Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Sau 2025, 17:03

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Rgs 2005, 14:46 

pas mane sukos boschus nunese...
ot pagauciau toki....

StandartinėParašytas: 01 Rgs 2005, 15:49 

tarkim as tuos priesrukinius pazimeciau, o koks skirtumas tam narkomanui, isluptu ir nepastebetu, kad jis pazimetas. :roll:
Tiktai nebent jeigu mentai pagautu ir rastu pas ji.

StandartinėParašytas: 01 Rgs 2005, 19:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
SNerkaLT rašė:
tarkim as tuos priesrukinius pazimeciau, o koks skirtumas tam narkomanui, isluptu ir nepastebetu, kad jis pazimetas. :roll:
Tiktai nebent jeigu mentai pagautu ir rastu pas ji.

Teisingai kalbi - islupa dazniausiai nakti, ir nieko jis gali nepastebeti, o po to atgal tikrai neides :roll:

Karlitaz

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2005, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.03.16
Amžius:
42
Automobiliai:
EX: E30 324d M21 86'
EX: E36 318i M40 90'
EX: E36 325tds M51 99'
EX: E36 318is M42 95'
EX: E91 320d M47/T2 06'
EX: E39 530d M57 03'
EX: E46 323Ci M52 99'
E46 330Ci M54 01'
F25 x28i N20 17'
o buna dar ir tokiu isrankiu vagiu. pas mane buvo vairuotojo pusej originalus bosch o keleibvio taivanietiskas (nes pries tai buves isdauztas) taj isryto draugelis rado ta taivanietiska ismesta netoli ivikio vietos :D nesinori tiket kad pamete :o

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2005, 13:38 

Kywon rašė:
o buna dar ir tokiu isrankiu vagiu. pas mane buvo vairuotojo pusej originalus bosch o keleibvio taivanietiskas (nes pries tai buves isdauztas) taj isryto draugelis rado ta taivanietiska ismesta netoli ivikio vietos :D nesinori tiket kad pamete :o

Tikrai nepametie, tiesiog ispindeje visai tapo. Tik pagauti tuos narikus nulauzti rankas ir sukisti jam paciam i užpakalis. Man pavyzdziui tai pavoge 12 val. dienos, masina stovejo po namo langais. Viena grazia diena girdziu kad suveike signalizacija mano masinuko, iseinu i balkona ir ziuriu kaip vienas veikejas bega ir kisa kazka po maike is karto ir nesupratau. Tik veliau isejas i lauka ziuriu kad mano masinai kazko truksta, o gi nera mano halogenu. Paskui grauziau save kad is karto neisbegau bet pagalvojau kad vistiek buciau nepagaves nes kol nusileisi is 9 auksto. Tai va sakau tos SUKOS jau nieko nebijo :evil: :evil: :evil:

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2005, 15:36 

ot savaite , maza kad halogenus bomzai nusvilpe, tai kitos dienos ryte radau padanga pradurta

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2005, 19:19 

Norejau sau halogenus susideti, bet kai sita foruma paskaiciau tai apsigalvojau. :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery