Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 23:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 102  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 17:57 

Mielieji padekit :) Krc man subrauke masina. Nuvariau i parex draudima, nes mano kasko pas juos drausta. bet nepraneses policijai uzpildziau ta forma ir atidaviau jiems. Bet pries pildant as ju klausiau kokia cia bus suma, jie sako nzn mes paskaiciuosim ivertine zala taram param. Nu viskas gerai as pazymejau, kad apsispresiu veliau pasirasiau dokumentus ir atidaviau jiems. Nueje nufotkint masiniuko as jo paklausiau, kiek cia ~ pinigais ivertins. Jisai sako 3% nuo tavo masinos vertes... Tai cia iseina 650lt. As uz tiek tikrai nepersidazysiu stogo ir kapoto. O sako butumet policijai pranese tada butu jau koks 1000lt atskaiciuota jums. Tai vat prasoviau nezinodamas taisykliu. Ar galima dar kazka padaryti su tais nepriklausomais ekspertais ir lietuvos draudimo prieziuros komisijomis? Labai prasau patarkit. Didelis dekui!

StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 23:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.09
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e60 525d
ex. BMW E39 528 96'
dujos
Artz rašė:
Mielieji padekit :) Krc man subrauke masina. Nuvariau i parex draudima, nes mano kasko pas juos drausta. bet nepraneses policijai uzpildziau ta forma ir atidaviau jiems. Bet pries pildant as ju klausiau kokia cia bus suma, jie sako nzn mes paskaiciuosim ivertine zala taram param. Nu viskas gerai as pazymejau, kad apsispresiu veliau pasirasiau dokumentus ir atidaviau jiems. Nueje nufotkint masiniuko as jo paklausiau, kiek cia ~ pinigais ivertins. Jisai sako 3% nuo tavo masinos vertes... Tai cia iseina 650lt. As uz tiek tikrai nepersidazysiu stogo ir kapoto. O sako butumet policijai pranese tada butu jau koks 1000lt atskaiciuota jums. Tai vat prasoviau nezinodamas taisykliu. Ar galima dar kazka padaryti su tais nepriklausomais ekspertais ir lietuvos draudimo prieziuros komisijomis? Labai prasau patarkit. Didelis dekui!

reiktu pasiskityti sutarti, ka ten jie raso... Jeiten nieko nerasi ieskok giliau, yra istatymai, kodeksai ir t.t.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2008, 00:36 

Sutarti reiks ryt pas brokerius nuvaryt pasiimti, o gal yra kas nusimano tuos kodeksus, nes as zialias tokiam dalyke.

StandartinėParašytas: 30 Sau 2008, 00:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
40
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
Artz rašė:
Sutarti reiks ryt pas brokerius nuvaryt pasiimti, o gal yra kas nusimano tuos kodeksus, nes as zialias tokiam dalyke.

Na tau nepasiseke, nes jei policijai nepranesi, tada jie tau 3% paskaiciuoja nuo tavo masinos rinkos vertes. Siaip jei tai treciuju asmenu zala, tai belekokiu atveju turi registruot ivyki policijoj ir prasyt ikiteisminio tyrimo. tau pasiskes jei jie tu isviso mokes, as jau sudraudimu 10 kart esu susidures, tai taisykles jau atkaliau :D

EX- bmw e65 730d
BMW e63 650i
BMW e65 750i

StandartinėParašytas: 30 Sau 2008, 13:45 

Nu matai pirmas kartas. Kita karta zinosiu. Vis delto jei kas ne taip tai ir ta kapota persidazyt paciam nebus jau taip skaudziai per kisene. Kaip sakant geriau pasimokyt ant tokiu dalyku, negu ant brangesniu :)

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 17:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
snd ir man teko kreiptis i draudima sako pas tave kaip ant 94m. E38 negali buti nei parkavimo sistemos buferyje, nei halogenu, nei lempu apipurskimo, sako mes skambinsimes bmw atstovuj ir klausimes, o pagal ka jie taj nustatys gal kas zinote?Nes tikraj viskas buvo originalu.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 17:53 

Krasta pagal automobilio VIN koda gali pasakyt, kokia komplektacija buvo perkant is salono. O tu vienintelis savininkas ar jau deveta pirkai?

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 17:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
Artz rašė:
Krasta pagal automobilio VIN koda gali pasakyt, kokia komplektacija buvo perkant is salono. O tu vienintelis savininkas ar jau deveta pirkai?

jau naudota pirkau, bet tikraj nemanau kad kas uzkabino originalia parkavimo sistema halogenus ir t.t., o kur rasti ta vin koda?Ir kiek zinau yra saitas kur galima pasizeti.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
Arnoldino rašė:
o kur rasti ta vin koda?Ir kiek zinau yra saitas kur galima pasizeti.

vin'as yra tavo tech pase. O tokia info paprastai per intera nepamatysi. reiktu bandyti i krasta kreiptis

StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 00:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
[nu nzn pvz efkiu forume buvo saitas apie efkes pagal vin numeri.

vin taj kuris kebulo numeris ar kas?

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
Arnoldino rašė:
vin taj kuris kebulo numeris ar kas?

taip

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 22:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.25
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320i 93'
E38 728iA 98'
7 paskutiniai simboliai kebulo numerio. O cia galite savo ivesti : http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
O sito nezinau tiksliai kokia sistema cia rodo, ar tavo automobilio, ar bendra tu metu ejusio modelio komplektacija. Bandykit ir rasykit ar atitinka viskas:
http://www.realoem.com/bmw/select.do (click'inam "browise parts")
Del idomumo foto :) :

Prikabinti failai:
2.png
2.png [ 36.13 KiB | Peržiūrėta 8795 kartus(ų) ]
1.png
1.png [ 112.83 KiB | Peržiūrėta 8798 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 10 Lie 2008, 21:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.10
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d M57 '03
Nuvažiuoji į Krasta, duodi tech. pasa ir paprašai, kad duotu tavo auto kompektacija, jei komplektacijoje bus visos tavo paminėtos dalys eini į draudima.
Arba nueini i draudima ir jie tau turi parodyti ar tikrai tokia koplektacija. Šiais laikais žodžiu tikėti negalima.Ar jie skambino ar ne velnias žino, daug ką galima sakyti, tegul parodo ant popieriaus.

StandartinėParašytas: 10 Lie 2008, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
Tai va. Zodziu 05.13 diena siais metais (2008) nunese nuo mano bmw priesrukinius M tipo + priekine M buferio apdailos juostele su dviem pdc davikliais. Automobilis draustas kasko Ergo draudimo bendroveje. Ivykis buvo uzregistruotas policijoje. ir tt. I draudima kreipiausi ta pacia diena. Ismoka paskaiciuota beveik po 2 menesiu. Ir tai vargais negalais, per kryziaus kelius ir tai ne iki galo normali. reziume paskaiciavo 1000lt po -24% nusidevejimo (auto 2001 metu E39). Dar nuo sitos sumos atskaiciuos -10% francize. Kas durniausia, tai nuo pat pradziu jie man nenorejo kompensuoti nieko, viskam reikalavo, kad pristatyciau pirkimo popierius. Zodziu, tik nufotografavo ir apiformino ta ivyki, is karto tas zmogus pasake: pristatyk pirkimo popierius, antraip nekompensuosim. Ir daryk ka nori. Nesneka daugiau. Parasytas skundas (uzklausiant, kuo remiantis, nenori ismoketi man kompensacijos), kazkur nugule turbut siuksliu dezeje pas juos. Galu gale per ergo darbuotoja, kuri mane apdraude, pavyko "daeiti" iki virsuneliu (zalu skyriaus vadovu), tai tada paskaiciavo... uz priesrukinius. Nors pries tai kategoriskai buvo nusistate nemoketi, motyvuodami sutarties punktu, kuris labai painiai parasytas perpasakojant sako, kad "Jeigu sugadintas tik automobilio stiklas arba zibintai, tai kompensuojama pagal tu daliu sutvarkymo dokumentus". Labai idomus punktas, siulau visiems isiskaityti, nes gal dviprasmiskai skamba. Bet pasirodo (kadangi visgi paskaiciavo) jis vagystes atveju nelabai galioja...
Ne esme, zodziu, uz priesrukinius paskaiciavo. Bet kaip uz paprastus (ačiū dievui apvalius, o ne tuos pailgus). Paklausiau, sakau, gi ten buvo M tipo, sako cia buferis ne gamyklinis etc, mazdaug eik ant triju raidziu. Ok, galvoju, bet eiti nenorejau. Sakau, palaukit ponuli, o kaip cia yra kad nematau kompensacijos uz pdc. Jis man atreze, kad i tokiu metu masina tokie dalykai nejo. Jau idomiau darosi. Beje cia toliau jau bendrauju su p. Mindaugu Markeviciumi is ERGO zalu reguliavimo skyriaus. Siaip prie to pacio, labai "maloniai" bendrauja telefonu (ačiū dievui nesikeicia, bet klienta laiko mazdaug "ko tu b*** is manes nori, zemes kirmine"). Linkiu sekmes, kam teks pabendrauti su minetaja persona.
Na ka, judam toliau. Sakot pdc nebuvo mano masinoje ania? Ok, sakau, as jums pristatau tada rasta is krastos, kur parasyta, kokia auto is gamyklos isriedejo. Sako ok. Sakau tada kitaip snekesit, Sako ziuresim. Nu tai ziurekit.
Taigi gaunu as ta rasta is krastos (beje nieko nekainavo), o ten gi parasyta, kad toks stebuklas kaip pdc buvo NET 2001m automobilyje. As su tuo rastu atgal i ergo (gerai, kad netoli dirbu), atiduodu tiesiai skyriaus vienam is vadovu (nu cia vel per ta ergo darbuotoja, kuri mane apdraude). Dar po keliu savaiciu laukimo pats jau paskambinau, nes nieks nesiteike skambinti. Pasirodo ponas Markevicius atostogauja, o visiems kitiems iki lemputes ten kazkokiu zalu kompensavimas. Tai sia savaite, velgi pats skambinausi ir klausiau, kur mano pinigai. Tai galu gale atsiunte samata elektroniniu pastu, kur pazymeti ir pdc davikliai. Tfu ačiū dievui. Zodziu uz priesrukinius paskaiciuota po 278 atrodo be pvm + dvi!!! apdailos juosteles (nors pavoge viena) + pdc davikliai, kuriems bendra kaina paskaiciuota 400lt be pvm. Nu aisku krastoje vienas daviklis su pvm kainuoja 300lt. Dar vienas momentas: atsiustoje ataskaitoje prie detales parasytas originalus kodas, ty pasitikrinau pagal realoem, pvz tos apdailos juosteles eina i tokius bmw iki 2000.09. Man kyla klausimas, kaip ir is kur jie iskniso, kad tokia detale man tinka. Buvo/yra mintis kreiptis i draudimo ekspertus, bet ju paslaugos kainuotu apie 200lt. paskaiciavau, kad arba tas pats iseitu, arba dar i minusa gauciau. tai kol kas nezinau. Gal kas nors patartumet kaip elgtis. Beje cia ne pirmas bajeris. Panasiai mano bendradarbis kovojo su ergo, kad jam paskaiciuoti uz per eismo ivyki apgadinta audi. reziume kreipesi i draudimo ekspertus ir ismokejo + 600lt daugiau (jau iskaicius ekspertu paslaugas)

Zodziu, drauskites atsargiai, ypac su visokais M, ar S paketais :) issiklausinekit visas salygas, ir jeigu reiks reikalaukit kad tegul rastu ranka paraso, kad taip ar taip tai reiskia. Pats anksciau draudziausi tik ergo, dabar jau nebezinau, ko gero reiks ieskotis kazka kita. Nes tiek vargo nesinori. Aisku, noretusi dar kaip nors juos pakratyti. Bandysiu gal su draudimo prieziuros komisija susisiekti, ka jie apie tai mano. Bet pamoka manau jau turiu.
Beje visas veiksmas Vilniuje.
Sekmes ;)

StandartinėParašytas: 13 Lie 2008, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E30 318is 89'
E36 318is 98'
E83 3.0d 07
Gal turit rekomendaciju kur draustis kasko, nes jau bresta reikalas?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 102  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery