Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 02:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 134 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Sau 2008, 13:22 

Nusipirkes jau ta guma reduktoriaus, kur rodziau pradzioje temos. Kainavo 70lt, pirkau slabotkej ant kampo, kur tiltas i senamiesti. Tik vat, kad laiko nera pasikeisti. :oops: Bet kiek ziurejau tai, kad pasikeisti ta guma reiktu reduktoriu nuimti ir dar kad patogiau butu stabilizatoriu, nes guma issimusa i reduktoriaus puse. Jei klystu pataisykit. Klausiau pas Ignosa kiek pakeitimas, tai nuo 80lt, nes daug delof ten.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2008, 14:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
Artz rašė:
Nusipirkes jau ta guma reduktoriaus, kur rodziau pradzioje temos. Kainavo 70lt, pirkau slabotkej ant kampo, kur tiltas i senamiesti. Tik vat, kad laiko nera pasikeisti. :oops: Bet kiek ziurejau tai, kad pasikeisti ta guma reiktu reduktoriu nuimti ir dar kad patogiau butu stabilizatoriu, nes guma issimusa i reduktoriaus puse. Jei klystu pataisykit. Klausiau pas Ignosa kiek pakeitimas, tai nuo 80lt, nes daug delof ten.

Parasyk kai pasikeisi, ar dings garsas tas.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2008, 14:30 

Parasyk kai pasikeisi, ar dings garsas tas.[/quote]

o tu tikras, kad pas tave reduktoriaus guma plysus? pas mane duslintuvo guma plysus del to tas garsas

StandartinėParašytas: 25 Sau 2008, 16:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
Nu dusle kad maskatuoja tai zinau pvz: kai permazai gazo ir pradeda masina kratytis ir pan. tai dusliarka gerai tabaluojasi :lol: Siaip taij kitaip vazinejant nieko nesigirdi apart tu begiu permetinejo dungsejimu ir tai nevisada.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2008, 17:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.05
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 320d '02
as dar pastebejau,kad kai vietoj maluosiu pvz,apsisukineju arba kaip kamstyje stoviu(daug kartu sankaba jungineju) tai paskui salone pradeda jaustis sankabos kvapas.Greiciausiai mano atveju ne tik gumuose problema bus...

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.26
Automobiliai:
E39 TDS '96 Manual
Sveiki. Ar žinote, kad E46, pagaminti iki 2000m. 3 mėn., turi galinės pakabos konstrukcinį defektą? Tiksliau yra taip: įtrūksta dugno skarda, ten prisuktas, berods, sailentblokas. Kad būtų aiškiau, pridėsiu foto. Pasižiūrėkit, gal pas jus yra įtrūkę. Šiaip, apie šią bėdą, rašė Autobild 2004 metais. Vokietijos BMW atstovybės remontuodavo pervirindami skardas. Kainytė 2700 Eur. Tai dabar klausimas: ar jūsų turimi auto jau po šios procedūros ar dar ne?

Prikabinti failai:
Failo aprašymas: įtrūkęs dugnas
E46 dugno itrukimas.jpg
E46 dugno itrukimas.jpg [ 57.17 KiB | Peržiūrėta 8817 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 13:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.26
Automobiliai:
E39 TDS '96 Manual
Kadangi esu Naujokėlis :) , tai gal neaiškiai parasašiau. Esmė tame, kad gali bildėti ir dėl įtrukusios dugno skardos. Jei kas suprantate vokiškai, galiu pridėti nuorodų į forumus, kur problema labai plačiai išnagrinėta. Šiaip, E46, man pats gražiausiais, dizaino atžvilgiu, BMW sukurtas modelis. Svajoju kada nors įsigyti. Gal kada nors...

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
na pas mane 2001.06 bet tas duslus garsas yra, dar niekaip neprisiruosiu ta reduktoriaus guma pasitikrint

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 17:32 

pakeiciau visas pagalves ( 2 variklio ir 2 greiciu dezes), pakeiciau gumas ant kuriu laikosi duslintuvas. Pradejo variklis dirbt kaip kaip ne dyzelis, beveik nesigirdi :) bet tas garsas kaip buvo, taip ir yra.. is galo, berods vairuotojo puses, gal but ir bus toks dalykas kaip cia rodai...

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.31
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320 Ci 01'
na bet turejo tada tie reduktoriu meistrai pas kuriuos varei sita defekta pastebet tikrai. Asmeniskai apie sita beda tikrai esu girdejes ir beieskant auto sau susidures. Tu skardu pervirinimas Krastoj 7000 lt. Bet itrukdavo tos skardos dazniausiai galingesniem modeliam. Ir siaip turetu jaustis ne tik dunksejimas bet ir masinos galo "plaukiojimas" (zinoma priklauso nuo trukio dydzio)

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
aivaras999 rašė:
pakeiciau visas pagalves ( 2 variklio ir 2 greiciu dezes), pakeiciau gumas ant kuriu laikosi duslintuvas. Pradejo variklis dirbt kaip kaip ne dyzelis, beveik nesigirdi :) bet tas garsas kaip buvo, taip ir yra.. is galo, berods vairuotojo puses, gal but ir bus toks dalykas kaip cia rodai...

Kokia vienos pagalves kaina jei nepaslaptis reikia ir man viena pasikeisti...

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 21:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
wowfka rašė:
Kokia vienos pagalves kaina jei nepaslaptis reikia ir man viena pasikeisti...

variklio pagalve autopaslaugoj ~150lt, greiciu dezes po 40 ar 30... tikslei neatsimenu bet kad nebrangios gan

StandartinėParašytas: 26 Sau 2008, 21:20 

As variklio pagalves keiciau, tai viena 170lt.
Pas mane ne itrukime beda, o toj gumoj, kuria nurodziau. Nes pats buvau ant duobes uzsivares ir su rankiniu pabandziau pirmyn atgal tai ten jau ziauriai kliba. Ir siaip buvau ta varzta issisukes, kuris jungia ta guma ir kardana tai ta guma is vidaus stipriau paklibinus galejau istraukt :) Bet visgi neplesiau, nes pasiziurejau, kad daug ardytis reiks ir siaip ta guma nenoriai eina is tos reduktoriaus vaziuokles tai aiiii... zmones, kurie supranta sutvarkys ;)

StandartinėParašytas: 27 Sau 2008, 14:48 

krastoj variklio pagalve 185LT tanagroj 170LT, greiciu dezes radau tik karstoj 62LT.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2008, 14:49 

aivaras999 rašė:
krastoj variklio pagalve 185LT tanagroj 170LT, greiciu dezes radau tik karstoj 62LT.

po keliu savaiciu uzsirases pilnai diagnostikai, gal ka ras :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 134 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery