, irgi nepadejo Jei butu davikliai manau nereguotu i lauko temperatura taip tiksliai...

StandartinėParašytas: 16 Vas 2008, 19:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
del musu tu problemu ar negali buti kokie duru dawikliai nes kai wiskas sustreikuoja tada nei centrinis nei atidarius duris salono apswietimas nesuweikia lyg nereaguotu kad durys atidarytos.nu net nzn kai kazkaas cia sutwarkys tegul duoda zinoti nes ant nerwu laikosi tos bedos :twisted:

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 09:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34
nezinau, kas bus - siandien vakare ginsiu pas elektrika, vyras prasikniso, issiarde duru spynele, pratikrino ten viska, reles veikia, dacikai irgi (bent jau taip testeris rodo), centrinis atsigavo tik su signalke ir tai atsokineja kartais, valytuvai veikia, langai irgi veikia, bet vat peciukas - nori veikia, nori - ne. Kas bus naujo parasysiu, gal akvariumas kur nors uzsiveise.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 17:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.03
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E32 730iA M30 89m
pas manes supeciuku wiskas gerai. tai ka jis ten sukrapste kad walytuwai atsigawo su centriniu.man dar magas issijungineja

StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 00:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
39
Automobiliai:
e12 525 M30
rokashius rašė:
man ir gryba pjauna ccentrinis bei kita elektra pvz kai ijungiu valituvus, o po to isjungiu ir jei buna salono apsvietimo jungtukas ant padeties kur lemputes isijungia kai duris pradarai, tai isjungus valytuvus ji uzsidega nzn dar ira kelios nesam, kazin kas čia galetu but :roll:

pas mane lygiai tas pats.. jei isspresit sita beda-papasakokit kaip!

Beja, siand per ta prakeikta centrini teko kviest avarine duru atrakinimo firma, nes, JOMAJO, centrinis suveike man esant lauke, o masina buvo uzkurta ir raktai spynelej. PZDC, nei masinos uzgesint, nei i vidu patekt, pavaiksciojau aplink uzvesta savo masina, pakrapsciau langus ir nieko nepesus teko kvietis meistreli-100lt ir sedejau savo masinoj... :evil:
Reik jau sprest sita problema.. Centrinis man suveikia ijungus valytuvus-masina uzsirakina. Jau nebegaliu, reiks pas elektrikus varyt... kas ten po sedyne-nesuprantu. Visus saugiklius pertikrinau. Gal zinot kiek amperu turi but valytuvu saugiklis? Nes jis dbr ps mane 10A gal sakau per silpnas?

StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 10:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34
http://golgofa.ru/index.php?id_page=9&id_article=12
cia rasi visu saugikliu amperazus. Del peciaus jau problema kaip ir baigta - peciaus angliukai pakibe, o del centrinio - gali but , kad dedant signalizacija nukerpa laidus, o palieka tik kad veiktu nuo pultelio ir yra tikimybe, kad koks laidas nusikirto. bet pas mus buvo viskas ciki iki tol, kol sugrybavo centrinis

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 22:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
39
Automobiliai:
e12 525 M30
eisiu ryt dar krapstytis po sedyne.. Mano nuomone pas mane kazkokia rele streikuoja... Bet kuri ten atsakinga uz valytuvus, centrini ir langus...?

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 21:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
Pas manes tas kompas po sedyne buvo parejes, kvailiodavo langai, centrinis, salono apsvietimas ir valytuvai, dar ir akuma iskraudavo staigiai. viena karta nusikeliau sedyne ir pajudinau ji ir girdejau kad kazkas jame sudirba, matyt kontakto gero negaudavo, pakeiciau i kita ir viskas susitvarke :)

StandartinėParašytas: 24 Vas 2008, 23:56 

per tokius orus kazkaip nekyla rankos eiti laukan ir masija krapstyti, pas mane irgi pievos darosi, centrinis uzsirakina is antro karto, o ir salono apsvietimas vaziuojant uzsidegineja ypac kada staigiai stabdant, tai dabar net ir nezinau manau reiks gala issniukstineti

StandartinėParašytas: 25 Vas 2008, 12:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
44
Automobiliai:
E34
sviesa salone gali uzsideginet ir del kitos priezasties: patikrink duru dacikus, nes dazniausiai jie pradzioje gryba pjauna, rodo kompas, kad yra neuzdarytos durys ir dega salone apsvietimas

StandartinėParašytas: 25 Vas 2008, 13:01 

duris tikrinau nieko panasaus, svarbiausia nelygiu keliu vaziuoji masina subuojasi ir neuzsidega bet jai stbdai tai sviesa garantuota

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 74 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery